Nektarynka
Fanka BB :)
Czescznam bol alergika tez przez to przechodze, ale ja rano biore swoja mala magiczna tableteczke i na caly dzien mam spokoj.
a dokladniej co lykasz?
Zaniepokojona.. wszystkiego naj naj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czescznam bol alergika tez przez to przechodze, ale ja rano biore swoja mala magiczna tableteczke i na caly dzien mam spokoj.
Agniesiu "nerwy w konserwy i na export" ;-)
Agniesiak - będzie dobrze, ja miałam blade kreseczki a wszystko jest dobrze, ja też się denerwuję bo we wtorek mam usg.... ALE MUSI BYĆ DOBRZEDObrze, spróbuję się nie martwic..
Ale i tak mnie stresik troszku zżera;-):-)
Miejmy taką nadziejęNajgorsze jest to, że ja nie mam żadnych większych ciążowych objawów prócz brak @..Nawet cycuchy słabo dokuczają:-(
Agniesiak - będzie dobrze, ja miałam blade kreseczki a wszystko jest dobrze, ja też się denerwuję bo we wtorek mam usg.... ALE MUSI BYĆ DOBRZE![]()
no ja też uwielbiam wszelkie kwiaty a już ja dostaję od M to w szczególnościOoooooo jak milo, uwielbiam dostawac kwiaty i to nie musza byc roze, takie z laki sa tez piekne.
a dziękuję kochana za zyczenia :-)To wszystkiego najlepszego z tej okazji!
dziękuje Kinguś za zyczenia śliczny ten obrazekWszystkiego najlepszego z okazji
![]()
Kupiłam 2 bluzeczki i majtki dla kobiet w ciąży;-)
Ja jestem tylko po allegro buszuję ;-)
dziękuję kochana za życzonkaZaniepokojona - Wszystkiego NAJ!!!!
Dziękuję Kanka za życzonka Buziak dla ciebie**z objawów zabawnych - miałam 92 cm w biuście a teraz mam 98
nie mieszczę się w żadne ubrania, a dekolt mam taki, że nie ma faceta, który by się nie oglądnął
Zaniepokojona - najlepszego dla Was, fasoleczki szybciutko Wam życzę
..