Szafirek83
moje szczęscie w brzuszku
Padne,padne,ale nie od nawalu pracy ;-) owu juz byla,to moze moj M da mi troche odetchnacSzafirku - a kiedy urlop? - bo nam tu padniesz w tym nawale pracy![]()

a urlopik od 20 lipca :-) juz sie nie moge doczekac,bo przebudowa od jutra i podobno ma potrwac do wrzesnia

A Ty kiedy urlopujesz??
nie ma co zaliczac buraka, tylko dumnie przedefilowac przez cala kolejke wypinajac brzuszekHehe ja w piątek miałam podobną sytuację z tym, że w Biedronce :-)
Kasjerka mnie zauważyla jak stałam chyba 10-ta w kolejce i kazała mi podejść bez kolejki :-)
Skorzystałam, ale i tak buraka na twarzy zaliczyłam
Będziemy się razem jakoś wspierać.
Mojego męża nie ma od 2 tygodni (delegacja w Wawie) i wróci dopiero pod koniec sierpnia :-(
Wraca tylko na weekendy....

Nektarynko,Slonce,te bole glowy,to napewno nie migrena,jesli chcesz mozemy pogadac na prv,to postaram sie pomoc Ci ustalic,co to za bol glowy...ale z def.migrena to bol glowy,ktory trwa 8-72 godz.,czasami dluzej.poza tym wszystko ok, poza migrena.. mam 2-3 napady dziennie i to co dzien.. juz nie mam sil..
no to przepieknie!!!a co za okazja byla???ja o czyms nie wiem?WITAM SIE Z WSZYSTKIMI
ja co dopiero wstałam bo wczoraj znów balowałam paliliśmy grilla i tak na się do 3 nad ranem zeszło żeby zjeść tą kiełbaskę
i tak mnie głowa boli dzisiaj ze na oczy patrzeć nie mogłam ale sobie apap zapodałam i już jest troszkę lepiej
dostałam od M wczoraj przepiękny bukiet z 15 róż herbacianych przesliczny jest a jaka zaskoczona byłam to![]()

my Ciebie tez uwielbiamy!!!!!!!!Cześć dziewczęta!:-)
Dziekuje wam wszystkim za trzymanie kciuków i dziękuje za gratulacje!!!!! Naprawde jest mi niesamowicie cieplutko na sercu ze tak o mnie pamiętacieBrak mi słów ile to dla mnie znaczy...
W każdym razie wróciłam o 6 rano z imprezygłowa mi pęka....ledwo żyje , ale super .
![]()
Teraz musze się pozbierać bo do teściów jedziemy i do kina na Epoke Lodowcowa , nie wiem jak to wytrzymam..
Dziekuje jeszcze raz dziewczyny- Uwielbiam Was!!
Buźka , będe wieczorrkiem to obiecuje nadgonieco sie uwas dzieje , bo was troszke opuscilam ostatnio....
pa :**

a na epoke tez mialam jechac w weekend,ale w koncu wybralismy sie na pizze i piwko,a dzis plywalismy motorowka nad Zalewem Zegrzynskim...
Lilu,strasznie powalone masz te cykle,przez to pewnie ciezko Ci cokolwiek ustalic...a co na to lekarz???bo z tego,co pamietam,bylas na jakichs lekach i odstawilas.dobrze pamietam???moze nie mozna przerywac takiego leczenia,bo sie popieprzy,nie wiem...najlepiej poradzic sie lekarza,bo to naprawde przewaloneWitam sie niedzielnie :-)
Cos tu pustki przez weekend
u mnie nadal brak @te moje pojeb... cykle
![]()
Ostatnio mnie nerwy zrzeraja, wszystko mnie wkurza nawet takie male drobnostki, chyba to wszystko przez ten brak okresuod tyg jestem jeden wielki klebek nerwow,lepiej nawet nie podchodzic bo jestem zdolna zabic za byle co
az sama siebie nie poznaje
Milego dnia wam zycze dziewczynki i do potem,papa.