reklama
To juz lepiej

:-);-)
No wlasnie to pisanie na dwoch watkach jest dobijajace
A i tu chce sie cos napisac i tam tez
Ale jak to zmienic zeby bylo dobrze
Ide niedługo spac bo mi sie bateria w laptopie rozladowuje a poza tym jestem juz zmeczona:-)
Moze jutro uda mi sie isc zapisac mlodego do szkoly-to sa takei moje plany;-):-)
Jeszcze musze jechac na zakupy do reala

No wlasnie to pisanie na dwoch watkach jest dobijajace

A i tu chce sie cos napisac i tam tez

Ale jak to zmienic zeby bylo dobrze
Ide niedługo spac bo mi sie bateria w laptopie rozladowuje a poza tym jestem juz zmeczona:-)
Moze jutro uda mi sie isc zapisac mlodego do szkoly-to sa takei moje plany;-):-)
Jeszcze musze jechac na zakupy do reala
anka26_x_07
Mama Laury :)
no wypraszam sobie ale wiadomo sa zawsze wyjatkiDobra to ja swoje 3 grosze wcisnę,możecie na mnie psy wieszać ale co tam.
Po pierwsze - nasze Zamknięte Domówki nadal istnieją.
Po drugie - żadnej zazdrości nie mai żadna z nas do waszego tajnego nie chce się wciskać tylko chciałyśmy nowe dziewczyny pozyskać
.
Po trzecie - przestałam się tu udzielać,bo moje posty były pomijane :-( więc uznałam,że nie będę Wam tu śmiecić
.
Po czwarte - nie obraziłaś mnie swoją wypowiedzią.
Tyle z mojej strony.

nie musisz miec wyciaganych szczebelekTak wogóle mam pytanie, bo spodobalo mi sie jedno łózeczko, jest nawet tanie-tylko ma jedną wade-,nie ma wyjmowanyh sczebelków- tylko ja sie zastanawiam czy te wyjmowane szczebelki beda tak naprawdę mi potrzebne bardzo- bo jeśli Zuzia bedzie juz na tyle duża by wstawac i sie wspinac do góry żeby wyjsc i mogłaby wypasc, to chyba moglabym po prostu caly bok zdjąć- co myslicie??bo mam dylemat.....
gratulacje dla Julka na dwa lata piekny prezenckik STO LATEKDzięki As,za zrozumienie.
To ja się pochwalę,że Julu po 4 dniach odpieluchowania załapał o co kaman ;-)i nawet na śnie przebudzi się i do nocnika
a tak to na stojaka,jak stary chłop
.W końcu prawdziwy 2-latek z niego
.Zmykam Jula maszynką ściąć bo zarósł i po spaniu to cała główka mokra
.
fajne dzieciaczki
no to inteligentna nie musisz sie martwicdotarlam i ja
As dobrze edzie.
moja Paulina miala juz rozne testy na IQ.w tescie slownej miala wynik 80(czyli dolna granica normy),w tescie mieszanym 100 a w tescie bezslwnym(na ojarzeenie itd) miala 123!!!!
nie wiedzialam ze produkuja lozeczka ze zdejmowana scianka
moje lozeczko am 30 lat wiec nawet sie szczebelek nie wyjmuje.Paulina jak miala ze 3 lata to gora wylazila,a Wernika jeszcze nie umie.poza tylko w nim spi mala i duza tez spala,wiec niepotrzebne mi zamieszanei ze szczebelkiem:-)
extraoto one ciekawe czy mi wyszło
spore dzieciaczki lali miala 4020g i 55cm:-)dowikla tak patrze na wagę twoich szkrabów i nie mogę sobie wyobrazić w domu takiej kruszynki. Seweryn urodził się 3.950 55 długi a Sebek 4200 i 56 długi
Ale ze mnie dupaPrzed chwila pisałam jak sie wstawia fotki a teraz sama ich nie zapisałam
![]()
widac ze goraco u Was
U mnie duszno jak cholerka wiatrak non stop nadaje

Jadźka
mama 2 synów
Jadźka,tam coś przyszło do Ciebie;-)
.
gdzie te dwie stronki tak?
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Kurcze,mam robotęa nie mam natchnienia
do zgrania płytek z wesela a młody dzwonił i na jutro obiecałam
.Plik się uszkodził i nie otwiera się i na nowo będę musiała obrabiać
.
zajmujesz sie nagrywaniem wesel?????????
focie wszystkie śliczne
Kochane ja uciekam ,bo jeszcze z psem na spacer muszę i potem się wykąpać.
Jutro pobudka przed 7.
Jak ja nie lubię tak wcześnie wstawać.![]()
ja tez nie lubie
no wypraszam sobie ale wiadomo sa zawsze wyjatki
widac ze goraco u Was)
U mnie duszno jak cholerka wiatrak non stop nadaje![]()
u mnie to samo a w domu nadla 26sopni.
i doszlam w koncu ktory zab mnie boli

Jadźka
mama 2 synów
Moje fotki do pooglądania w galerii na blogu.
Blog jest w moim podpisie.
Zapraszam.
Oglądałam super ale najlepsze to te pierwsz:-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
no nie wie.moza tampisac jak bylo i tyle
reklama
Jadźka
mama 2 synów
Marta 1981 jak to to to bardzo dzięki za piersze a BMW nie mam ale dzięki :-):-):-)
Podziel się: