reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jakie przecinki:confused:

mamita a co do zamkniętego to masz rację- chyba z zazdrości- bo agatulka przyszła z zamkniętgo gdzie jak sama powiedziala-mamy poodpadały i zrobiło sie pusto i pewnie od razu chcicałaby wejsc do nowego zamkniętego- a co:sorry2:

Ja jestem wredna suką i ja od razu powiem co mi na sercu leży i nie mam zamiaru udawać, że jest ok, skoro ktoś próbuje namieszać, ja mam to gdzies czy ona mnie bedzie nienawidzic czy nie- a jak dalej bedzie chciala mieszac i robic problemy to osobiscie dopilnuje tego żeby nie była juz moderatorem- i wtdy do niczego dostępu nie będzie miała:sorry2:

ot-wygadałam sie dla mnie temat jest skonczony:tak:
Przecinki to te cholerne muszydła podłużne i wąskie:-)
Ja jestem nowa i nie bardzo wiem o co chodzi z tym byciem moderatorem? A do zamknietego też nie należałam wcześniej(i narazie nigdzie nie należę).:baffled: Boshhh ale ja ciemna jestem...:sorry2:

Dowikla rzeczywiście znamy sie z wcześniaków bo tam zaczynałam swój żywot na bb;-)

Ciekawe jak tam rozmowy o pracę-niedługo może i mnie to czeka...:-)

reklama
i jestem znów :tak::tak::tak::tak:
ale mnie dziś nogi bolą,dziś to byłam prawie cały dzień na dworzu.z rana od 9.00 do 12.00 i popołudniu od 15.30 do 19.30.jestem padnieta,nóg nie czuję.
Oliwka wykapana i myslałam że wczesniej ja położę a tu chrzestny z żoną przyjechali na odwiedziny.porę sobie znaleźli.jedno mnie u nich wkurza że zawsze jak przyjadą to nigdy nie zadzwonią i zawsze o późnej porze ,wczesniej niż o 20.00 to nie wpadną .dobrze wiedzą że dziecko muszę spać połozyć a tu dupa. i tym sposobem Oliwka padła od razu właśnie teraz.

Dzięki As,za zrozumienie:tak:.
To ja się pochwalę,że Julu po 4 dniach odpieluchowania załapał o co kaman ;-):tak: i nawet na śnie przebudzi się i do nocnika :szok:a tak to na stojaka,jak stary chłop:-p.W końcu prawdziwy 2-latek z niego:tak:.Zmykam Jula maszynką ściąć bo zarósł i po spaniu to cała główka mokra:tak:.

no to wielkie gratulacje,duzy z niego chłopak i fajnie że tak szybko załapal o co biega :tak::tak::tak::tak::tak::tak: mozesz być z niego dumna :-)

uwaga uwaga:
KOCHANE MOJE JUTRO OD 18.30 ZACZYNAM PRACĘ:happy2::happy2::happy2::happy2: jaka ja jestem szczęśliwa:tak::tak::tak::tak:dziękuję za kciukasy jak zawsze pomogły:tak::tak::tak::tak:
narazie zaczynam od sprzątania w przychodni codziennie od pon.do pią po 3 godzinki a w sob i chyba niedziele po 6 godzin zarobię za to 600zł na łapkę co nam dupkę ratuje :-):-):-)jaka ja jestem szczęśliwa wyjdę z domku do ludzi bez dzieci no superaście:tak::tak:narazie to przychodnie a potem jak dziewczyny wrócą po kolei z urlopów to tu pod nosem w castoramie w tych samych godzinkach ale nie będe musiała dojeżdżać:tak::tak:jupiiiii!!!!!!!!!!!!
ciekawe jak asi poszło wiecie już coś????

reklama
Witam niedawno wróciłam z dworku. Chociaż już trochę minęło, bo jak wróciłam to rozpaliłam w piecu na wodę żeby się wykąpać. Sebkowi zagrzałam w czajniku bo dużo nie potrzebuje i od razu go wykąpała. Zaraz wrócił Seweryn i też od razu do wanny( na szczęście woda się już zagrzała), bo brudny był że ho wszędzie błoto. A potem wzięłam się za nadrabianie a trochę napisałyście.

Na początku powiem że sory że tym pytaniem wywołałam taką wojenkę ja po prostu pomyślałam że znowu jestem z czymś do tyłu. Oczywiście rozumiem że macie jakieś swoje sprawy i na zaufanie oczywiście trzeba zapracować. Nieznajomym o wszystkim się nie mówi.

No i zaczynam

no normalnie masz ode mnie big big buziaka :-******dziękuję:tak:

joanna świetny patent:tak::tak::tak:ja mm do biedronki tak koło 2 km więc z dzieciakami jak mam iść to szlag mnie trafia ale weekendowo wrto tam zaglądać:tak:ja mam najbliżej z takich większych sklepów real ale on niestety do najtańszych nie należy:no::no:

Ja jak jadę na zakup to zahaczam o biedronkę a potem intermarch, bo u nas to zadupie i jade zawsze na większe zakupy bo szkoda paliwa.

ja lubie tez robic zakupy w Lidlu ale mam dobrze bo mam w miare blisko latem jak sie robi goraco to wole miec zapasy w domu bo nie llubie i nie moge dzwigac wczoraj poszlismy ogladac samochód Skoda Felicja Kombi GLX. ZAPRASZAM!!!! (668363406) - motoAllegro ale po przeglądzie na diagnostyce okazało sie ze jakies 2 tys trzeba dołozyc i jak to diagnosta go określil "szkut czyli zlom " facet nie chcial spuscic z ceny wiec zrezygnowalismy po co nam samochod ktory bedzie non stop u mechanika chyba wezmiemy kredyt dolozymy i kupimy taki zeby choc prze 3 lata nic przy nm nie robic

Nie mogłam zobaczyć autka bo aukcja wycofana ale dobrze że go dobrze obejrzeliście

12 fanów Michaela Jacksona popełniło samobójstwo

Dla mnie to już lekka przesada :tak::tak::tak::tak::tak::tak: mozna być fanem, ale jak ktoś robi już takie rzeczy to nie jest zdrowy psychicznie :no::no::no::no::no:

Zgadzam sie z Tobą w 100%

jasne nie ma problemu.

ja uzywam rajda do gniazdka i wszelkie komary i meszki po nim padaja:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Mam pytanko odnośnie tego rajda, bo ostatnio chciałam kupić ale niewiem czy nie zaszkodzi Sebkowi

Tak wogóle mam pytanie, bo spodobalo mi sie jedno łózeczko, jest nawet tanie-tylko ma jedną wade-,nie ma wyjmowanyh sczebelków- tylko ja sie zastanawiam czy te wyjmowane szczebelki beda tak naprawdę mi potrzebne bardzo- bo jeśli Zuzia bedzie juz na tyle duża by wstawac i sie wspinac do góry żeby wyjsc i mogłaby wypasc, to chyba moglabym po prostu caly bok zdjąć- co myslicie??:confused::confused: bo mam dylemat.....

Ja wo gulę nie wyciągałam tego szczebla u Seweryna. Z nim to wo gule tak miałam że szybko zaczął spać na sofie bo strasznie się rzucał w śnie i uderzał w szczebelki głową i się budził. I postanowiłam położyć go na sofie bo jest niska i na podłodze kładłam poskładaną starą kołdrę jakby spadł.

Marta 1981 Wszystkiego najleprzego dla Julka z okazji urodzin. No i gratulację siusiania. Mój ma trzy latka ale strasznie mi sie podoba jak tak siusia na stojąco jak dorosły facet...

Do góry