reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

No tak praktycznie to on wlasnie trenuje noge... ta trzecia....:-D:-D:-D:-D
dziewuchy wylazic z krzkow bo mi juz na mozg bije:angry:
Co ja za glupoty wypisuje dorosla kobieta, zona, matka dziecku strazniczka domowego ogniska a taka glupia ehh.... :pP Poprstu kawy dzis nie pilam :baffled:

Strazniczka,chyba pozaru domowego jak na moje oko,co tam ogniska:-D:-D:-D
Mowilam zebys zaszla na kawku:-)

reklama
No tak praktycznie to on wlasnie trenuje noge... ta trzecia....:-D:-D:-D:-D
dziewuchy wylazic z krzkow bo mi juz na mozg bije:angry:
Co ja za glupoty wypisuje dorosla kobieta, zona, matka dziecku strazniczka domowego ogniska a taka glupia ehh.... :pP Poprstu kawy dzis nie pilam :baffled:
niech w koncu ktoś da jej tej kawy

Nie no ale Wy jesteście okropne babiszony:no::-D Jak ja cały tydzień siedziałam w domu i nie miałam co robic to tu cisza na bb. A dzisiaj jak mi się szwędacz załączył a i trza chatę ogarnąc bo mąż w nocy wraca to Wy rakordy bijecie w produkcji.

Natalka no żeczywiście jakieś niedobory tu wietrzę:-p
Mamuśka a Ty tak krzyczysz że chcesz na grilla a do mnie to drugi tydzień już jedziesz i dojechac nie możesz:dry:.

Co ja tam jeszcze miałam:dry:.....aaaaaa Kana ja jak pisałam o tej drugiej drzemce Natalki to wcale nie miałam na myśli że ona dziwnie senna bo ona zawsze tak:tak::-p:-)

Więcej grzechów nie pamiętam:-(ale obiecuję już śledzic na bieżąco:tak:

jak zawsze, narobiła krzyku a teraz mówi bay-bay:-D:-D:-D

poszlam chate ogranac i siebie bo maly na spacerku z tata a ja jak sobie wczoraj odzywke na wlosy nalozylam tak o niej zapomnialam :szok::szok: bo mam wlosy w koka zwiniete co by moje dziecko mi nie wyszarpalo ostatnich klakow ,cholencia dzis myje wlosy a to cos nie chca sie rozprostowac :-D:-D:-D mocze i mocze :-D:-D:-D no ale odratowalam sytuacje i koncowki jakie odrzywione:-D:shocked2:

a to wszytko przez kajeeeeeeeee bo mnie na gg ciagnela jak se maseczke robilam :-D:-D na koncowkach wlosow:-D:-D:-D:-D ale jazda zapomniec o maseczce :blink:

poszlam chate ogranac i siebie bo maly na spacerku z tata a ja jak sobie wczoraj odzywke na wlosy nalozylam tak o niej zapomnialam :szok::szok: bo mam wlosy w koka zwiniete co by moje dziecko mi nie wyszarpalo ostatnich klakow ,cholencia dzis myje wlosy a to cos nie chca sie rozprostowac :-D:-D:-D mocze i mocze :-D:-D:-D no ale odratowalam sytuacje i koncowki jakie odrzywione:-D:shocked2:

a to wszytko przez kajeeeeeeeee bo mnie na gg ciagnela jak se maseczke robilam :-D:-D na koncowkach wlosow:-D:-D:-D:-D ale jazda zapomniec o maseczce :blink:
no to odzywilas wlosy na maksa

reklama
Do góry