reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

oj meduska ty graj bo cosik wygrywasz:tak::tak:mój tatuś ostatnio miał 4 w systemie i zarobił 670 zł a jak by nie pokręcił daty urodzenia mojej i skreślił 4 a nie 7 to by miał piątkę a w systemie to sporo kasy:tak:

oj to zakręć mężem tak na zakupach co byście przypadkiem pod sklep wózkowy podeszli:cool2::cool2::cool2::cool2:
Ja już obmyślam plan tylko nie wiem ile będziemy mieli czasu zależy o której przyjdzie do domu bo jak będziemy we wrocku to maks do 17-18 bo ma jechać oglądać budowę? Myślałam żeby zajżec do komisu nieraz można super trafić. A nim znowu nie jest tak prosto kierowć:baffled:

reklama
Niechce was denerwować ale mój szwagier wczoraj na automatach zagrał chyba za 30zl ale niejestem pewna ale wygrał tyle że był do przodu 500zł :tak::tak::tak::tak::szok::szok::szok::szok:

fajnie
przydaloby mi sie tyle
a tak w ogoel to mam neta do konca lipca bo saisedzi zrezygnowali :baffled::-(
a potem to nie iwem
tzn juzz zalatwiam ale to sie rowna z kupnem sprzetu za ok 300zl itd:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Medea ale obecaj ze jak wygrasz pare milionow to sie podzielisz co\????????????????????????????:cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ok obiecuje:-D:-D:-D:-D
chociaz najwieksza wygrana w multi multi to 100 000:sorry2:
a jakos w dużym nigdy szzescie nie mialam, chyba ze disiaj posle po 2 na duży i na multi:sorry2:
zobacze jescze:sorry2:

kurcze tak teraz nei nawidze sie szykowac bo jak wlosy umyje i wysusze to ich wyprostowac nie umie takie mi sie siano zrobilo, zadna odzywka nie pomaga, az niemożliwe:szok: wszyscy mi mwili ze w ciazy ede miala lepszy wlosy, cere a tu na odwrót:baffled::baffled::baffled::baffled:

siano na głowie jak nie wiem:dry::dry::dry::dry:

ok obiecuje:-D:-D:-D:-D
chociaz najwieksza wygrana w multi multi to 100 000:sorry2:
a jakos w dużym nigdy szzescie nie mialam, chyba ze disiaj posle po 2 na duży i na multi:sorry2:
zobacze jescze:sorry2:

kurcze tak teraz nei nawidze sie szykowac bo jak wlosy umyje i wysusze to ich wyprostowac nie umie takie mi sie siano zrobilo, zadna odzywka nie pomaga, az niemożliwe:szok: wszyscy mi mwili ze w ciazy ede miala lepszy wlosy, cere a tu na odwrót:baffled::baffled::baffled::baffled:

siano na głowie jak nie wiem:dry::dry::dry::dry:

moja bartowa uzywa z Avonu na puszace sie wlosy i sobie chwli

fajnie
przydaloby mi sie tyle
a tak w ogoel to mam neta do konca lipca bo saisedzi zrezygnowali :baffled::-(
a potem to nie iwem
tzn juzz zalatwiam ale to sie rowna z kupnem sprzetu za ok 300zl itd:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oj anabubka no coś ty:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
kochana ja sobie nie wyobrażam że ciebie nie ma z nami:no::no::no::no::-:)-:)-(
a jaki jest u was internet??po kablu??? bo my mamy taki po kablu ale co by z laptopem można było chodzić po mieszkaniu to mamy ryter bezprzewodowy za wszystko zapłaciliśmy w media markt 170 zł a mówili nam że zapłacimy coś koło 300:szok:

reklama
oj anabubka no coś ty:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
kochana ja sobie nie wyobrażam że ciebie nie ma z nami:no::no::no::no::-:)-:)-(
a jaki jest u was internet??po kablu??? bo my mamy taki po kablu ale co by z laptopem można było chodzić po mieszkaniu to mamy ryter bezprzewodowy za wszystko zapłaciliśmy w media markt 170 zł a mówili nam że zapłacimy coś koło 300:szok:
czemu tak dużo?!!!!!!!!!!!! ja kupilam w necie na allegro router za 80 zl... czy jakos tak? zaraz sorawdze.... tez podlaczam do niego kabel z neta co normalnei idzie, potem od routera do stacjonarki kabel i do lapa mi idie bezprzwodowo:sorry2:

Do góry