reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

jestem i ja...
Moj Pampersiak zdazyl sie juz wyspac,porozrabiac,poogladac baje i spi znow:-D:-D
Pogoda dupna,zimno jak ...na biegunie?:-DChyba zima idzie:szok:
Olciu,wszystko pojdzie szybko i sprawnie,zobaczysz,nie boj sie!!

heheh teraz sobie przypomnialam ze ostatnio ogladalam z mezowym wieczorwm powiedzmy ze horror "30 dni i nocy" o nocy polarnje na alasce kiedy to wampiry odcieli od swiata ludzi tam sie znajdujacych i ich rozszarpywali :szok::szok::szok::szok: i wtedy pomyslalm sobie o naszej kajusi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: przerabane tak bez sloneczkaaaaaaaaaai

reklama
heheh teraz sobie przypomnialam ze ostatnio ogladalam z mezowym wieczorwm powiedzmy ze horror "30 dni i nocy" o nocy polarnje na alasce kiedy to wampiry odcieli od swiata ludzi tam sie znajdujacych i ich rozszarpywali :szok::szok::szok::szok: i wtedy pomyslalm sobie o naszej kajusi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: przerabane tak bez sloneczkaaaaaaaaaai
:szok::szok::szok::szok::growl:wampiry....??brrrr...:unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:

reklama
No i moja malusia juz lulka....mamusia pozmywała naczynka i teraz pobuszuje w necie :) o 11 butelka i spacerek.....:):-)

Kajaczku a tak goraco mieliści niedawno.....:-(

Do góry