reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
gaba83 a w ktorym dc jestes?? czy bedziesz w sobote?? jesli 3 dni przed okresem to pewnie ze testuj !! :) mi wyszedl blady wlasnie 3 dni przed czy tam 4 :)

katarynka32 i ewka2412 wyluzujcie spokojnie ;-) uda sie zobaczycie ja przesylam pozytywne fluidki, wirusiki ciazowe i inne ;-) łapcie :-) ########################################################## !!!!!!!

a co domojej betki wczorajszej to wynik jest nastepujacy 83 ml :-) czyli 4 tydzien ciąży !!!!! jupiiii!!!!!!!!! :tak::-):-D

Gratuluje raz jeszcze :*:*:*

czy to normalne , że jesli jestem w 14 tyg ciąży to dalej mam poranne nudności.. ;| bo już do głowy dostaje z tym.

Tak tak, normalne.

no jakos cicho sie zrobilo na watku pewnie dziewczyny czekaja na testowanie ;-)

ej , sluchajcie bo bolal mnie brzuszek do wczoraj popoludnia tak jak po owulacji no a od wczoraj juz mnie nie boli tylko cycuchy bola.... czy to nic zlego ze juz nie pobolewa?? wiecie jak bolalo to zawsze wiedzialam ze fasolka jest a teraz to juz nie wiem czy to dobrze :-(

kurcze przez fasolke to jak sie walne spac w nocy tak szybko zasypiam ale sie srednio budze o 4-5 godzinie i ide siurać :-D co tez mis ie nigdy nie zdarzalo :-p najgorsze jest to ze od tego memontu kiedy wstaje w ocy nie chce mi sie juz spac :baffled:

Witajcie Kochane!!:tak:
Ale mnie tu nie było dawno:-p Byliśmy wczoraj z M u mojej mamy bo przylecieli do Polski moi bracia:tak: Widzę, że mało naskrobałyście;-)
Gaba a może jednak zatestujesz dziś?;-)

no jakos cicho sie zrobilo na watku pewnie dziewczyny czekaja na testowanie ;-)

ej , sluchajcie bo bolal mnie brzuszek do wczoraj popoludnia tak jak po owulacji no a od wczoraj juz mnie nie boli tylko cycuchy bola.... czy to nic zlego ze juz nie pobolewa?? wiecie jak bolalo to zawsze wiedzialam ze fasolka jest a teraz to juz nie wiem czy to dobrze :-(

kurcze przez fasolke to jak sie walne spac w nocy tak szybko zasypiam ale sie srednio budze o 4-5 godzinie i ide siurać :-D co tez mis ie nigdy nie zdarzalo :-p najgorsze jest to ze od tego memontu kiedy wstaje w ocy nie chce mi sie juz spac :baffled:
Ja tez tak mam, że jak wstanę siusiu w nocy to już nie mogę zasnąc:tak::-D

agniesiak a tez cie bolalo na poczatku a teraz juz nie???? bo ja sie matwie troche.... i piersi tak jakby ciut mniej bolą a blaly bardzo mocno... ale krwawienia ani ciut ciut nie malam.... kurcze jestem mlodiutka to moja pierwsza upragniona ciaza i chyba sie za bardzo stresuje zeby wszystko bylo dobrze... :zawstydzona/y:

agniesiak a tez cie bolalo na poczatku a teraz juz nie???? bo ja sie matwie troche.... i piersi tak jakby ciut mniej bolą a blaly bardzo mocno... ale krwawienia ani ciut ciut nie malam.... kurcze jestem mlodiutka to moja pierwsza upragniona ciaza i chyba sie za bardzo stresuje zeby wszystko bylo dobrze... :zawstydzona/y:
Ja już też się martwię:-( Bo piersi mnie troszeczkę pobolewają jak ich dotkne z boku ..:-( @ nie mam... 3 testy mi wyszly pozytywne.. a na innym watku czytałam o dziewczynach co mialy pozytywny test a w ciązy nie były.. buuu:-:)-( To moja tez upragniona, pierwsza ciąża.. Nieraz mnie poboli brzusiu jak jestem już zmęczona.. Wczoraj np mnie pobolewał bo calutki dzien na nogach i tyle wrażen miałam bo moi bracia i przyszła bratowa przylecieli do Polski. Ale i tak się martwię..:-(

nie no agniesiak jak testy 3 na dodatek wyszly to jestes w ciazy :tak: spokojnie ;-) a bety nie robilas?? ja dla potwierdzenia wolalam zrobic bo kiedys na jednym tescie mi yszly 2 kreski i uradowana polecialam na bete nier obiac 2 testu i sie okazalo ze dupa... ale ty 3 robilas przeciez a 3 sie mylic nie mogly :tak::-)

ja juz we wtorek do gina ide :tak: mam nadzieje ze zobaczy dzidziaska i powie ze wszystko ok ... a ty kiedy smigasz do lekarza??:happy2: ja dopiero 2 dni po spodziewanej @ i mam nadzieje ze fasolka sie nie bedzie chciala rozmyslac ;-):happy2:

Dzień dobry dziewczyny. :*
Parę dni mnie już nie było ale pomyślałam, że może nie będziecie miały nic przeciwko temu, że jako obecna staraczka na urlopie też będę tu do Was zaglądać. ;-)
Dziś 27 dc, tempka stoi na 36,8. Dzięki serdeczne doktorowi za luteinę, bo zniknęły te potworne bóle brzucha trwające od owulki do @, teraz nic tam nie boli, nie ma napięcia, bajkowo. Za to piersi z każdym dniem coraz większe i większe, nie mieszczą się już w największy stanik. I bolą, bolą, BOLĄ. Dobrze, że mam tę betkę zrobioną, nie łudzę się przynajmniej i nie doszukuję objawów ciążowych.
Pozdrawiam serdecznie niedzielnie.

reklama
My z M robimy obiadek, tzn juz sie sam robi bo ziemniaczki obrane, suróweczka, zrobiona i udziki podsmazone. Teraz się tylko pieką w prodziżu z cebulką:-DMniami:tak::-)
nie no agniesiak jak testy 3 na dodatek wyszly to jestes w ciazy :tak: spokojnie ;-) a bety nie robilas?? ja dla potwierdzenia wolalam zrobic bo kiedys na jednym tescie mi yszly 2 kreski i uradowana polecialam na bete nier obiac 2 testu i sie okazalo ze dupa... ale ty 3 robilas przeciez a 3 sie mylic nie mogly :tak::-)

ja juz we wtorek do gina ide :tak: mam nadzieje ze zobaczy dzidziaska i powie ze wszystko ok ... a ty kiedy smigasz do lekarza??:happy2: ja dopiero 2 dni po spodziewanej @ i mam nadzieje ze fasolka sie nie bedzie chciala rozmyslac ;-):happy2:
Kochana, wiem, wiem.. no ale mam jakies takie głupie obawy..
A do gina tez ide we wtorek 7 lipca:tak::-DNa 8:00 rano:tak: i pójde chyba na czczo, zeby w razie jak bedzie chciał mnie skierowac na badanka to żeby następnego dnia nie latac tylko na miejscu zrobię:tak::-)
A Ty na która idziesz do gina?:-)

Dzień dobry dziewczyny. :*
Parę dni mnie już nie było ale pomyślałam, że może nie będziecie miały nic przeciwko temu, że jako obecna staraczka na urlopie też będę tu do Was zaglądać. ;-)
Dziś 27 dc, tempka stoi na 36,8. Dzięki serdeczne doktorowi za luteinę, bo zniknęły te potworne bóle brzucha trwające od owulki do @, teraz nic tam nie boli, nie ma napięcia, bajkowo. Za to piersi z każdym dniem coraz większe i większe, nie mieszczą się już w największy stanik. I bolą, bolą, BOLĄ. Dobrze, że mam tę betkę zrobioną, nie łudzę się przynajmniej i nie doszukuję objawów ciążowych.
Pozdrawiam serdecznie niedzielnie.
Kochana ja tez miałam taką tempkę:tak::-D
A 28dc już atestowała:tak:

Do góry