A gdzie sa te Kujawygratulacje!:-)Nie powiem troche Ci zazdroszczę. U nas na tym zadupiu dorobic kaske to marzenie a 6 stówek to nieźle:-):-):-)

Jak mala

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A gdzie sa te Kujawygratulacje!:-)Nie powiem troche Ci zazdroszczę. U nas na tym zadupiu dorobic kaske to marzenie a 6 stówek to nieźle:-):-):-)
Musisz wejsc w zarzadzaj załacznikami.Pozniej w przegladaj zdjecia i wklej no i na koniec zatwierdz tak jak normalna odpowiedzChciałam wkleić Wam fotke ale oczywiście tłumok nie umie
śliczny bobooto one ciekawe czy mi wyszło
to jeszcze ja do życzeń się dołączę.W imieniu Julka dziękuję za życzenia i gratulacje;-).Torcik dopiero w niedziele podrzucę,bo rodzinny spęd będzie;-)
.Facet z Jula na całego po ścięciu włosków,średnio co 1,5 m-ca mus ścinać bo małpkę zaczyna przypominać,Olek tak samo
.
Ale z Niego silny ,sliczny chlopiecoto one ciekawe czy mi wyszło
Ale z Niego silny ,sliczny chlopiec
A usmieszek ma zabojczy:-);-)
MARTA
Torcika to nie odmowie
Ja mojego Dominika tez czesto obcinamLatem obcinam Go na zero lub ewentualnie na jedynke
A i tak sie strasznie poci
U mnie to Dominik sie boi i wydziwiaA ja się boję obcinac, mój m obcina Seweryn a później jeszcze dojdzie mu Sebastian