reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
upssss

Szkoda ze to dzieci bo najlepszy odkazajacy srodek to spirol:-D

dobranoc :)) Pogadam z Bogdanem o wodce

To jaka polecacie Bolsa, Zawisze, Sobieska czy Soplice:confused:
Glosujemy a ja potem mojego bede przekonywala:happy2:
Aniu zgadzam się ,ale np: lamblie to nawet po spirolu nie pójdą..
:-D:-D:-D

As,czytałam o tej kuracji i trochę mnie cena wystraszyła:szok:.A znalazłam coś takiego i to blisko mnie preparat vernicadis - nalewka na pasożyty owsiki w 24 godz (681474710) - Aukcje internetowe Allegro
Jeśli chcesz to zastosować to oki.
Pamiętaj jednak,że aby leczenie odniosło 100% skutek to leczysz całą rodzinę.
Przy kuracji trzeba codziennie zmieniać pościel.
Ograniczyć cukry i słodycze.
Dietę wzbogacić o kiszonki i błonnik.
Robaki szybko się wprowadzają z powrotem,o ile ktoś jest przeleczony a pozostali nie.
Ja bym zrobiła jeszcze wyniki na Candida.
Jeśłi dzieci biorą antybiotyki przynajmniej 2-3 razy w swoim życiu to ten grzyb jest murowany.

Ja Kubusia na Candidę przeleczam co 2 lata.:-)

Koffana,ja po szkole medycznej to znaju,znaju wszystkie procedury;-):tak:.
Trzeba było tak od razu,to bym Ci tyłka nie zawracała.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Moja mała miała przy intubacji wszczepionego Gronkowca złocistego.
Drań siedział cicho prawie 5 lat.
Po 5 latach zaatakował.
Miała go rozłożonego w przegrodzie nosowo-gardłowej.:wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok::szok:
To była walka.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry