Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
misis napewno bedzieszmiala piekna betke!
a u mnie niestety jest troche inaczej bo ty jestes przed terminem @ wiec dlatego mialas taka blada kreske a teraz coraz ciemniejsza...
ja termin mialam wczoraj lub dzis a kreska taka sama bladziusienka.... wiec ja nie mam wątpliwosci, ale dziekuje za otuche..![]()
Dopiero po kilku dniach leciuchno ściemniała.
Trzymam kciuki. A jezeli tak ciągle będziesz myślec, że się nie udało to w koncu wykraczesz i zobaczysz
Byłam na becie, ale wyniki w poniedziałek dopiero ;/ i wtedy do lekarza jade.. Mnie piersi dawno pobolewają. A zgaga mi nawet przechodzijak nie jem nic ciężkostrawnego na noc, to jest ok
![]()
hehe

hej dziewczynki jak tam wasze stranki gratulacje dla zafasolkowanych i powodzenia dla staraczek ja tez dzialam zalozylam sobie karte obserwacji cyklu moze to pomoze w okresleniu owuli mam nadzieje :-)

PRZYTULAM KOCHANA:-(a ja tym razem (to moja 3 proba) tak swiecie przekonana bylam ze sie udalo.Przede wszystkim dlatego ze temperatura wyzsza niz w ubieglym cyklu,piersi bolaly,jakies 9 dni po owulacji zobaczylam doslownie dwie kropelki krwi oraz lekko zabarwiony sluz a potem nic.no,ale kiedy wczoraj zaczela spadac temperatura wiedzialam co sie swieci i niestety dzis nadszedl znienawidzony okres:-(
NIC SIE NIE BOJ NIE UCIEKNIEboze ja jutro albo w sobote-niedziele mialabym dostac okres boze zeby tylko fasolka zostala u mnie zeby se nie zbuntowala i nie uciekla :-(
JAK JUZ KRESECZKA WYSZLA TO ZNACZY ZE JEST I ZE ZOSTANIE
WIEM CO CZUJESZ:-(A mi dzis tempka spadla wczoraj byla 37,00 a dzis:-( 36,80 i ta wredna @ przyszla:-wściekła/y:. No coz zaczynam 9 cykl staran...
TRZYMAM KCIUKI ZEBY NIE PRZYSZLA;-)termina był na wczoraj ew. na dziś... brzuch mnie boli jak na @ napewno dzisiaj przyjdzie..
tempka spadla z 36.8 na 36.6....
hej dziewczynki jak tam wasze stranki gratulacje dla zafasolkowanych i powodzenia dla staraczek ja tez dzialam zalozylam sobie karte obserwacji cyklu moze to pomoze w okresleniu owuli mam nadzieje :-)
A mi dzis tempka spadla wczoraj byla 37,00 a dzis:-( 36,80 i ta wredna @ przyszla:-wściekła/y:. No coz zaczynam 9 cykl staran...
boze ja jutro albo w sobote-niedziele mialabym dostac okres boze zeby tylko fasolka zostala u mnie zeby se nie zbuntowala i nie uciekla :-(
W sumie ja zgagę mialam moze ze 4 razyhehe
Mnie dopiero jutro teściowa rejestruje bo jest pielęgniarką i ma dyżur
Ciekawe na kiedy będzie wizyta bo trochę w kolejce trzeba poczekac
ewka dziekuje , ja sie tez bed emodlila zeby wszystkie fasolki ladnie sie chowaly i zeby na testach sie kresek coraz wiecej drugich pojawialooj juz sie jutra doczekac nie moge :-)
Co tu taka cisza? Pewno już poszłyście spaćDobranoc kochane :* Do przeczytania jutro
![]()
kurna, boli mnie to podbrzusze nadal, bol promieniuje na nogi... ehh.. cos czuje, ze to jednak taki bol na @ :-Kobietki! dziś 28 dc, zazwyczaj mam @ 25-27 dc, robiłam rano test i ani cienia drugiej kreseczki :-( myślicie, ze to jest jeszcze jakaś szansa?