reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

ja rowniezw witam w sloneczny dzionek :-) jutro tez smigam do gina w koncu !!! ;-) mam nadzieje ze cos zobacze na monitorku jutro :tak: chociaz kuleczke mala :-) ide do pracy, buziaki ;-)

milego dnia wszystkim :tak:

reklama
Witam kochane :*

WItam w ten piękny poranek:-D Co tu takie pustki? Dziewczyny pisac, pisac, szefowie w pracy nie widzą;-):-D
Mój M już na koloniach z dzieciakami ze świetlicy więc siedze już osamotniona. Jutro ide do gina a w środe pojade do mamy:tak:
Kurcze, niechcący skasowałam suwaczek z BB i musze nowy wykombinowac:-p

Ten masz śliczny :):* też bym takowy dała ale nie wiem czy byś się nie zesłościła że odgapiam ;)

ja rowniezw witam w sloneczny dzionek :-) jutro tez smigam do gina w koncu !!! ;-) mam nadzieje ze cos zobacze na monitorku jutro :tak: chociaz kuleczke mala :-) ide do pracy, buziaki ;-)

milego dnia wszystkim :tak:

Ja dziś idę :) i też mam nadzieję że coś zobaczę :) Dzwoniłam do laboratorium, mam wyniki z bety.. ale wyniku mi przez telefon podać nie chciała heh.

Witam kochane :*

Ten masz śliczny :):* też bym takowy dała ale nie wiem czy byś się nie zesłościła że odgapiam ;)

Ja dziś idę :) i też mam nadzieję że coś zobaczę :) Dzwoniłam do laboratorium, mam wyniki z bety.. ale wyniku mi przez telefon podać nie chciała heh.
Kochana dwaj, rób taki sam suwaczek, w końcu tego samego dnia testowałyśmy:-p:-D Jak znasz angielski to bez problemu go zrobisz, mi robiła koleżanka z innego forum:zawstydzona/y::-D Klikaj na mój suwak i rób swój:tak::-)
I koniecznie opowiedz jak po wizycie, bo ja ide jutro i troche się denerwuje:tak:;-):-)

Kochana dwaj, rób taki sam suwaczek, w końcu tego samego dnia testowałyśmy:-p:-D Jak znasz angielski to bez problemu go zrobisz, mi robiła koleżanka z innego forum:zawstydzona/y::-D Klikaj na mój suwak i rób swój:tak::-)
I koniecznie opowiedz jak po wizycie, bo ja ide jutro i troche się denerwuje:tak:;-):-)

Kochana, znam angieleski na średnim poziomie :) Suwaczek już zrobiłam wcześniej tlyko wolałam się zapytać :)

Opowiem jak wróce :) Ide na 16tą więc w domku bede koło 18tej to wskocze tu i opowiem ze szczegółami :):):)

Kochane, a nie wiecie może od czego może swędzieć pępek???

Ostatnia edycja:
ja mam pytanie odnośnie pierwszych objawów. Czy któras z was miała plamienia na 2 dni przed okresem a potem okazało się, że jest w ciąży??? Z góry dzięx za odp :)

Kochane, a nie wiecie może od czego może swędzieć pępek???

Mnie kiedyś swędział i się okazało że jestem uczulona na nikiel i reagowałam tak na guziki od spodni i pasek :tak:

Ale u Ciebie może być to kwestia zafasolkowania, bo niektóre dziewczyny pisza że je np. ciągnie pępęk. U Ciebie może to się objawia swędzeniem :-D

Witajcie Dziewuszki, pozdrawiam Was serdecznie :cool2:

Witam was dziewczynki!
Ja jednak nie testowałam w sobotę, chyba zrobię test jutro lub pojutrze. Ale wydaje mi się że @ przyjdzie bo mnie piersi bolą

reklama
Do góry