reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

gaba83 a w ktorym dc jestes?? czy bedziesz w sobote?? jesli 3 dni przed okresem to pewnie ze testuj !! :) mi wyszedl blady wlasnie 3 dni przed czy tam 4 :)

katarynka32 i ewka2412 wyluzujcie spokojnie ;-) uda sie zobaczycie ja przesylam pozytywne fluidki, wirusiki ciazowe i inne ;-) łapcie :-) ########################################################## !!!!!!!

a co domojej betki wczorajszej to wynik jest nastepujacy 83 ml :-) czyli 4 tydzien ciąży !!!!! jupiiii!!!!!!!!! :tak::-):-D

reklama
[/B]ewka2412[/B] ty też jeszcze doczekasz sie dzidziusia, głowa do góry:) może my za bardzo chcemy i za bardzo o tym myślimy.
Ja zastanawiam się czy nie zatestować w sobotę, jak myślicie?
W sumie.. mi dzień przed testowaniem wyszły dwie kreseczki ale ta druga baaardzo bledziutka:tak:

a kto chetny mi powiedziecgdzie mam wkleic adres z suwaczka zeby na forum sie wyswietlał?? bo nie wien nie moge znalezc :-(
Jak już masz BBCode to wchodzisz w Ustawienia --> Edytuj Sygnature i tam w białe pole wklejasz ten kod. klikasz zapisz i już:tak::-)

gaba83 a w ktorym dc jestes?? czy bedziesz w sobote?? jesli 3 dni przed okresem to pewnie ze testuj !! :) mi wyszedl blady wlasnie 3 dni przed czy tam 4 :)

katarynka32 i ewka2412 wyluzujcie spokojnie ;-) uda sie zobaczycie ja przesylam pozytywne fluidki, wirusiki ciazowe i inne ;-) łapcie :-) ########################################################## !!!!!!!

a co domojej betki wczorajszej to wynik jest nastepujacy 83 ml :-) czyli 4 tydzien ciąży !!!!! jupiiii!!!!!!!!! :tak::-):-D
dziekuje za fluidki :-), a wyluzowac nie tak latwo kochana:-(

czy to normalne , że jesli jestem w 14 tyg ciąży to dalej mam poranne nudności.. ;| bo już do głowy dostaje z tym.

Słyszałam że niektórzy nawet przez całą ciąże mają mdłości
Ja jednak dziś nie testowałam, mam wszystkie objawy zbliżającej się @, więc na razie nie widzę sensu testować, w ten weekend będę miała gości, więc nie będę miała czasu myśleć o tym. Zatestuję we wtorek lub środę.

Witam! Nie wiem czy mnie pamietacie:) Ja czekam teraz na @ ale mam nadzieje ze nie przyjdzie... gaba82 cały czas trzymam za ciebie kciuki

reklama
jakoś o 12 lipca dopiero... te cykle cos mi sie wydluzyly i nawet ie wiem kiedy powinna byc @... 26 czerwca robiłam pierwsy test owulacyjny i z niego wynikało ze za 24-48h bedzie owulacja wtedy to zrobiliśmy... ale i tak pewnie nic nie wyszło wiec czekam spokojnie na @ wtedy bede wiedziała o ile wydłuzyły mi sie cykle

Do góry