reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ja nie wiem jak ty znosisz ten klimat, te skoki pogody:confused::confused::confused::confused:
Ja tez nie wiem,ale ogladalam prognoze i od przyszlego tygodnia ma byc znow gorac...
A moi rodzice jada jutro do polski...Do sierpnia...
A w ogole nie mowilam Wam,ze odeslali Amo z nasza foką,do domu bo w jedynym autoryzowanym serwisie forda w miescie maja pierwsze wolne terminy w sierpniu:szok:
Oczywisciie foka mowie o fokusie...
Moj ojciec jak zobaczyl wczoraj ze nam sie auto o pol metra skrocilo to myslalam ze sie wywali...:-D
I teraz Kaja na autonogach,a Pampers ma wozek,cwaniara:-D:-D...

Witaski :-):-) jestem i ja ;-):-):-)

Alan zaalarmował już o 6 głodek, więc zmiażdżył już flachę i dalej tnie komara :tak::tak:, a ja zajżałam jak tam u moich kochanych mamusiek mija poranek :-), wypiję kawunię, coś poczytam i o 10 idę na spacerek z koleżanką i jej 8 miesięcznym synkiem :tak::tak:

ja nie wiem moje dziecko chyba ma jakieś ataki ADHD:-D:-D:-D, ona tak skacze w swoim łóżeczko, pupka do góry,nie wiem czy to normalne, mam wrażenie ze jeszcze trochę i sama wyjdzie z tego łóżeczka

A gdzie wy wszystkie jesteście????????????

Kurcze,w ogole nie moge sie obudzic przez ta pogode,szaro,buro,zimno:szok:

u nas gorac a ty i tak wstalas pierwsza odemnie:-D:-D:-D my musielismy wstac bo maly walnol kupola :szok: i nie ma rady trza wstawac bo perfumki nie do wytrzymania dochodzil z pampersa :-D:-D
a ja wlasnie popijam kawke i nadrabiam zaleglosci :zawstydzona/y:

wstawacccccccccccccccccccc meldowac sie mamuski

a tak wogole to sie nie przywitalam

DZIEN DOBRY

Hejka
Jak ja lubie piątek:-)
tylko jestem ciekawa jak mma dzis sie uczyc z tym moim prymusem, chyba on bedzie prowadzil lekcje, a ja sobie poslucham i pomacham glowa:-D:-D:-D
Kochana Ty za bardzo tą gŁową nie machaj, bo nie wiem co mąż na to:-D:-D:-D

heheh teraz sobie przypomnialam ze ostatnio ogladalam z mezowym wieczorwm powiedzmy ze horror "30 dni i nocy" o nocy polarnje na alasce kiedy to wampiry odcieli od swiata ludzi tam sie znajdujacych i ich rozszarpywali :szok::szok::szok::szok: i wtedy pomyslalm sobie o naszej kajusi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: przerabane tak bez sloneczkaaaaaaaaaai
Prosze nie straszyc Kajki:wściekła/y:

Moja księżniczka to już drugą drzemkę od rana uskutecznia:-) A ja czytam Kafeteria - swdzi mnie macica...POMOCY!!! i leję ze śmiechu
No i wkońcu troche chłodniej:tak:
Dobre:-D:-D:-D

Moja Młoda pospała dzisiaj, aż ją w koŃcu obudziłam:zawstydzona/y:
ObudziŁam się o 7, a ona śpi, no to ubrałam sie, naszykowałam mleczko, 7:30 dalej śpi, w koncu zaczęłam ją karmic na śpiąco, zjadła i sie obudziŁa wiec ją ubrałam i do pracy.
Spala dzisiaj tylko w bodziaku z krÓtkim rĘkawkiem i śpiworku i chyba fajnie jej się spało, bo ani sie nie kreciŁa ani nic, wcześniej chyba było jej za goraco:zawstydzona/y:

Hejka
Jak ja lubie piątek:-)

Kochana Ty za bardzo tą gŁową nie machaj, bo nie wiem co mąż na to:-D:-D:-D

Prosze nie straszyc Kajki:wściekła/y:

Dobre:-D:-D:-D

Moja Młoda pospała dzisiaj, aż ją w koŃcu obudziłam:zawstydzona/y:
ObudziŁam się o 7, a ona śpi, no to ubrałam sie, naszykowałam mleczko, 7:30 dalej śpi, w koncu zaczęłam ją karmic na śpiąco, zjadła i sie obudziŁa wiec ją ubrałam i do pracy.
Spala dzisiaj tylko w bodziaku z krÓtkim rĘkawkiem i śpiworku i chyba fajnie jej się spało, bo ani sie nie kreciŁa ani nic, wcześniej chyba było jej za goraco:zawstydzona/y:
ja to w ogule podziwiam twoja Madzie ze ona spi w spiworku:confused::confused::confused:moja to kołderkę cala z siebie ściąga:szok:

reklama
ja nie wiem moje dziecko chyba ma jakieś ataki ADHD:-D:-D:-D, ona tak skacze w swoim łóżeczko, pupka do góry,nie wiem czy to normalne, mam wrażenie ze jeszcze trochę i sama wyjdzie z tego łóżeczka

A gdzie wy wszystkie jesteście????????????
Mamusia nie martw sie nasza tak samo :tak::tak::tak: czasem podrzuca nózki i kolanka jak konik do góry i raczki proste....mam stracha ze kidey sie przekreci i bum na główke.....:sorry2:
A W OGOLE DZIEWCZYNY JAKA BEKA...:-D:-D:-D trzymym mała na rekach i czytam co naskobałyscie i nagle bum mała jak strzeliła kupola to ja az podskoczyłam.... a potem smiałam sie sama z siebie :-p

Do góry