Black_Opal
Fanka BB :)
Dziękuję Martynko 
A jak Ty się czujesz??

A jak Ty się czujesz??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękuje dobrze nic mnie nie boli ... czuję się normalnie ,też biorę duphaston tylko tym razem podwójną dawkę ...Dziękuję Martynko
A jak Ty się czujesz??
wiesz ja już tyle porażek przeżyłam że szkoda gadać,niedługo rachubę stracę... nie martw się i uwierz że niedługo się uda...i bedzisz mieć śliczną fasolkę w brzuszkuOstatnio brak objawów oznaczał fasolkę ;-) Trzymam mocno kciuki aby tym razem się udało![]()
Ja jestem dopiero na początku walki, ale nie bardzo daję sobie radę z tym wszystkim... W zeszłym cyklu już się tak nie stresowałam, a teraz mnie nosi jak nie wiemi powtarzam sobie że ten stres tylko mnie blokuje, ale nie potrafię nie myśleć
![]()
Widziałam tylko pierwszą część tego filmu, więc teraz obejrzę 2, ale nie wiem czy uda mi sie całość, bo mama ma do mnie przyjechać...Dziewczyny - ja zwykle na krótko - zmykam na film - "Efekt motyla 2" na TVP1:-)
Buziaki***
ja ostatnio mialam w 11dc pecherzyk 9mm a w 13dc mialam juz 15mm ale na drugim, fakt dopiero pekl okolo 18dc.. ale uwrusl na bank duzy bo jakos w piatek mial 18,5 a pekl dopiero w niedziele lub pobiedzialek.. takze glowka do goryWitajcie Kochane :-)
Powiedzcie mi proszę, jaką wielkość powinien osiągnąć pęcherzyk graffa żeby była owulka?? Mój ma 10mm (12dc) i lekarz powiedział że cykl stracony
Może urośnie jeszcze, co??![]()