reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jestem laski:-)
skosilam trawe do konca,potem polazlam dos asiadki bo juz mi maila wyslala zlistem gonczym ze dawno mnie nie widziala:-D:-D:-D:-D:-D
bo jak szkola to codziennie sie widzialysmy a terazpare dni nie

nie na 100%, ale odpoczatku jakos caly czas mówie Zuzia i przywykłam i kupuje dla Zuzi bo chce Zuzie:zawstydzona/y:

jutro mam wizyt u gin i poprosze ja moze mi zrobi jescze raz USG i potwierdzi to wtedy juz bede miala wieksza pewnośc:sorry2:

ja od poczatku w obydwu ciazach czulam ze dziewczyny no i dziewczyny:-)

aleście się schowały:baffled::baffled::baffled:ale Was znalazłam:-D:-D:-D
tam już nie idę, nie mam ochoty jakoś:-p:-p:-ptu będzie przyjemniej:tak::tak::tak:
idę prasować zasłony, umyłam wreszcie okno balkonowe:szok::szok::szok:
wpadnę jutro, pa pa

hehehhe,dobrz ze ja w piatek okna pomylam to chociazchlodniej bylo

Też Was znalazłam!:tak:
Ale masz dobrze!:szok:Zeby tak mój A. choć raz pozmywał gary!:angry:Albo teściowa...:confused:Marzenie...

moj tez czasami myje gary-nieraz sam z siebie nieraz po rozkazie:baffled:

dzis zaliczylismy jedną burzę a teraz widzę że znowu sie błyska ,chyba idzie druga burza.nie wiem jak długo posiedzę:baffled:

u mnie znow bokiem przelevciala burza,aledobrze:-)
mrozy sa w dolku i jest mikroklimat(wlasciwie to jakby mala kotlina) i sporo burz sierozdziela nad moim domem:-) na boki

dlaczego wszystkie pouciekały :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

jestem:-)

uwaga uwaga:
KOCHANE MOJE JUTRO OD 18.30 ZACZYNAM PRACĘ:happy2::happy2::happy2::happy2: jaka ja jestem szczęśliwa:tak::tak::tak::tak:dziękuję za kciukasy jak zawsze pomogły:tak::tak::tak::tak:
narazie zaczynam od sprzątania w przychodni codziennie od pon.do pią po 3 godzinki a w sob i chyba niedziele po 6 godzin zarobię za to 600zł na łapkę co nam dupkę ratuje :-):-):-)jaka ja jestem szczęśliwa wyjdę z domku do ludzi bez dzieci no superaście:tak::tak:narazie to przychodnie a potem jak dziewczyny wrócą po kolei z urlopów to tu pod nosem w castoramie w tych samych godzinkach ale nie będe musiała dojeżdżać:tak::tak:jupiiiii!!!!!!!!!!!!
ciekawe jak asi poszło wiecie już coś????

Malinka super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:-):-):-):-):-)

A gdzie sa te Kujawy:confused:
Jak mala:confused:

na kujawach:-)

reklama
dowikla tak patrze na wagę twoich szkrabów i nie mogę sobie wyobrazić w domu takiej kruszynki. Seweryn urodził się 3.950 55 długi a Sebek 4200 i 56 długi
No One byly malenkie no i Dominik tez nie był duzy:tak::tak::tak:
W moim albumie sa Ich fotki chyba jeszcze w szpitalu jak waga spadła Im do 1600:-)

Teraz ja wstawie tez fotki
Wiktoria jak spala dzisiaj w poludnie i Klaudia jak w tym czasie buszowała:-);-)

Tak wogóle mam pytanie, bo spodobalo mi sie jedno łózeczko, jest nawet tanie-tylko ma jedną wade-,nie ma wyjmowanyh sczebelków- tylko ja sie zastanawiam czy te wyjmowane szczebelki beda tak naprawdę mi potrzebne bardzo- bo jeśli Zuzia bedzie juz na tyle duża by wstawac i sie wspinac do góry żeby wyjsc i mogłaby wypasc, to chyba moglabym po prostu caly bok zdjąć- co myslicie??:confused::confused: bo mam dylemat.....

Ja mam z wyciąganymi szczebelkami ale żadne z dzieci nie chciało tamtędy przechodzić. Myślę że praktyczniejsze jest ze ściąganą całą ścianką

oto one ciekawe czy mi wyszło

rozbrajający uśmiech:tak::tak::tak:

Malinka i Wam wszystkiego co najlepsze z okazji rocznicy.

dołączam się do życzeń:-):-):-)

A ja się boję obcinac, mój m obcina Seweryn a później jeszcze dojdzie mu Sebastian

ja obcinam maszynką i męża i Krzysia...niedługo trzeba będzie i Maćka obciąć, bo jak na roczniaka ma mnóstwo kudełków

pozdrawiam wieczornie

Ale ze mnie dupa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok:Przed chwila pisałam jak sie wstawia fotki a teraz sama ich nie zapisałam:-D:-D:-D

Załączniki

• SDC10905.jpg
    SDC10905.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 25
  • SDC10908.jpg
    SDC10908.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 27
Ja mam z wyciąganymi szczebelkami ale żadne z dzieci nie chciało tamtędy przechodzić. Myślę że praktyczniejsze jest ze ściąganą całą ścianką

ja obcinam maszynką i męża i Krzysia...niedługo trzeba będzie i Maćka obciąć, bo jak na roczniaka ma mnóstwo kudełków

pozdrawiam wieczornie

Ale BOSKI!!!!:-)
Wiesz moja sąsiadka swojemu synkowi zapinała spinkę na grzywkę bo przed rokiem miał taką długą grzywke. Wyglądał świetnie

pozdrawiam wieczornie
ślicznie wyszedł

Ale ze mnie dupa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok:Przed chwila pisałam jak sie wstawia fotki a teraz sama ich nie zapisałam:-D:-D:-D
Dowikluś ech te Twoje szczypiorki.....no BOOOSKIEEEE:-D:-D:-D:-D

A ja zapomniałam napisać,że jutro na 9 rano jadę z Kubusiem na testy .
Tymm razem testy na poziom inteligencji robimy.
Trzymajcie kciuki za wysokie wyniki.
Oby to przynajmniej dobrze wyszło.
Od tego zależy czy pójdzie do 1 klasy.:tak::-):-)

reklama
dowikla,na tej drugiej fotce to jakbym Jula widziała:tak::-D,też niucha przy buzi i lewy kciuk w pyśce:cool2:,a teraz to duży chłopak:tak: i niuchy nie używa:no:,wcześniej to nie zasnął bez tetrówki:zawstydzona/y:.
Moje wszedzie chodza z przytulasami:tak::tak::tak:I nie z jednym tylko ostatnio powyciagały sobie i maja po cztery:szok::szok::szok:
Ale moj starszy syn tez długo z nimi spal:tak:

Do góry