mamusia2008
mamusia Karolinki
ja nie wiem jak ty znosisz ten klimat, te skoki pogodyKurcze,w ogole nie moge sie obudzic przez ta pogode,szaro,buro,zimno![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie wiem jak ty znosisz ten klimat, te skoki pogodyKurcze,w ogole nie moge sie obudzic przez ta pogode,szaro,buro,zimno![]()
Ja tez nie wiem,ale ogladalam prognoze i od przyszlego tygodnia ma byc znow gorac...ja nie wiem jak ty znosisz ten klimat, te skoki pogody![]()
jaj jak berety, uśmiałam się do łezMoja księżniczka to już drugą drzemkę od rana uskutecznia:-) A ja czytam Kafeteria - swdzi mnie macica...POMOCY!!! i leję ze śmiechu
No i wkońcu troche chłodniej![]()
Kurcze,w ogole nie moge sie obudzic przez ta pogode,szaro,buro,zimno![]()
Kochana Ty za bardzo tą gŁową nie machaj, bo nie wiem co mąż na totylko jestem ciekawa jak mma dzis sie uczyc z tym moim prymusem, chyba on bedzie prowadzil lekcje, a ja sobie poslucham i pomacham glowa![]()
Prosze nie straszyc Kajkiheheh teraz sobie przypomnialam ze ostatnio ogladalam z mezowym wieczorwm powiedzmy ze horror "30 dni i nocy" o nocy polarnje na alasce kiedy to wampiry odcieli od swiata ludzi tam sie znajdujacych i ich rozszarpywalii wtedy pomyslalm sobie o naszej kajusi
przerabane tak bez sloneczkaaaaaaaaaai
DobreMoja księżniczka to już drugą drzemkę od rana uskutecznia:-) A ja czytam Kafeteria - swdzi mnie macica...POMOCY!!! i leję ze śmiechu
No i wkońcu troche chłodniej![]()
ja to w ogule podziwiam twoja Madzie ze ona spi w spiworkuHejka
Jak ja lubie piątek:-)
Kochana Ty za bardzo tą gŁową nie machaj, bo nie wiem co mąż na to
Prosze nie straszyc Kajki
Dobre
Moja Młoda pospała dzisiaj, aż ją w koŃcu obudziłam
ObudziŁam się o 7, a ona śpi, no to ubrałam sie, naszykowałam mleczko, 7:30 dalej śpi, w koncu zaczęłam ją karmic na śpiąco, zjadła i sie obudziŁa wiec ją ubrałam i do pracy.
Spala dzisiaj tylko w bodziaku z krÓtkim rĘkawkiem i śpiworku i chyba fajnie jej się spało, bo ani sie nie kreciŁa ani nic, wcześniej chyba było jej za goraco![]()
Mamusia nie martw sie nasza tak samoja nie wiem moje dziecko chyba ma jakieś ataki ADHD, ona tak skacze w swoim łóżeczko, pupka do góry,nie wiem czy to normalne, mam wrażenie ze jeszcze trochę i sama wyjdzie z tego łóżeczka
A gdzie wy wszystkie jesteście????????????