reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

Niunians wygladasz pierwsza klasa :-):-) Brzunio slabo widac z daleka ale ogolnie superancko :-):-):-)

No to i ja z "malym" spoznieniem dodam fotki brzucholka. Przepraszam za druga fotke, mam nadzieje ze nie przesadzilam z tym biustonoszem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wogole to wydaje mi sie jakby brzusio stanol w miejscu, na poczatku rosnal z dnia na dzien a teraz o wiele wiele wolniej. wszystko idzie w uda i tylek...
O choinka ! nasze brzuchy są rówieśnikami, więc muszę zrobić dzisiaj zdjęcie dla porównania, ale wydaje mi się, że mój to takie nic przy Twoim :(

reklama
O choinka ! nasze brzuchy są rówieśnikami, więc muszę zrobić dzisiaj zdjęcie dla porównania, ale wydaje mi się, że mój to takie nic przy Twoim :(

hehehe :) Kazdy inaczej rosnie :-) Jezeli Twoj jest mniejszy to napewno jeszcze urosnie i szybko nadrobisz :-) Wiec sie nie martw :*

Klaudia super brzusio:-)taki ksztaltny:-)

klaudzia śliczny brzucholek i na pewno większy niż z ostatniego zdjecia :))

Dziekuje cioteczki :* :-)

a ja sie tak zamierzam i zamierzam do zrobienia zdjatka i wkoncu musze sie pogonic i zrobic i wkleic..4minuty roboty a tu taki len...hihih

Czesc Mamusie.
Ladne brzuszki macie:)
Niektore juz naprawde duze, ja narazie jakbym pokazala to by byla taka dziewczyna co sie zabardzo najadla:-D
Ostatnio "ruszyl z kopyta" wiec mam nadzieje, ze Was dogonie.

Klaudzia mam to samo dziwne wrażenie :baffled::-). Ale Ty jesteś w naszym klubie "przytyjmy dużo - będziemy chudnąć" więc się nie przejmuj:-D:cool2: A brzucho masz przepiekny!!!

Hehe no tak kg ida w dupsko zamiast w brzuszek hehhehee:-D:-D:-D

a ja sie tak zamierzam i zamierzam do zrobienia zdjatka i wkoncu musze sie pogonic i zrobic i wkleic..4minuty roboty a tu taki len...hihih

No to do roboty!!!! :-):-):-) Juz... juz.... :p

reklama
Do góry