reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ANABUBKA
Czyli mialas fajny wieczor bo poza domem:tak::tak::tak:
A i dzieki za wytłumaczenie gdzie sa te kujawy:-D:-D:-DTak tez myslalam;-):-D

dotarlam i ja

As dobrze edzie.
moja Paulina miala juz rozne testy na IQ.w tescie slownej miala wynik 80(czyli dolna granica normy),w tescie mieszanym 100 a w tescie bezslwnym(na ojarzeenie itd) miala 123!!!!

nie wiedzialam ze produkuja lozeczka ze zdejmowana scianka:baffled::baffled::baffled:
moje lozeczko am 30 lat wiec nawet sie szczebelek nie wyjmuje.Paulina jak miala ze 3 lata to gora wylazila,a Wernika jeszcze nie umie.poza tylko w nim spi mala i duza tez spala,wiec niepotrzebne mi zamieszanei ze szczebelkiem:-)

ZUZKUS
Swietne focie:tak::tak::tak:
Ale jak tak na nie patrze to Twoj syn wyglada mi na starszego od corki:szok:

Jesli chodiz o lozeczko to ja mam z wyciaganymi szczebelkami i szczerze mowiac od kilku dni mam wyciagniete szczebelki i jestem zadowolona:-):tak:Mlode jak sie obudza lub przebudza to same wychodza:-)Nawet jak jestem w innym pokoju i maja zamkniete drzwi to jak chca siusiu nie musza mnie wolac:tak::tak::tak:
Ale to ze sciagana scianka tez moze byc fajne:-):tak:Bo moze byc od razu lozkiem

dowikla,na tej drugiej fotce to jakbym Jula widziała:tak::-D,też niucha przy buzi i lewy kciuk w pyśce:cool2:,a teraz to duży chłopak:tak: i niuchy nie używa:no:,wcześniej to nie zasnął bez tetrówki:zawstydzona/y:.

Seweryn niechciał pieluchy i nawet się cieszyłam a Sebka nieuczyła i tak sm się nauczył i pielucha musi być i przy zasypianiu koniecznie na buziaku

ślicznie wyszedł

Dowikluś ech te Twoje szczypiorki.....no BOOOSKIEEEE:-D:-D:-D:-D

A ja zapomniałam napisać,że jutro na 9 rano jadę z Kubusiem na testy .
Tymm razem testy na poziom inteligencji robimy.
Trzymajcie kciuki za wysokie wyniki.
Oby to przynajmniej dobrze wyszło.
Od tego zależy czy pójdzie do 1 klasy.:tak::-):-)

oczywiście trzymamy daj znać co tam ale oczywiście będzie ok

To Wam jeszcze Krzysia i Anię wkleję...a co samochwała:-p:sorry2::cool2:

Ale suuuuuuuuuuper

reklama
Do góry