reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja zmykam na troszke:tak:

MEDEUSKA
Ty juz na 100% bedziesz miala dziewczynke:confused::confused::confused:
nie na 100%, ale odpoczatku jakos caly czas mówie Zuzia i przywykłam i kupuje dla Zuzi bo chce Zuzie:zawstydzona/y:

jutro mam wizyt u gin i poprosze ja moze mi zrobi jescze raz USG i potwierdzi to wtedy juz bede miala wieksza pewnośc:sorry2:

chodzilam tutaj do szkoly i nie moglam zabardzo wziasc sobie wolne zeby do Polski przyjechac chociaz bardzo chce:)moje rodzenstwo jescze nie widzialo mojej coreczki ani meza tylko mama moja:)ale jak wszystko dobrze pujdzie to za rok moze przyjade:)nadal muszcze czekac na zielona karte ktura troche kosztuje;((

aleście się schowały:baffled::baffled::baffled:ale Was znalazłam:-D:-D:-D
tam już nie idę, nie mam ochoty jakoś:-p:-p:-ptu będzie przyjemniej:tak::tak::tak:
idę prasować zasłony, umyłam wreszcie okno balkonowe:szok::szok::szok:
wpadnę jutro, pa pa

Dobra to ja swoje 3 grosze wcisnę,możecie na mnie psy wieszać ale co tam.
Po pierwsze - nasze Zamknięte Domówki nadal istnieją:tak:.
Po drugie - żadnej zazdrości nie ma :no: i żadna z nas do waszego tajnego nie chce się wciskać tylko chciałyśmy nowe dziewczyny pozyskać:tak:.
Po trzecie - przestałam się tu udzielać:sorry2:,bo moje posty były pomijane :-( więc uznałam,że nie będę Wam tu śmiecić:no:.
Po czwarte - nie obraziłaś mnie swoją wypowiedzią:happy2:.
Tyle z mojej strony.
Ty ze Swojej strony napisałaś a teraz ja napiszę ze Swojej.
Nikt Cię nie pomija .
Jeśli napiszesz coś ciekawego,innego,ważnego to na pewno ktoś Ci zawsze odpisze.
Kochana nie sposób odpowiadać na każdy post.
Niektóre rzeczy zostaną raz pominięte a drugi raz zauważone.
Nikt nikogo u Nas nie zmusza ,żeby każdemu odpisywać.:-)
Nkt na nikim nie będzie psów wieszał za wyrażenie swojej kulturalnej opinii.

Tak wogóle mam pytanie, bo spodobalo mi sie jedno łózeczko, jest nawet tanie-tylko ma jedną wade-,nie ma wyjmowanyh sczebelków- tylko ja sie zastanawiam czy te wyjmowane szczebelki beda tak naprawdę mi potrzebne bardzo- bo jeśli Zuzia bedzie juz na tyle duża by wstawac i sie wspinac do góry żeby wyjsc i mogłaby wypasc, to chyba moglabym po prostu caly bok zdjąć- co myslicie??:confused::confused: bo mam dylemat.....
Wszystko zależy od Ciebie na ile,kiedy i w jakich okolicznościach i na co ,dziecku pozwolisz.Ty stawiasz wyraźne granice.
Jedno dziecko będzie grzecznie stało,inne będzie skakało a jeszcze inne wychodziło.
Tak czy tak jak niewyjdzie przez szczebelki to kiedyś wyjdzie górą :-D:-D:-D:-D.

chodzilam tutaj do szkoly i nie moglam zabardzo wziasc sobie wolne zeby do Polski przyjechac chociaz bardzo chce:)moje rodzenstwo jescze nie widzialo mojej coreczki ani meza tylko mama moja:)ale jak wszystko dobrze pujdzie to za rok moze przyjade:)nadal muszcze czekac na zielona karte ktura troche kosztuje;((
a córeczka ile ma lat i wogól? poopowiadaj nam troche o sobie:tak::tak::tak::tak:

aleście się schowały:baffled::baffled::baffled:ale Was znalazłam:-D:-D:-D
tam już nie idę, nie mam ochoty jakoś:-p:-p:-ptu będzie przyjemniej:tak::tak::tak:
idę prasować zasłony, umyłam wreszcie okno balkonowe:szok::szok::szok:
wpadnę jutro, pa pa
i bardzo fajnie że nas znalazłas:tak: o tej godzinei chce Ci sie jeszcze prasowac:szok::szok:

Mój M teraz zmywa gary po obiedie i kolacji:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Dzięki As,za zrozumienie:tak:.
To ja się pochwalę,że Julu po 4 dniach odpieluchowania załapał o co kaman ;-):tak: i nawet na śnie przebudzi się i do nocnika :szok:a tak to na stojaka,jak stary chłop:-p.W końcu prawdziwy 2-latek z niego:tak:.Zmykam Jula maszynką ściąć bo zarósł i po spaniu to cała główka mokra:tak:.

Ostatnia edycja:
Dzięki As,za zrozumienie:tak:.
To ja się pochwalę,że Julu po 4 dniach odpieluchowania załapał o co kaman ;-):tak: i nawet na śnie przebudzi się i do nocnika :szok:a tak to na stojaka,jak stary chłop:-p.W końcu prawdziwy 2-latek z niego:tak:.Zmykam Jula maszynką ściąć bo zarósł i po spaniu to cała główka mokra:tak:.
no to Ci teraz odpowiem :-D:-D:-D:-D:-D
Moje gratulacje !!!! super chłop !!!:-D:-D:-D:-):-):-):-)

reklama
nawet dobrze nie narzekam:)chociaz troszke mi sie teskni za Polska nie bylam tam juz 10 lat:(no ale poza tym to leci pomalutku;)
No to naprawde dlugo cie nie bylo w PL ja conajmniej 2 -3 razy w roku obowiazkowo musze jechac bo bym sie zatesknila :tak::tak::tak:

No to jestem i ja dziewczynki :tak::tak::tak:
dzis jest taki upal ze nic mi sie nie chce
bylismy na zakupach karmilam Emily w aucie a ona jak mi pawia puscila tak cale siedzonko ona i auto z tylu obrzygala:szok::szok::szok:
moj omalo tez nie zwymiotowal z tego smrodu bo ona nawet obiadem wymiotowala normalnie taka fontanna jej poleciala ze szok :szok::szok::szok:
moj odrazu zaczal panike robic ze musimy z nia jechac do lekarza bo dzisiaj dosc mocno upadla na glowe no i jak dziecko po mocnym uderzeniu w glowe wymiotuje trzeba do lekarza ale ja wiem ze ona za duzo miala bo zjadla obiad potem non stop ciasto zajadala potem wypila naraz 200ml soku i odrazu caly sloiczek owocow i odrazu zwymiotowala :baffled::baffled::baffled: tak wiec obylo sie bez lekarza obserwowalam potem jej zachowanie i bylo wszystko ok i po nastepnych posilkach juz nie wymiotywala:no::no::no:

Do góry