P
patrysia*
Gość
Ja po obiadku a tak o 15 pójde na dwór niech synek sie wyszaleje
ale wole z nim i ze sobą iść dobiero o takich godzinach bo słoneczko mocno daje co nie za zdrowo;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba nigdy nie bylam taka uparta hehe, nigdy sie niespodziewalam ze tak zareaguje na to wszystko..... naprawde czlowiek sie zmienia w oobliczu danej sytuacji tak ze nawet nie zdaje sobie sprawy z tego![]()
Po prostu musisz być w centrum zainteresowania. To już jest nudne.Albo się powtarza test albo robi badanie krwi a nie tak truje.
Ja Laciągi spadam do roboty.
Madzienka obsraluchu trzym się i chwal się.
Nie wiem kiedy do was wpadnę ale się postaram.
Buziole zozole
sonkal jesli jest to dla ciebie nudne to wiesz jak wyjsc z watku...i wybacz ale to bezczelne wypowiadac sie w ten sposob jak sie kogos nie zna, jego historii..
to sie nie zdziw jak jutro ci zapchamy skrzynke!!!heheh a prosze bardzo mozecie dzwonic i krzyczec na mnie :-)![]()
Ja Laciągi spadam do roboty.
Madzienka obsraluchu trzym się i chwal się.
Nie wiem kiedy do was wpadnę ale się postaram.
Buziole zozole
Po prostu musisz być w centrum zainteresowania. To już jest nudne.Albo się powtarza test albo robi badanie krwi a nie tak truje.
sonkal jesli jest to dla ciebie nudne to wiesz jak wyjsc z watku...i wybacz ale to bezczelne wypowiadac sie w ten sposob jak sie kogos nie zna, jego historii..
No to ześ wdepła w niezłe ***** kobietoPo prostu musisz być w centrum zainteresowania. To już jest nudne.Albo się powtarza test albo robi badanie krwi a nie tak truje.