reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja tylko wpadam na kwielke.....zyczy wszystkim dobrej nocki.......:*
Mamuska była u mnie na nk, wiec nic jej złego chyba nie zrobili.....czekamy na spowiedz kochana czy na bank wszycho ok czy mamy sie tam do nich fatygowac :-p:tak:

A jakby ktos jeszcze chciał avatarki to mam z zanadrzu fajne z "troskliwych misiów"...mam nadzieje,ze pamietacie/??

reklama
wiec tak bolało cholernie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i do teraz boli bo 2 razy kluli mi kolano i oczywiście na żywca, myślałam ze zwariuje, ale nic z tego, bo torbiel jest galaretowata i nie da rade ja odciągnąć, wiec wstrzyknęli mi jakieś lekarstwo które niby ma pomoc i torbiel ma się zrobić miękka i rzadka i we wrześniu 2 próba nakłucia torbieli, jeśli sie nie uda to wtedy operacja i będą usuwac torbiel pod znieczuleniem. Wiec kase zaplacilam ale nic nie wyszlo:-:)-:)-:)-(tylko boli:-:)-:)-(

Jej, nie było mnie kilka godzin, a tu na naszym grudniowym forum prawdziwa lawina wspaniałych, kolorowych awatarków, a wszystkie wspaniałe :tak::tak::tak:

Ja tylko wpadam na kwielke.....zyczy wszystkim dobrej nocki.......:*
Mamuska była u mnie na nk, wiec nic jej złego chyba nie zrobili.....czekamy na spowiedz kochana czy na bank wszycho ok czy mamy sie tam do nich fatygowac :-p:tak:

A jakby ktos jeszcze chciał avatarki to mam z zanadrzu fajne z "troskliwych misiów"...mam nadzieje,ze pamietacie/??
ja czekam na awatarka wieloryba:tak::tak::tak::tak::-D

Mamusiu tak mi Ciebie szkoda z tym kolankiem.....pokazesz nam którzy,a my ich ustawimy jak trza.....!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nieładnie tak mamusie kłuc bez powodu i to jeszcze bolesnie....:angry:

Do Ciebie by pasował misiek przyjażni....ale nie dam Ci,bo zaraz napsizesz,ze tak bo taki okraglutki jak ty wariatko....ja nie wiem powazna kobita a takie bzdury wypisuje :dry::dry::dry: :-p

Mamusiu tak mi Ciebie szkoda z tym kolankiem.....pokazesz nam którzy,a my ich ustawimy jak trza.....!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nieładnie tak mamusie kłuc bez powodu i to jeszcze bolesnie....:angry:

Do Ciebie by pasował misiek przyjażni....ale nie dam Ci,bo zaraz napsizesz,ze tak bo taki okraglutki jak ty wariatko....ja nie wiem powazna kobita a takie bzdury wypisuje :dry::dry::dry: :-p
nie napisze bo jestem prawdziwem misiem puchatkiem, wiec dawaj tego misia

reklama
wiec tak bolało cholernie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i do teraz boli bo 2 razy kluli mi kolano i oczywiście na żywca, myślałam ze zwariuje, ale nic z tego, bo torbiel jest galaretowata i nie da rade ja odciągnąć, wiec wstrzyknęli mi jakieś lekarstwo które niby ma pomoc i torbiel ma się zrobić miękka i rzadka i we wrześniu 2 próba nakłucia torbieli, jeśli sie nie uda to wtedy operacja i będą usuwac torbiel pod znieczuleniem. Wiec kase zaplacilam ale nic nie wyszlo:-:)-:)-:)-(tylko boli:-:)-:)-(
No to liptonada....Ale ja jstem w szoku
ze znieczulenia nie dali:baffled::baffled:Co za lajzy jakies...:wściekła/y:

Do góry