reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ostatnio brak objawów oznaczał fasolkę ;-) Trzymam mocno kciuki aby tym razem się udało :tak:

Ja jestem dopiero na początku walki, ale nie bardzo daję sobie radę z tym wszystkim... W zeszłym cyklu już się tak nie stresowałam, a teraz mnie nosi jak nie wiem :wściekła/y: i powtarzam sobie że ten stres tylko mnie blokuje, ale nie potrafię nie myśleć :zawstydzona/y:

Ostatnio brak objawów oznaczał fasolkę ;-) Trzymam mocno kciuki aby tym razem się udało :tak:

Ja jestem dopiero na początku walki, ale nie bardzo daję sobie radę z tym wszystkim... W zeszłym cyklu już się tak nie stresowałam, a teraz mnie nosi jak nie wiem :wściekła/y: i powtarzam sobie że ten stres tylko mnie blokuje, ale nie potrafię nie myśleć :zawstydzona/y:
wiesz ja już tyle porażek przeżyłam że szkoda gadać,niedługo rachubę stracę... nie martw się i uwierz że niedługo się uda...i bedzisz mieć śliczną fasolkę w brzuszku
Bebe18.gif

Hej!
Moje bliźniaczki pojechały już do domku, trochę mi smutno...:-(
Marzenko - strasznie dzisiaj na Ciebie nakrzyczały dziewczyny, ale trochę Ci się należalo:tak:n i tak jestem z tobą i trzymam kciuki. Ja mam obronę w poniedzaiałek rano, ale jeszcze się nie zaczęłam denerwować...
Zaniepokojona - ja też mężusiowi zazwyczaj kupuję praktyczne prezeny. Na rocznicę, którą mieliśmy niedawno, kupiłam mu spinkę do krawatu, bo nie miał żadnej;-)
Olesia - ja chcę taki obraz, ja uwielbiam takie abstrakcyjne dzieła, ja poszukuję obrazu o nietypowych wymiarach, takiego żeby miał szer. ok 70cm, a dł ok. 120-130, nigdzie nie ma nic takiego....:-( a ja niestety nie mam takich zdolności. naprawdę Cię podziwiam:tak:

Cześć DZiewczyny:-)

Właśnie wróciłam do domku od koleżanki, która urodziłą miesiąc temu córeczkę - to koleżanka z liceum jeszcze a teraz spotkałyśmy się w pracy:tak:
Śliczna ta córcia - taka kruszynka - a dla towarzystwa były inne kloleżanki z dziećmi - w sumie 6 córek:szok: z czego najstarsza 5 lat, potem 4 latka i potem już same maluszki przed roczkiem:tak: - wszystkie cudowne;-)

Marzenko - powodzenia jutro na obronie:tak:

Pozdrawiam Was wszystkie:-)

PS. Ja też jestem DDA - to nie jest dla nas wstyd, ale pamiętam, jak to powiedziałam na studiach (psychologia) w grupie na II roku to się wszyscy dziwili jak ja mogę z nimi na piwo chodzić po zajęciach:baffled: wtedy byłam w terapii ale krótko - teraz jestem od roku w terapii grupowej:sorry2:

black opal - mi kiedys gin powiedzial ze mial pacjentke ktorej w jednym cyklu pecherzyki urosły tylko do 16mm i powiedzial jej ze cykl stracony a ona przyszla po 2 tyg i powiedziala ze jest w ciązy! okazalo sie ze pękły przy takiej wielkości, wiec kochana wszystko jest mozliwe !! dzialaj!:-D
wikula dziekuje za kciuki kochana:tak:
andzia to fajnie ze chodzisz na terapie, czasami sie zastanawiam jak to jest i czy dalabym rade na terapii.... a grupe na studiach to mialas naprawde jakąs dziwną:confused:

ja juz mam dosc nauki, dzien mi sie dzis masakrycznie dłuzyl , nie wiem czy zasne cholera , juz bym chciala zeby bylo po wszystkim.....:dry:

reklama
Witajcie Kochane :-)

Powiedzcie mi proszę, jaką wielkość powinien osiągnąć pęcherzyk graffa żeby była owulka?? Mój ma 10mm (12dc) i lekarz powiedział że cykl stracony :hmm:
Może urośnie jeszcze, co?? :zawstydzona/y:
ja ostatnio mialam w 11dc pecherzyk 9mm a w 13dc mialam juz 15mm ale na drugim, fakt dopiero pekl okolo 18dc.. ale uwrusl na bank duzy bo jakos w piatek mial 18,5 a pekl dopiero w niedziele lub pobiedzialek.. takze glowka do gory

Do góry