reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

focie wszystkie śliczne
Kochane ja uciekam ,bo jeszcze z psem na spacer muszę i potem się wykąpać.
Jutro pobudka przed 7.
Jak ja nie lubię tak wcześnie wstawać.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D

reklama
To juz lepiej:tak::tak::tak::-);-)
No wlasnie to pisanie na dwoch watkach jest dobijajace:no:
A i tu chce sie cos napisac i tam tez:baffled:
Ale jak to zmienic zeby bylo dobrze

Ide niedługo spac bo mi sie bateria w laptopie rozladowuje a poza tym jestem juz zmeczona:-)
Moze jutro uda mi sie isc zapisac mlodego do szkoly-to sa takei moje plany;-):-)
Jeszcze musze jechac na zakupy do reala

Dobra to ja swoje 3 grosze wcisnę,możecie na mnie psy wieszać ale co tam.
Po pierwsze - nasze Zamknięte Domówki nadal istnieją:tak:.
Po drugie - żadnej zazdrości nie ma :no: i żadna z nas do waszego tajnego nie chce się wciskać tylko chciałyśmy nowe dziewczyny pozyskać:tak:.
Po trzecie - przestałam się tu udzielać:sorry2:,bo moje posty były pomijane :-( więc uznałam,że nie będę Wam tu śmiecić:no:.
Po czwarte - nie obraziłaś mnie swoją wypowiedzią:happy2:.
Tyle z mojej strony.
no wypraszam sobie ale wiadomo sa zawsze wyjatki:-D:tak::-D
Tak wogóle mam pytanie, bo spodobalo mi sie jedno łózeczko, jest nawet tanie-tylko ma jedną wade-,nie ma wyjmowanyh sczebelków- tylko ja sie zastanawiam czy te wyjmowane szczebelki beda tak naprawdę mi potrzebne bardzo- bo jeśli Zuzia bedzie juz na tyle duża by wstawac i sie wspinac do góry żeby wyjsc i mogłaby wypasc, to chyba moglabym po prostu caly bok zdjąć- co myslicie??:confused::confused: bo mam dylemat.....
nie musisz miec wyciaganych szczebelek
Dzięki As,za zrozumienie:tak:.
To ja się pochwalę,że Julu po 4 dniach odpieluchowania załapał o co kaman ;-):tak: i nawet na śnie przebudzi się i do nocnika :szok:a tak to na stojaka,jak stary chłop:-p.W końcu prawdziwy 2-latek z niego:tak:.Zmykam Jula maszynką ściąć bo zarósł i po spaniu to cała główka mokra:tak:.
gratulacje dla Julka na dwa lata piekny prezenckik STO LATEK :)
To Wam jeszcze Krzysia i Anię wkleję...a co samochwała:-p:sorry2::cool2:

fajne dzieciaczki
dotarlam i ja

As dobrze edzie.
moja Paulina miala juz rozne testy na IQ.w tescie slownej miala wynik 80(czyli dolna granica normy),w tescie mieszanym 100 a w tescie bezslwnym(na ojarzeenie itd) miala 123!!!!

nie wiedzialam ze produkuja lozeczka ze zdejmowana scianka:baffled::baffled::baffled:
moje lozeczko am 30 lat wiec nawet sie szczebelek nie wyjmuje.Paulina jak miala ze 3 lata to gora wylazila,a Wernika jeszcze nie umie.poza tylko w nim spi mala i duza tez spala,wiec niepotrzebne mi zamieszanei ze szczebelkiem:-)
no to inteligentna nie musisz sie martwic
oto one ciekawe czy mi wyszło
extra
dowikla tak patrze na wagę twoich szkrabów i nie mogę sobie wyobrazić w domu takiej kruszynki. Seweryn urodził się 3.950 55 długi a Sebek 4200 i 56 długi
spore dzieciaczki lali miala 4020g i 55cm:-)
Ale ze mnie dupa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok:Przed chwila pisałam jak sie wstawia fotki a teraz sama ich nie zapisałam:-D:-D:-D

widac ze goraco u Was :))

U mnie duszno jak cholerka wiatrak non stop nadaje:baffled:

Kurcze,mam robotę :tak:a nie mam natchnienia :no: do zgrania płytek z wesela a młody dzwonił i na jutro obiecałam:sorry2:.Plik się uszkodził i nie otwiera się i na nowo będę musiała obrabiać:wściekła/y:.

zajmujesz sie nagrywaniem wesel?????????

focie wszystkie śliczne
Kochane ja uciekam ,bo jeszcze z psem na spacer muszę i potem się wykąpać.
Jutro pobudka przed 7.
Jak ja nie lubię tak wcześnie wstawać.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D

ja tez nie lubie

no wypraszam sobie ale wiadomo sa zawsze wyjatki:-D:tak::-D

widac ze goraco u Was :))

U mnie duszno jak cholerka wiatrak non stop nadaje:baffled:

u mnie to samo a w domu nadla 26sopni.
i doszlam w koncu ktory zab mnie boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry