reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
gaba83 a w ktorym dc jestes?? czy bedziesz w sobote?? jesli 3 dni przed okresem to pewnie ze testuj !!mi wyszedl blady wlasnie 3 dni przed czy tam 4
katarynka32 i ewka2412 wyluzujcie spokojnie ;-) uda sie zobaczycie ja przesylam pozytywne fluidki, wirusiki ciazowe i inne ;-) łapcie :-) ########################################################## !!!!!!!
a co domojej betki wczorajszej to wynik jest nastepujacy 83 ml :-) czyli 4 tydzien ciąży !!!!! jupiiii!!!!!!!!!:-)
![]()
Gratuluje raz jeszcze :*:*:*
czy to normalne , że jesli jestem w 14 tyg ciąży to dalej mam poranne nudności.. ;| bo już do głowy dostaje z tym.
Tak tak, normalne.
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Cóż tu znów taka cisza?
Ojj kochane, ale mnie brzusio dziś boli..
od rana.. jak za długo na boku poleże to boli..
Ojj kochane, ale mnie brzusio dziś boli..
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
no jakos cicho sie zrobilo na watku pewnie dziewczyny czekaja na testowanie ;-)
ej , sluchajcie bo bolal mnie brzuszek do wczoraj popoludnia tak jak po owulacji no a od wczoraj juz mnie nie boli tylko cycuchy bola.... czy to nic zlego ze juz nie pobolewa?? wiecie jak bolalo to zawsze wiedzialam ze fasolka jest a teraz to juz nie wiem czy to dobrze :-(
kurcze przez fasolke to jak sie walne spac w nocy tak szybko zasypiam ale sie srednio budze o 4-5 godzinie i ide siurać
co tez mis ie nigdy nie zdarzalo
najgorsze jest to ze od tego memontu kiedy wstaje w ocy nie chce mi sie juz spac 
ej , sluchajcie bo bolal mnie brzuszek do wczoraj popoludnia tak jak po owulacji no a od wczoraj juz mnie nie boli tylko cycuchy bola.... czy to nic zlego ze juz nie pobolewa?? wiecie jak bolalo to zawsze wiedzialam ze fasolka jest a teraz to juz nie wiem czy to dobrze :-(
kurcze przez fasolke to jak sie walne spac w nocy tak szybko zasypiam ale sie srednio budze o 4-5 godzinie i ide siurać

Agniesiak85
Fanka BB :)
Witajcie Kochane!!
Ale mnie tu nie było dawno
Byliśmy wczoraj z M u mojej mamy bo przylecieli do Polski moi bracia
Widzę, że mało naskrobałyście;-)
Gaba a może jednak zatestujesz dziś?;-)

Ale mnie tu nie było dawno

Gaba a może jednak zatestujesz dziś?;-)
no jakos cicho sie zrobilo na watku pewnie dziewczyny czekaja na testowanie ;-)
kurcze przez fasolke to jak sie walne spac w nocy tak szybko zasypiam ale sie srednio budze o 4-5 godzinie i ide siuraćco tez mis ie nigdy nie zdarzalo
najgorsze jest to ze od tego memontu kiedy wstaje w ocy nie chce mi sie juz spac
![]()
Ja tez tak mam, że jak wstanę siusiu w nocy to już nie mogę zasnąc

missiiss1301
agniesiak a tez cie bolalo na poczatku a teraz juz nie???? bo ja sie matwie troche.... i piersi tak jakby ciut mniej bolą a blaly bardzo mocno... ale krwawienia ani ciut ciut nie malam.... kurcze jestem mlodiutka to moja pierwsza upragniona ciaza i chyba sie za bardzo stresuje zeby wszystko bylo dobrze... 

Agniesiak85
agniesiak a tez cie bolalo na poczatku a teraz juz nie???? bo ja sie matwie troche.... i piersi tak jakby ciut mniej bolą a blaly bardzo mocno... ale krwawienia ani ciut ciut nie malam.... kurcze jestem mlodiutka to moja pierwsza upragniona ciaza i chyba sie za bardzo stresuje zeby wszystko bylo dobrze...![]()
Ja już też się martwię:-( Bo piersi mnie troszeczkę pobolewają jak ich dotkne z boku ..:-( @ nie mam... 3 testy mi wyszly pozytywne.. a na innym watku czytałam o dziewczynach co mialy pozytywny test a w ciązy nie były.. buuu:-
-( To moja tez upragniona, pierwsza ciąża.. Nieraz mnie poboli brzusiu jak jestem już zmęczona.. Wczoraj np mnie pobolewał bo calutki dzien na nogach i tyle wrażen miałam bo moi bracia i przyszła bratowa przylecieli do Polski. Ale i tak się martwię..:-(
missiiss1301
nie no agniesiak jak testy 3 na dodatek wyszly to jestes w ciazy
spokojnie ;-) a bety nie robilas?? ja dla potwierdzenia wolalam zrobic bo kiedys na jednym tescie mi yszly 2 kreski i uradowana polecialam na bete nier obiac 2 testu i sie okazalo ze dupa... ale ty 3 robilas przeciez a 3 sie mylic nie mogly
:-)
ja juz we wtorek do gina ide
mam nadzieje ze zobaczy dzidziaska i powie ze wszystko ok ... a ty kiedy smigasz do lekarza??
ja dopiero 2 dni po spodziewanej @ i mam nadzieje ze fasolka sie nie bedzie chciala rozmyslac ;-)

ja juz we wtorek do gina ide

Dzień dobry dziewczyny. :*
Parę dni mnie już nie było ale pomyślałam, że może nie będziecie miały nic przeciwko temu, że jako obecna staraczka na urlopie też będę tu do Was zaglądać. ;-)
Dziś 27 dc, tempka stoi na 36,8. Dzięki serdeczne doktorowi za luteinę, bo zniknęły te potworne bóle brzucha trwające od owulki do @, teraz nic tam nie boli, nie ma napięcia, bajkowo. Za to piersi z każdym dniem coraz większe i większe, nie mieszczą się już w największy stanik. I bolą, bolą, BOLĄ. Dobrze, że mam tę betkę zrobioną, nie łudzę się przynajmniej i nie doszukuję objawów ciążowych.
Pozdrawiam serdecznie niedzielnie.
Parę dni mnie już nie było ale pomyślałam, że może nie będziecie miały nic przeciwko temu, że jako obecna staraczka na urlopie też będę tu do Was zaglądać. ;-)
Dziś 27 dc, tempka stoi na 36,8. Dzięki serdeczne doktorowi za luteinę, bo zniknęły te potworne bóle brzucha trwające od owulki do @, teraz nic tam nie boli, nie ma napięcia, bajkowo. Za to piersi z każdym dniem coraz większe i większe, nie mieszczą się już w największy stanik. I bolą, bolą, BOLĄ. Dobrze, że mam tę betkę zrobioną, nie łudzę się przynajmniej i nie doszukuję objawów ciążowych.
reklama
Agniesiak85
My z M robimy obiadek, tzn juz sie sam robi bo ziemniaczki obrane, suróweczka, zrobiona i udziki podsmazone. Teraz się tylko pieką w prodziżu z cebulką
Mniami

nie no agniesiak jak testy 3 na dodatek wyszly to jestes w ciazyspokojnie ;-) a bety nie robilas?? ja dla potwierdzenia wolalam zrobic bo kiedys na jednym tescie mi yszly 2 kreski i uradowana polecialam na bete nier obiac 2 testu i sie okazalo ze dupa... ale ty 3 robilas przeciez a 3 sie mylic nie mogly
ja juz we wtorek do gina idemam nadzieje ze zobaczy dzidziaska i powie ze wszystko ok ... a ty kiedy smigasz do lekarza??
ja dopiero 2 dni po spodziewanej @ i mam nadzieje ze fasolka sie nie bedzie chciala rozmyslac ;-)
![]()
Kochana, wiem, wiem.. no ale mam jakies takie głupie obawy..
A do gina tez ide we wtorek 7 lipca
Na 8:00 rano
i pójde chyba na czczo, zeby w razie jak bedzie chciał mnie skierowac na badanka to żeby następnego dnia nie latac tylko na miejscu zrobię
A Ty na która idziesz do gina?:-)
A do gina tez ide we wtorek 7 lipca

A Ty na która idziesz do gina?:-)
Dzień dobry dziewczyny. :*
Kochana ja tez miałam taką tempkę

A 28dc już atestowała

A 28dc już atestowała