reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

I ja sie dolanczam do zyczen:tak::tak::tak: Buziaki chlopaki:*:*:*:*:*
A co do plam ja uzywam vanisha, ale tego w pianie, a nie w proszku i ja go lubie, ale w sumie nie mam porownania z niczym innym :pP
U nas upalow ciag dalszy, chyba wystawimy basenik i bedziemy w nim lezec caly dzien.:tak::tak::tak: Do pozniej laseczki przecudnej urody :-D
Oj zazdroszczę baseniku, my możemy jedynie wejść do wanny:-(

reklama
Dzień dobry......:-)

Moja kruszynka po wczorajszych wrażeniach padła po 20..i juz jest na nóżkach.... Słoneczko powoli juz wychodzi zza mgły, tak więc zapowiada sie kolejny upalny dzionek i posiedzenie na dwórku :) Jak dla mnie super :-D:tak::tak::tak:

Ale Myszqa ma wakacje w Krynicy mam nadzieje,ze tam też tak cieplutko..i tyle słoneczka jak tak to trafiła nieziemsko..:tak::-)

A poza tym nawet nie ma co nadrabiac.....

Pozostało mi tylko złozyc życzenia:

Wszystkiego kolorowego, słodkiego, dziecinnego dla naszych 7-miesieczniaków przystojniaków : Olusia, Alanka i Mateuszka.....rośnijce zdrowo mamusiom swoim i dajcie im czasem popalic, zeby wiedziały ,ze Was mają:*:*:*:*1000-ce buziaczków;*

My też ponownie popisujemy się po życzeniami
:-):-):-)
Karolinko zazdroszcze przebywania na dworze, u nas takie upały że nie da się na balkonie wytrzymać wiec siedzimy w domku:confused::confused::confused::confused:

100 latek kochani i dużo zdrówka :tak::tak::tak::tak:

mamuśki

ale miałam sen, wiec tak, śniło mi się ze my wszystkie pojechaliśmy do blizniaczka, bo ona nas zaprosiła na 30urodziny swojego męża:-D:-D:-D:-D

byłyśmy bez dzieciaczków:szok::szok::szok:jedzenia było tyle, ze blizniaczek kazdej spakowala jeszcze cos do domu ;-);-);-)a ubrane bylysmy tylko w strojach kapielowych:szok::szok::szok::-D:-D:-D, a dalej juz nic nie pamietam:-):-):-)

Mamuska ty to masz sny:-D:-D:-D:-D

A tak sie zastanawiam co tam u Yoki,Justine....bardzo dawno ich nie bylo:sorry2:

U YOKI wszystko w porzadeczku, Oliwka rosnie i szaleje, nie chce mamy puścic do komputera:-D:-D:-D:-Dwiec rzadka do nas zagląda, ale pozdrawia was wszystkie:tak::tak::tak:

Moze pora powiedziec dzien dobry:tak::tak::tak:u nas nocka super Jula przespała całą, wiec chyba dziąsełka dały jej spokój, ale zabki nie wyszły:sorry2::sorry2::sorry2:wiec jeszcze wszystko przed nami:tak::tak::tak::tak:

wlasnie przeczytalam na forum o plamach ze ten vanish to sciema:-:)-( zwlaszcza ten proszek na sucho:baffled::baffled: a potrzebuje wytepic plame sama nie wiem juz z czego ona jest z bezowego dywanu:confused::nerd:
Tygrysku my tez używamy vanisz.....i jak dla mnie rewelacja....ale tego w płynie...normalnie robię w misce, biorę gąbkę,albo taka szczotkę i jadymy jadymy:p :-Dhahah i u nas schodzi wszycho nawet Mari marchewka i jakies tak jarzynki :-):tak::tak::tak:

No a my gotowe do wyjscia na zakupki i spacerek,a Mari dostała butle i ......odjechała.....no to teraz lulka,a mama jeszcze weszła na bb :-)

Bo podejrzewam,ze poxniej to dopiero wieczorkiem zawitam:tak::tak::tak::tak:

U nas patelniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:nerd::nerd::nerd: wrocilismy od naszej lekarki i okazalo sie ze te plamki na pleckach to od zelaza:nerd::nerd: wiec mamy powoli sie wycofywac z jego brania a jesc wiecej brokul szpinaku itp bogatych w zelazo. Ona patrzac na wyniki Fifa powiedziala ze niepotrzebnie bierze zelazo z same warzywka wystarcza bo nie ma anemii a tamta pingwa co u niej bylam nam to swinstwo przepisala i teraz fif w plamy jest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zakupilam warzywka brokuly marcheweczki itp i znow ruszam z gotowaniem zupek dla dziecka :tak::tak: gdyz ostatnio troche zaniedbalam i poszlam na latwizne sloiczkowa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2:

a i przyznalam sie pediatrze ze zrobila probe z nanem i zupkami gerberka z maslem w skladzie i wszystko jest ok wiec dostalismy pozwolenie na zmiane calkowita mleczka:sorry2::sorry2::sorry2:

ups pomylilam watki ale wybaczcie to wszystko wina tego skwaruuuuuuuuuuuuu:sorry2::sorry2::sorry2:

o kokusia jest!!!!!:-):-):-) burzy nie zazdroszcze ale deszczu takkkkkkkkkkkkkkkkkkk:-p:-p:-p:-p u nas tez tak parno ze mi normalnie wszystkie pory na skorze sie juz pozaklejaly:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

A zapomnialam sie pochwalic ze dzis pani w przychodni stwierdzila ze Fifi to jest do mamuni podobny hehhe a tak to wszyscy ze tatus tatus a tu masz ze mamusia:-D:-D:-D:-D

reklama
o kokusia jest!!!!!:-):-):-) burzy nie zazdroszcze ale deszczu takkkkkkkkkkkkkkkkkkk:-p:-p:-p:-p u nas tez tak parno ze mi normalnie wszystkie pory na skorze sie juz pozaklejaly:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

A zapomnialam sie pochwalic ze dzis pani w przychodni stwierdzila ze Fifi to jest do mamuni podobny hehhe a tak to wszyscy ze tatus tatus a tu masz ze mamusia:-D:-D:-D:-D
no co ty, nie wszyscy, ja tez uważam ze do mamusi, chociaż nie widziałam tatusia

Do góry