reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
DObrze, spróbuję się nie martwic..:tak:
Ale i tak mnie stresik troszku zżera;-):-)

Miejmy taką nadzieję:tak:Najgorsze jest to, że ja nie mam żadnych większych ciążowych objawów prócz brak @..Nawet cycuchy słabo dokuczają:-(
Agniesiak - będzie dobrze, ja miałam blade kreseczki a wszystko jest dobrze, ja też się denerwuję bo we wtorek mam usg.... ALE MUSI BYĆ DOBRZE:tak::tak::tak:

objawami a raczej ich brakiem bym sie martwiła, w 1ej ciąży nie miałam żadnych objawów, żadnych a teraz.... wszystkie dolegliwości ciazowe mam:no:

z objawów zabawnych - miałam 92 cm w biuście a teraz mam 98:szok::szok::szok:
nie mieszczę się w żadne ubrania, a dekolt mam taki, że nie ma faceta, który by się nie oglądnął:-D:-D:-D
odzwyczaiłam się od tego, po córce biust mi zmalał mocno a teraz to Dolly Parton jestem:-D

Zaniepokojona - najlepszego dla Was, fasoleczki szybciutko Wam życzę:tak::tak::tak:

Marzenix - gratuluję obrony, odezwij się jak tam się czujesz....

Agniesiak - będzie dobrze, ja miałam blade kreseczki a wszystko jest dobrze, ja też się denerwuję bo we wtorek mam usg.... ALE MUSI BYĆ DOBRZE:tak::tak::tak:
Kochana skąd masz taki piękny suwaczek, takiego bejbika w brzuszku? Klikałam na niego i otworzyła mi sie stronka tylko, że ja nie znam angielskiego i doopa.. nie wiem co zrobic by móc ogladac swojego bejbika na ekranie monitora na BB:zawstydzona/y:;-)

Ooooooo jak milo, uwielbiam dostawac kwiaty i to nie musza byc roze, takie z laki sa tez piekne.
no ja też uwielbiam wszelkie kwiaty a już ja dostaję od M to w szczególności :tak::-)
To wszystkiego najlepszego z tej okazji!
a dziękuję kochana za zyczenia :-):tak:
Wszystkiego najlepszego z okazji

513.jpg
:-D:-D:-D:-D

Kupiłam 2 bluzeczki i majtki dla kobiet w ciąży;-)

Ja jestem tylko po allegro buszuję ;-)
dziękuje Kinguś za zyczenia śliczny ten obrazek
a co do zakupów ja bardzo lubię na allegro kupować :tak::-):-)
Zaniepokojona - Wszystkiego NAJ!!!! :tak::tak::tak::-D:-D
dziękuję kochana za życzonka :tak::-):-)
z objawów zabawnych - miałam 92 cm w biuście a teraz mam 98:szok::szok::szok:
nie mieszczę się w żadne ubrania, a dekolt mam taki, że nie ma faceta, który by się nie oglądnął:-D:-D:-D
Zaniepokojona - najlepszego dla Was, fasoleczki szybciutko Wam życzę:tak::tak::tak:
..
Dziękuję Kanka za życzonka Buziak dla ciebie**
co do biustu to nie jedna Ci zazdrości teraz ja na pewno tak bo z takiego powodu to mogą mi rosnąć dowoli a Twój M to pewnie w siódmym niebie z powodu takich rozmarów Twoich piersi :-D:-D:-D

dziewczynki kochane ja uciekam spać ale wcześniej tak rocznicowo muszę M zmolestować!!
Buziaczek dla kazdej z Was ******

Zaniepokojona - molestuj, molestuj:tak::-D:tak: wskazane to nie tylko z okazji tak ważnej rocznicy

Agniesiak - próbowałam przesłać linka, ale coś z tą stroną jest nie tak dzisiaj, cały czas mi wyrzuca, że nie ma takiej podstrony, tam się wchodzi w Pregnancy na górze a potem Baby Progress i wybiera się suwaczek, ale ja dzisiaj nie mogłam tam wejść:no:

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
wrocilam niedawno z pracy...posprawdzalam maile,wiadomosci..weszlam tez na nasza klase na profil mojego meza...a tam ku..wa cooo?pisal z jakas *****,zaraz po tym jak wyszlam do pracy,zapytal ja o numer tel,najgorsze jest to ze ta laska to siostra jego bylej z ktora dluuugo byl.nie wiem co robic..ryczec mi sie chce..
zaplanowalam na dzis romantyczna noc...swiece te sprawy...najgorsze jest to ze rzuclam fajki 2 dni temu a teraz az mnie trzesie zeby zapalis a nie mam jak na zlosc...

Romeczko bez nerwów - może zapytaj o co chodzi, pamiętaj o domniemaniu niewinności....

reklama
wiesz co reszta wiadomosci jest skasowana,on chcial to ukryc tylko zapomnial o tej wiadomosci,gdyby nie mial nic na sumieniu to by to zostawil,ja kiedy pisalam z kumplem nie skasowalam ani jednej wiadomosci,zeby pozniej kiedys nie bylo problemow,zreszta chce byc wporzadku..on juz kiedys sobie przej..al w ten sam sposob a teraz znowu historia sie powtarza...
dzwonil przed chwila opanowalam emocje..bo zastanawiam sie jak to rozegrac..
chcialabym dac mu nauczke...

Do góry