reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

PM ja ma taki prawdziwy grawer na obraczkach ale wewnwtrz obraczek

My też mamy grawer wewnatrz :) Z naszymi imionami tylko :)

Nie , na bete nie pójde bo wiem , że to zbędne... dostane napewno @, podejrzewam że się opózna przez stres związany z obrona...:sorry2: już się nie zamęczam i was też nie:sorry2:
Nikogo nie zamęczasz..Pamiętaj że tu jesteśmy jak jedna rodzina..Twoje zmartwienie jest naszym..

reklama
slodzimy, slodzimy ale to jest bardzo potrzebne,
dzis mam tak beznadziejny dzien, ze trzeba bylo by slodzic bez konca i chyba nawet to by nie pomolgo. W pracy nedza, obcieli nam nastepne 40 godz. w tygodniu kto wie czy nas nie zamkna (sklepu), jeszcze tego mi brakuje.

Dziś byłąm u kosmetyczki i jakoś mi niezbyt pazury wyszły a potem u fryzjera i wyobrazcie sobie ze włosy mi wymyła jakims szamponem familijnym! Nie widziałam ale czulam po zapachu!! I po wszystkim moje włosy były tak okropnie ułozone ze ja sama sobie lepiej układam.... to jakis maly zaklad pierwszy raz tam bylam bo zawsze mi robi moja fryzjerka ale teraz jej nie ma i musialam sobie kolor odswierzyc przed obrona i normalnie w szoku jestem jak niektore fryzjerki sie nie znaja na rzeczy...... dobrze ze chociaz kolor wyszedl :):sorry2::tak:

Olesiu ja tez mam czasami takie dni do dupy....... ale życie jest piękne i trzeba się podnosic :tak: :***

Pierdaczony szpicel przylazł bo jej sklep zamkneli i nici z pogawędek na BB. Ale spokojnie już jestem w domu mój w robocie do 22 ja w między czasie kolacyje przyrządze (sprzątanie lodowki = pizza) i se pogadam z wami. Ale mnie kurna tu długo nie było.
Beszczelnie cofnełam się o 10 stron bo na więcej nie mam czasu, więc jak było jakieś wokopomne wydarzenie to dawać mi znać.

bez zmian ... nadal nie gryze ale to i tak wspaniale w porownaniu z tym bolem co byl przed zalozeniem aparatu :sorry2: szczekoscisk nadal mam ehhh.... dzieki ze pytasz! :*

Czyli masz otwieracz do butelek na zębach???? Cóż cię skloniło do takiego posunięcia w życiu??:-D:-D

dlatego ja-ciężarna nie ide bo mogę się zarazic. Szkoda mi bidulka bo taki fajny i radosny dzieciaczek.. eh.
Olu przytulam, że się nie udało.. ale ta tempka.. hmm.

Jestem troszku zmęczona dzisiaj ale czy mamy nowego kierowcę ciężarówki??????

aparacik zalozony jest na ok 2 lata a pozniej nosi sie jeszcz przez ok rok taki zdejmowany! :dry: tzw. retencyjny ktory juz tylko ma za zadanie podtrzymac efekt!

Bosze to jak wyrok dożywocia

Jestem...
Tak jak myślałam, nici z tego... dziś test wyszedł mi taki sam bladziutki jak wczoraj a do tego tempka spadła na 36,6...... więc @ przyjdzie dzis na pewno....

Nie mogę powiedzieć że się cieszę bo muszę powiedzieć że się zajebiście cieszę. Pierdolisz farmazony.

aha... i wiecie co, gdzieś wyczytałam że powinno sie w tym cyklu w którym jest HSG odłożyc starania?!?!?

Jadźka ja tam bzykalam. Trzymam kciuki kitajcu.

jeeeeee wyszedl mi pozytywny test.. ale owulacyjny.. zobaczymy czy jutro tez wyjdzie pozytywny.. ale i tak dzis M przerucham..

Uwielbiam bezpośredniość więc się ruszaj

Hej,

WIELKIE GRATULACJE DLA MARZENKO

Wlasnie czytam wczorajsze post i chce mi sie ryczec, z trudem sie powstrzymuje. Z jednej strony ciesze sie niesamowicie z fasolki Marzenki i rowniez innych ale z drugiej pytam sie sama siebie CO JA TU ROBIE??? Moja sytuacja jest beznadziejna, kazdy cykl wzloty i upadki, jeszcze ile takich upadkow wytrzymam? Moj M ciagle zapomina brac witaminek, wiem,ze to nie prawda ale czuje sie jakbym tylko ja CHCIALA jak on chce poprawic wyniki nic nie robiac, w ten sposob nie zajdziemy w ciace. Nawet nie jestem juz zla jest mi strasznie przykro.
Przepraszam, ze znowu smece i prosze was dziewczyki, ktore zafasolkowale niech sie nie czuja zle z mojego powodu.

A ja to co patyk?????

Olesia :** Kochanie ja uważam że taki lekki żal to naturalne..Wszystkie cieszymy się z każdej fasoleczki a w głębi duszy jest pytanie:"Kiedy ja?"

No qurna wlaśnie kiedy ja.

Jadźka w sensie Pani mgr Jadźka

Hej Olesiu...
U mnie prawdopodobnie nie ma zadnej fasolki ale dziekuje za gratulacje..... nie mam wciąż @ ale nie czuje ze lada chwila dostane...
Nie smutaj sie tym, ja wiem co czujesz , tyle czasu tu siedze ze nawet nie potrafie uwierzyc ze mogłabym być w ciąży:zawstydzona/y:

Patrzcie jaka wróżka pierdaczona

Nie , na bete nie pójde bo wiem , że to zbędne... dostane napewno @, podejrzewam że się opózna przez stres związany z obrona...:sorry2: już się nie zamęczam i was też nie:sorry2:

Skopał ci ktoś kiedyś dupę tak strasznie że nie mogłaś na nią usiąść chyba nie??? - to ci połamie te tipsy żeby było straszniej

Nie mogę powiedzieć że się cieszę bo muszę powiedzieć że się zajebiście cieszę. Pierdolisz farmazony.
Patrzcie jaka wróżka pierdaczona

Skopał ci ktoś kiedyś dupę tak strasznie że nie mogłaś na nią usiąść chyba nie??? - to ci połamie te tipsy żeby było straszniej
heheh ty to mnie umiesz rozśmieszyc heheh ,
wyobraz sobie ze nie skopał mi nikt tyłka ale jak chcesz byc pierwsza to zapraszam!:-D:-D
chcesz sie bic? chcesz sie bic??:-):-D

reklama
Do góry