tygrysek82
Fanka BB :)
nio my juz ze spacerku wrocilismy super na dworku a teraz robie zapowiadanego chinczyka hehee

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no ja tezmAMUSKA OSTATNIO TO tY TAK JAKOS TEZ NA MAKSA ODŻYWAIŁAS?????? o ile mnie pamięć nie mylihaaahha

ale landryna mnie przeskoczyla 

nie nadrobię

brakuje mi ostatnio czasu no i pogoda się zrobiła to z dziećmi na polu siedzę w wolnych chwilach

i czuję się stara

ale to mam nadzieję przejdzie bo przecież jaszcze połowa do emerytury:-):-):-)no wlasnie tez tak widze ze jak polarnicy naszej niema to nikogo niemaCo to za wariacjenikogo nie ma??wyglodniale mezow samice,Natalkii tudziez inne Kanewki sie kokosza
???
To i ja sie nie rozsiadam...i ide film jakis zapodac i moze piwko?:-)

dziecko uspilam i teraz piwka mi brakuje

nie sposób nadrobić, a szkoda, bo chętnie bym tak siadła, zapomniała o świecie i czytała

no to woła, żeby go przekręcić, bo mu niewygodnie
a raz to nawet dojrze go na brzuchu znalazłam to jeszcze głowa tam gdzie powinny być nogi, a nogi gdzie głowa, no komedia z nim ostatnio, zupki wcina już te z tymi kawałeczki i świetnie sobie radzi i w ogóle z dnia na dzień to coraz coś nowego wymyśli, idę robić sobie wielką szamanicę

jasne laseczki produkcje macie nieziemskąnie nadrobię
brakuje mi ostatnio czasu no i pogoda się zrobiła to z dziećmi na polu siedzę w wolnych chwilach
jak zauważyłyście (dziękuję jeszcze raz za życzonka) stukła mi 30 stkai czuję się stara
ale to mam nadzieję przejdzie bo przecież jaszcze połowa do emerytury:-):-):-)
Kanewka miala spacerek i usypiała mała zlosnice,a teraz idzie lulku....BUZIACZKI dla nie spiacych, buszyjacych na nacie kobitek:*:*:*