Oj zazdroszczę baseniku, my możemy jedynie wejść do wanny:-(I ja sie dolanczam do zyczenBuziaki chlopaki:*:*:*:*:*
A co do plam ja uzywam vanisha, ale tego w pianie, a nie w proszku i ja go lubie, ale w sumie nie mam porownania z niczym innymP
U nas upalow ciag dalszy, chyba wystawimy basenik i bedziemy w nim lezec caly dzien.Do pozniej laseczki przecudnej urody
![]()
reklama
Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
A ja zazdroszcze wanny:-( Uwielbiam dlugie, wieczorne kapiele, a teraz mam tylko prysznuic:-Oj zazdroszczę baseniku, my możemy jedynie wejść do wanny:-(
Dzień dobry......:-)
Moja kruszynka po wczorajszych wrażeniach padła po 20..i juz jest na nóżkach.... Słoneczko powoli juz wychodzi zza mgły, tak więc zapowiada sie kolejny upalny dzionek i posiedzenie na dwórkuJak dla mnie super
Ale Myszqa ma wakacje w Krynicy mam nadzieje,ze tam też tak cieplutko..i tyle słoneczka jak tak to trafiła nieziemsko..:-)
A poza tym nawet nie ma co nadrabiac.....
Pozostało mi tylko złozyc życzenia:
Wszystkiego kolorowego, słodkiego, dziecinnego dla naszych 7-miesieczniaków przystojniaków : Olusia, Alanka i Mateuszka.....rośnijce zdrowo mamusiom swoim i dajcie im czasem popalic, zeby wiedziały ,ze Was mają:*:*:*:*1000-ce buziaczków;*
My też ponownie popisujemy się po życzeniami
:-):-):-)
Karolinko zazdroszcze przebywania na dworze, u nas takie upały że nie da się na balkonie wytrzymać wiec siedzimy w domku

100 latek kochani i dużo zdrówka
mamuśki
ale miałam sen, wiec tak, śniło mi się ze my wszystkie pojechaliśmy do blizniaczka, bo ona nas zaprosiła na 30urodziny swojego męża
byłyśmy bez dzieciaczkówjedzenia było tyle, ze blizniaczek kazdej spakowala jeszcze cos do domu ;-);-);-)a ubrane bylysmy tylko w strojach kapielowych
, a dalej juz nic nie pamietam:-):-):-)
Mamuska ty to masz sny

A tak sie zastanawiam co tam u Yoki,Justine....bardzo dawno ich nie bylo![]()
U YOKI wszystko w porzadeczku, Oliwka rosnie i szaleje, nie chce mamy puścic do komputera

Moze pora powiedziec dzien dobry

kana161
Mama "terrorystek" :P
Tygrysku my tez używamy vanisz.....i jak dla mnie rewelacja....ale tego w płynie...normalnie robię w misce, biorę gąbkę,albo taka szczotkę i jadymy jadymywlasnie przeczytalam na forum o plamach ze ten vanish to sciema:--( zwlaszcza ten proszek na sucho
a potrzebuje wytepic plame sama nie wiem juz z czego ona jest z bezowego dywanu
![]()

No a my gotowe do wyjscia na zakupki i spacerek,a Mari dostała butle i ......odjechała.....no to teraz lulka,a mama jeszcze weszła na bb :-)
Bo podejrzewam,ze poxniej to dopiero wieczorkiem zawitam

tygrysek82
Fanka BB :)
U nas patelniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

wrocilismy od naszej lekarki i okazalo sie ze te plamki na pleckach to od zelaza
wiec mamy powoli sie wycofywac z jego brania a jesc wiecej brokul szpinaku itp bogatych w zelazo. Ona patrzac na wyniki Fifa powiedziala ze niepotrzebnie bierze zelazo z same warzywka wystarcza bo nie ma anemii a tamta pingwa co u niej bylam nam to swinstwo przepisala i teraz fif w plamy jest

zakupilam warzywka brokuly marcheweczki itp i znow ruszam z gotowaniem zupek dla dziecka
gdyz ostatnio troche zaniedbalam i poszlam na latwizne sloiczkowa

a i przyznalam sie pediatrze ze zrobila probe z nanem i zupkami gerberka z maslem w skladzie i wszystko jest ok wiec dostalismy pozwolenie na zmiane calkowita mleczka

ups pomylilam watki ale wybaczcie to wszystko wina tego skwaruuuuuuuuuuuuu

zakupilam warzywka brokuly marcheweczki itp i znow ruszam z gotowaniem zupek dla dziecka

a i przyznalam sie pediatrze ze zrobila probe z nanem i zupkami gerberka z maslem w skladzie i wszystko jest ok wiec dostalismy pozwolenie na zmiane calkowita mleczka

ups pomylilam watki ale wybaczcie to wszystko wina tego skwaruuuuuuuuuuuuu

tygrysek82
hop hop jest tu ktos!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????

kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
U nas się zachmurzyło i gdzieś tam grzmi więc może trochę deszczu spadnie bo nie ma czym oddychac
tygrysek82
o kokusia jest!!!!!:-):-):-) burzy nie zazdroszcze ale deszczu takkkkkkkkkkkkkkkkkkk

u nas tez tak parno ze mi normalnie wszystkie pory na skorze sie juz pozaklejaly

A zapomnialam sie pochwalic ze dzis pani w przychodni stwierdzila ze Fifi to jest do mamuni podobny hehhe a tak to wszyscy ze tatus tatus a tu masz ze mamusia

A zapomnialam sie pochwalic ze dzis pani w przychodni stwierdzila ze Fifi to jest do mamuni podobny hehhe a tak to wszyscy ze tatus tatus a tu masz ze mamusia

reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
no co ty, nie wszyscy, ja tez uważam ze do mamusi, chociaż nie widziałam tatusiao kokusia jest!!!!!:-):-):-) burzy nie zazdroszcze ale deszczu takkkkkkkkkkkkkkkkkkku nas tez tak parno ze mi normalnie wszystkie pory na skorze sie juz pozaklejaly
A zapomnialam sie pochwalic ze dzis pani w przychodni stwierdzila ze Fifi to jest do mamuni podobny hehhe a tak to wszyscy ze tatus tatus a tu masz ze mamusia![]()