kana161
Mama "terrorystek" :P
Przepraszam tak...ja pierwsza chciałam go pozyczycMoge go pozyczycTylko ciezko jest mu sie w kalendarz wepchnac
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepraszam tak...ja pierwsza chciałam go pozyczycMoge go pozyczycTylko ciezko jest mu sie w kalendarz wepchnac
![]()
Ale to nie jemu beda wpychac tylko ON bedzie wpychalMoge go pozyczycTylko ciezko jest mu sie w kalendarz wepchnac
![]()
Jak on bedzie wpychal to jak ja mu wepchne..Ale to nie jemu beda wpychac tylko ON bedzie wpychal![]()
Przepraszam tak...ja pierwsza chciałam go pozyczyc![]()
no nie, dziewczyny zwariowałyAle to nie jemu beda wpychac tylko ON bedzie wpychal![]()
I na Twego przyjdzie kolejno nie, dziewczyny zwariowały
to chyba przez te upały
dobrze ze mojego nikt nie chce![]()
chyba maja jakieś braki czegoś, nie?????I na Twego przyjdzie kolej![]()
o patrz natalka się zna na kompach, no chyba ze już jakiś przystojniaczek sie pojawil u niejBLIZNIAKI Wcisnij ctrl+alt (chyba)