reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Kochane, wróciłam od Ginka. Jest wszystko ok, poza tym że jako że mam jeden jajnik to przepisał mi duphason na podtrzymanie. Termin wyznaczył mi na 6 marca :) Doktorek się śmiał że może wytrzymam dwa dni dłużej i dzidzi urodzi się w jego urodziny, czyli 8 marca hehe. A jak urodzi sie 6 marca to prawie w urodzinki mojej mamy trafi :) Dostałam zdjęcie dzidzi, widać taką małą kropeczke w pęcherzyku :) Jejku, ale jestem szcześliwa!!! :)

reklama
jej to świetnie !! :)ja mam nadzieje ze ja tez cos zobacze i mi tez da fotke :) bo chce pisac pamietnik o dniach mojej ciazy :) i jak bedzie dziewczynka to dac jej na 18 urodziny :-) a jak chlopiec to bedzie dla jego dziewczyny jak bedzie w ciazy albo zostawie sobie na pamietko :tak:

mam pytanko, z zaistnialej sytuacji u mnei w pracy tzn ze biore slub z moim kierownikiem dyro mu powiedzial ze musi mi delikatnie pwoiedziec ze nie mozemy razem pracwac jak bedziemy malzenstwem :angry: i kurde tak ja mam umowe do konca lutego a w sierpniu ma out zrobic????? chyba ze da rade przeniesc mnie na pok ale w poniedzialek dostane odpowiedz :confused: jak ja mu w sierpniu powiem ze jestem w drugim miesiacu ciazy to on moze mnie zwolnic???? :szok: jak juz pracuje ponad 8 miesiecy w firmie ... kurde ale jestem zła normalnie masakrycznie :-:)no:

Kochane, wróciłam od Ginka. Jest wszystko ok, poza tym że jako że mam jeden jajnik to przepisał mi duphason na podtrzymanie. Termin wyznaczył mi na 6 marca :) Doktorek się śmiał że może wytrzymam dwa dni dłużej i dzidzi urodzi się w jego urodziny, czyli 8 marca hehe. A jak urodzi sie 6 marca to prawie w urodzinki mojej mamy trafi :) Dostałam zdjęcie dzidzi, widać taką małą kropeczke w pęcherzyku :) Jejku, ale jestem szcześliwa!!! :)
Kochana wspaniale!!!:tak::tak::-):-)
tak się cieszę:-) Ja jutro na wizytę się szykuję. teśc mnie zawiezie. Już jestem przyszykowana, książeczka ubezpieczeniowa, książeczka zdrowia i papiery ze szpitala gdzie miałam operacje na kręgosłup. Chcę, żeby wiedział, bo ja rodzic normalnie to raczej nie mogę:baffled: Trochę panikuje, że nie potwierdzi ciąży:sorry2:;-):-D ale chcialabym miec już zdjątko Tomaszka:tak::-D
A Ty Kochana miałas dopochwowe usg?

tak się cieszę:-) Ja jutro na wizytę się szykuję. teśc mnie zawiezie. Już jestem przyszykowana, książeczka ubezpieczeniowa, książeczka zdrowia i papiery ze szpitala gdzie miałam operacje na kręgosłup. Chcę, żeby wiedział, bo ja rodzic normalnie to raczej nie mogę:baffled: Trochę panikuje, że nie potwierdzi ciąży:sorry2:;-):-D ale chcialabym miec już zdjątko Tomaszka:tak::-D

Tak, dopochwowe. Kochana, będzie dobrze :) Podejrzewam że skoro miałaś ostatnią @ wtedy co ja, to Tobie tez wyliczy na 6 marca ;p Ale no nie wiem :) Zobaczysz jutro :) i koniecznie pisz od razu co i jak :)

TO SUPER KOCHANA ZEWSZYSTKO W PORZADKU NO I ZE TA SWOJA FASOLKE W KONCU ZOBACZYLAS:tak:
jej to świetnie !! :)ja mam nadzieje ze ja tez cos zobacze i mi tez da fotke :) bo chce pisac pamietnik o dniach mojej ciazy :) i jak bedzie dziewczynka to dac jej na 18 urodziny :-) a jak chlopiec to bedzie dla jego dziewczyny jak bedzie w ciazy albo zostawie sobie na pamietko :tak:

mam pytanko, z zaistnialej sytuacji u mnei w pracy tzn ze biore slub z moim kierownikiem dyro mu powiedzial ze musi mi delikatnie pwoiedziec ze nie mozemy razem pracwac jak bedziemy malzenstwem :angry: i kurde tak ja mam umowe do konca lutego a w sierpniu ma out zrobic????? chyba ze da rade przeniesc mnie na pok ale w poniedzialek dostane odpowiedz :confused: jak ja mu w sierpniu powiem ze jestem w drugim miesiacu ciazy to on moze mnie zwolnic???? :szok: jak juz pracuje ponad 8 miesiecy w firmie ... kurde ale jestem zła normalnie masakrycznie :-:)no:
NO JA GLOWY TO SOBIE NIE DAM UCIAC ALE WYDAJE MI SIE ZE NIE MOZE CIE ZWOLNIC WLASNIE Z POWODU CIAZY:no:

A WOGOLE TO WITAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNKI:-):-):-)

SPOKOJNIE,BEZ PANIKI:tak:WSZYSTKO BEDZIE OK;-)I CZEKAM NA WIADOMOSCI:tak:

reklama
a do mnie przyszła @. ale ja to owulacji chyba wcale nie mam bo serduszkowaliśmy co 2 dzień od okresu i nic... no nic pobiorę dalej te leki od gina. dopiero 6 tygodni biorę...

Do góry