reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Malina ja mam kompa satcjonarnego i net mamy os sasiadow radiowo a oni maja neostrade
ale ze maja 2 synow wymjeden ma 14 lat i uzalezniony od gier necie(gorzej niz ja od bb) i byl zagrozony an koniec roku torezygnuja
a y nie mamy satcjonarnego i nie oplaca nm sie zakaladc
wiec bedziemy moiec prawdopodbnie tez radiowy ale z takiej sieci u nas o ile na to moje zadupie dleci
tyle ze trzeba kupic mocnijsza antene itd
na pewno zalozymy ale nie iem w jakim czasie
bo ja myusze miec dostep do banku itd

reklama
no no to super, dkaczego mialabys nas tym denerwowac:confused:

no no malinka to niezle, ja bym chciala tyle wygrac, a nie jakies glupie 6 zl....:sorry: bo to mi nic nei da:sorry:

ja musze dzisiaj znow poslac.. tyle ze mis ie szykowac dzisiaj nei chce i wychodzic z domu:dry:

ok obiecuje:-D:-D:-D:-D
chociaz najwieksza wygrana w multi multi to 100 000:sorry2:
a jakos w dużym nigdy szzescie nie mialam, chyba ze disiaj posle po 2 na duży i na multi:sorry2:
zobacze jescze:sorry2:

kurcze tak teraz nei nawidze sie szykowac bo jak wlosy umyje i wysusze to ich wyprostowac nie umie takie mi sie siano zrobilo, zadna odzywka nie pomaga, az niemożliwe:szok: wszyscy mi mwili ze w ciazy ede miala lepszy wlosy, cere a tu na odwrót:baffled::baffled::baffled::baffled:

siano na głowie jak nie wiem:dry::dry::dry::dry:
mówią że córa zabiera urodę ale ja tam niewiem czy to prawda bo przy sebku tak mnie wysypywało masakra

mówią że córa zabiera urodę ale ja tam niewiem czy to prawda bo przy sebku tak mnie wysypywało masakra
no niby tak mówią a moja mama przy mnie i przy mojej siostrze miala gładziutką buzie- a zwykle skłonna do wyprysków jak moja...:sorry2: więc... nie wiadomo:-(

meduska to mało zapłaciłaś my zapłaciliśmy tyle za ruter ten "pierdolnik" co się wkłada do laptopa i coś jeszcze ale mnie nie pytaj bo ja mam o tym mgliste pojęcie:-):-):-):-)
dobra ja też zmykam sie ogarnąć:tak:u mnie na termometrze 30 i zero chmurek:szok::szok::szok:

meduska to mało zapłaciłaś my zapłaciliśmy tyle za ruter ten "pierdolnik" co się wkłada do laptopa i coś jeszcze ale mnie nie pytaj bo ja mam o tym mgliste pojęcie:-):-):-):-)
dobra ja też zmykam sie ogarnąć:tak:u mnie na termometrze 30 i zero chmurek:szok::szok::szok:
aha, za odbiornik WIFI pewnie, no tak, ja na sczescie mam wifi wbudowane w kompa:-p:-p:-p i tylko router wystarczyl:tak:

reklama
Do góry