reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

eijf przytulam i mocno trzymam kciuki za nastepny cykl :tak:
wlasnie wrocilam z bety.... szkoda ze dzisiaj wieczorem nie da sie odebrac wynikow :-(;-) dzisiaj chyba kupie jeszcze jednego testa i sobie zrobie albo jutro z rana... moj tż jutro odbierze wyniki i wszystko bede wiedziala a wole sie testem przygotowac :tak: jesli test z rana by wyszedl negatyw to juz sie nie bede nakrecac a jesli wyjdzie mocny 2 krechy to juz wszystko bede wiedziala :-)

bbrrrr strasznie sie stresuje ;-)

agniesiak jesli ja jestem w ciazy to niemam tez zadnych konkretnych obiawow tylko to :
- boli brzuch jak na okres tylko ze nieregularnie
- a wlasnie dzisiaj mi podskoczyla temperatura z 36.75 na 36,90 !!! :-)
- no i co najsmieszniejsze to mnie cycek jeden boli (ten ciut mniejszy :-p chyba musi podrosnąć do ważnej roli :-D)

a tak to nic co by moglo mowic ze jestemw ciazy obym byla :-)bo juz si emocno nakrecilam ;-)
Kochana betka będzie piękna, zobaczysz:tak: Teścik możesz kupic i zrobic jeszcze raz:tak: Ja zrobiłam pierwszy w 28dc o 18:00, następny zrobiłam nastepnego dnia rano z pierwszego siusiania i tez wyszła druga bardzo blada kreseczka.A trzeci test zrobiłam dwa dni późnieji juz była ciut wyraźniejsza:tak:

reklama
agniesiak mam nadzieje ze beta piekna wyjdzie :-)dobrze ze temp podskoczyla :tak::-) jutro rano zrobie znow testa :tak:

gaba w piatek - niedziele powinnam dostac @ ... obym nie dostala :-)
a ty kiedy testujesz????

dzieki dziewczyny za wiare i slowa wsparcia ale niestety dzis tempka mi spadla i test wyszewdl taki sam blady jak wczoraj..... wiec nici z tego... @ pojawi sie napewno dzis...:-(
tylko nie wiem czemu te testy wyszly.. robilam juz z milion testow i nigdy nie bylo nawet cienia bladej kreski... nie rozumiem:zawstydzona/y:.....

trzymam za was kciuki:sorry2:

dzieki dziewczyny za wiare i slowa wsparcia ale niestety dzis tempka mi spadla i test wyszewdl taki sam blady jak wczoraj..... wiec nici z tego... @ pojawi sie napewno dzis...:-(
tylko nie wiem czemu te testy wyszly.. robilam juz z milion testow i nigdy nie bylo nawet cienia bladej kreski... nie rozumiem:zawstydzona/y:.....

Marzenixx - a do ilu spadla tempka?? ja tam nie wierze, ze @ przyjdzie :-p jak testy pokazuja nawet bladziuchna kreseczke, to... trzeba powtarzac i powtarzac, az wyjdzie gruba :-p i cos mi sie zdaje, ze u Ciebie trzeci test tez by pokazal kreseczke :tak:

Mi się wydaje, że troszeczkę może spasc. Zresztą zrób teścik jutro i się przekonasz. Jakbyś nie była w ciąży to testy nie pokazałyby Ci jaśniutkiej drugiej kreseczki:tak: Więc ja nie mam watpliwości, że to TO:tak::-D
A najlepiej to już nie mierz tempki;P

Mi się wydaje, że troszeczkę może spasc. Zresztą zrób teścik jutro i się przekonasz. Jakbyś nie była w ciąży to testy nie pokazałyby Ci jaśniutkiej drugiej kreseczki:tak: Więc ja nie mam watpliwości, że to TO:tak::-D
A najlepiej to już nie mierz tempki;P

o tak! Agniesiak85 ma racje - najlepiej juz skoncz z tempka :-) i zrob tescika, nawet dzis :-D

A kiedy masz termin @????

marzena ty sie sluchaj dziewczyn lepiej ;-) nie mierz temp juz i zrob jutro z rana testa znpow... przeciez testy dwa niepokazaly by nic jakby nic nie bylo :-) a o ile spadla wlasnie do ilu ??

reklama
mam pytanie, czy ktoras z Was w czasie owulacji czula takie bole promieniujace do nogi? czy obecnosc sluzu i taki bol moze oznaczac owulacje? dzis jest 21 dzien od ostatniej @, a dwa ostatnie cykle trwaly 41 i 42 dni :confused: ciekawa jestem, czy ten bol moze oznaczac owu czy juz po czy przed...

dziwnie tak siebie cytowac :-D ale kurna sama chcialam sobie przypomniec, kiedy to czulam te bole niby owulacyjne, wiec poszukalam w postach :happy2: od wczoraj czuje mniej wiecej to samo, tzn. dzis bardziej niz wczoraj - a na tym kalendarzyku co mi Agniesiak85 podeslala, wychodzi, ze przy 41 dniowych cyklach to dzis jest owulacja - co Wy o tym myslicie?? znow bol jajnikow promieniujacy na nogi, no masakra jakas :confused:

Do góry