reklama
medeuska
październikowa mama'09
nie na 100%, ale odpoczatku jakos caly czas mówie Zuzia i przywykłam i kupuje dla Zuzi bo chce ZuzieJa zmykam na troszke
MEDEUSKA
Ty juz na 100% bedziesz miala dziewczynke![]()

jutro mam wizyt u gin i poprosze ja moze mi zrobi jescze raz USG i potwierdzi to wtedy juz bede miala wieksza pewnośc

martha24
Zaciekawiona BB
chodzilam tutaj do szkoly i nie moglam zabardzo wziasc sobie wolne zeby do Polski przyjechac chociaz bardzo chce
moje rodzenstwo jescze nie widzialo mojej coreczki ani meza tylko mama moja
ale jak wszystko dobrze pujdzie to za rok moze przyjade
nadal muszcze czekac na zielona karte ktura troche kosztuje;((
Ty ze Swojej strony napisałaś a teraz ja napiszę ze Swojej.Dobra to ja swoje 3 grosze wcisnę,możecie na mnie psy wieszać ale co tam.
Po pierwsze - nasze Zamknięte Domówki nadal istnieją.
Po drugie - żadnej zazdrości nie mai żadna z nas do waszego tajnego nie chce się wciskać tylko chciałyśmy nowe dziewczyny pozyskać
.
Po trzecie - przestałam się tu udzielać,bo moje posty były pomijane :-( więc uznałam,że nie będę Wam tu śmiecić
.
Po czwarte - nie obraziłaś mnie swoją wypowiedzią.
Tyle z mojej strony.
Nikt Cię nie pomija .
Jeśli napiszesz coś ciekawego,innego,ważnego to na pewno ktoś Ci zawsze odpisze.
Kochana nie sposób odpowiadać na każdy post.
Niektóre rzeczy zostaną raz pominięte a drugi raz zauważone.
Nikt nikogo u Nas nie zmusza ,żeby każdemu odpisywać.:-)
Nkt na nikim nie będzie psów wieszał za wyrażenie swojej kulturalnej opinii.
Wszystko zależy od Ciebie na ile,kiedy i w jakich okolicznościach i na co ,dziecku pozwolisz.Ty stawiasz wyraźne granice.Tak wogóle mam pytanie, bo spodobalo mi sie jedno łózeczko, jest nawet tanie-tylko ma jedną wade-,nie ma wyjmowanyh sczebelków- tylko ja sie zastanawiam czy te wyjmowane szczebelki beda tak naprawdę mi potrzebne bardzo- bo jeśli Zuzia bedzie juz na tyle duża by wstawac i sie wspinac do góry żeby wyjsc i mogłaby wypasc, to chyba moglabym po prostu caly bok zdjąć- co myslicie??bo mam dylemat.....
Jedno dziecko będzie grzecznie stało,inne będzie skakało a jeszcze inne wychodziło.
Tak czy tak jak niewyjdzie przez szczebelki to kiedyś wyjdzie górą

medeuska
październikowa mama'09
a córeczka ile ma lat i wogól? poopowiadaj nam troche o sobiechodzilam tutaj do szkoly i nie moglam zabardzo wziasc sobie wolne zeby do Polski przyjechac chociaz bardzo chcemoje rodzenstwo jescze nie widzialo mojej coreczki ani meza tylko mama moja
ale jak wszystko dobrze pujdzie to za rok moze przyjade
nadal muszcze czekac na zielona karte ktura troche kosztuje;((

medeuska
październikowa mama'09
i bardzo fajnie że nas znalazłasaleście się schowałyale Was znalazłam
tam już nie idę, nie mam ochoty jakośtu będzie przyjemniej
idę prasować zasłony, umyłam wreszcie okno balkonowe
wpadnę jutro, pa pa

Mój M teraz zmywa gary po obiedie i kolacji

Marta1981
Rodzyneczka
Dzięki As,za zrozumienie
.
To ja się pochwalę,że Julu po 4 dniach odpieluchowania załapał o co kaman ;-)
i nawet na śnie przebudzi się i do nocnika
a tak to na stojaka,jak stary chłop
.W końcu prawdziwy 2-latek z niego
.Zmykam Jula maszynką ściąć bo zarósł i po spaniu to cała główka mokra
.

To ja się pochwalę,że Julu po 4 dniach odpieluchowania załapał o co kaman ;-)

Ostatnia edycja:
no to Ci teraz odpowiemDzięki As,za zrozumienie.
To ja się pochwalę,że Julu po 4 dniach odpieluchowania załapał o co kaman ;-)i nawet na śnie przebudzi się i do nocnika
a tak to na stojaka,jak stary chłop
.W końcu prawdziwy 2-latek z niego
.Zmykam Jula maszynką ściąć bo zarósł i po spaniu to cała główka mokra
.

Moje gratulacje !!!! super chłop !!!

reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
No to naprawde dlugo cie nie bylo w PL ja conajmniej 2 -3 razy w roku obowiazkowo musze jechac bo bym sie zatesknilanawet dobrze nie narzekamchociaz troszke mi sie teskni za Polska nie bylam tam juz 10 lat
no ale poza tym to leci pomalutku
![]()

No to jestem i ja dziewczynki

dzis jest taki upal ze nic mi sie nie chce
bylismy na zakupach karmilam Emily w aucie a ona jak mi pawia puscila tak cale siedzonko ona i auto z tylu obrzygala

moj omalo tez nie zwymiotowal z tego smrodu bo ona nawet obiadem wymiotowala normalnie taka fontanna jej poleciala ze szok

moj odrazu zaczal panike robic ze musimy z nia jechac do lekarza bo dzisiaj dosc mocno upadla na glowe no i jak dziecko po mocnym uderzeniu w glowe wymiotuje trzeba do lekarza ale ja wiem ze ona za duzo miala bo zjadla obiad potem non stop ciasto zajadala potem wypila naraz 200ml soku i odrazu caly sloiczek owocow i odrazu zwymiotowala

Podziel się: