Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A mnie coraz bardziej piersi bolą, niestety na @
Także póki nie mam @ jest nadzieja. Jeszcze 4 dni masz więc wsyztsko się może zdarzyc. Ja testowałam 28dc a cykle mam 29dniowe.Nie wszystkie poszly spacNiektore dopiero sciagnely do domu.
A tak w ogole to ja tu nowa jestem,nie kojarze jeszcze ludzi,nie za bardzo wiem jak sie tu poruszac,nie wiem kto gdzie odpowiedzial,ale powoli moze jakos zaskocze.Jak na razie to ide lykac wiesiolek![]()
ja tez jeszcze nie spie... ucze sie do egzaminukurna, boli mnie to podbrzusze nadal, bol promieniuje na nogi... ehh.. cos czuje, ze to jednak taki bol na @ :-
-(wiecie co, mam juz coreczki i przyznam sie szczerze, ze nigdy nie myslalam, ze zajscie w ciaze moze nie byc wcale takie latwe, takie hop siup :-( kolorowych snow wszystkim...
Kobietki! dziś 28 dc, zazwyczaj mam @ 25-27 dc, robiłam rano test i ani cienia drugiej kreseczki :-( myślicie, ze to jest jeszcze jakaś szansa?
Ale mnie zawsze bolą parę dni przed @
:-) albo idź na betkę
Ale mnie zawsze bolą parę dni przed @
Temperaturka sie trzyma 36,8, ale czasem spadała dopiero w 2 dniu @, więc nic pewnego :-(
gaba82 trzymam kciuki! może nam w tym miesiącu dopisze szczęście :-)
A mi dzis tempka spadla wczoraj byla 37,00 a dzis:-( 36,80 i ta wredna @ przyszla:-wściekła/y:. No coz zaczynam 9 cykl staran...
Straszna szkoda:-(. Ja już po @ i zaczynam 4 cykl starań. Zakupiłam 20 testów owu, 5 ciążowych i po raz pierwszy w tym miesiącu zaczęłam mierzyć temperaturę. Mam nadzieję, że też mi się w końcu owulkę uda określić i z wakacji przywieźć fasolkę:-)
Ja jak tylko zaczęłam mierzyc tempkę i kupilam testy owu to zafasolkowałam
Pomogło mi to, Tobie tez pomoże
A musze przyznac, że nie wiedziałam kiedy mam owulację ito