reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
Awatarki super
ale odkat firma Koki i Tygrycha sie polaczyly to juz nie mam co liczyc na pomysl na awatar dla mnie...no coz....:-):-) w dupce mnie maja...pewnie maja bardziej oplacalne zamowienia

ale odkat firma Koki i Tygrycha sie polaczyly to juz nie mam co liczyc na pomysl na awatar dla mnie...no coz....:-):-) w dupce mnie maja...pewnie maja bardziej oplacalne zamowienia

pyciolek87
nooooooo ja nie wiem skat te baby wstretne
biora na to wszytsko czas

pyciolek87
a mamuska wspolczuje tego cholernego zabiegu,jeszcze gdyby przyniosl jakies nowinki a tu kiła:-
-(hmmmm tak to juz niestety jest...:-
-(
mamusia2008
mamusia Karolinki
pewnie ze sie znajdzieOooo, no jest kilka mamusiek jeszcze :-)
Pyciolku, na pewno znajdzie się jakiś awatar dla Ciebie![]()
a tak z innej beczki
pyciolu widziałam zdjęcie ty jestes taka lasencja ze ohohohoh, jeszcze raz mi powiedz ze jestes jakaś nie teges czy coś

Mamusia, gdzie się podziało zdjęcie mojej synowej? Było przy Twoich suwaczkach i nie ma 
Mopku, ja też się szwedam, przeglądam sobie kąciki bb na które jeszcze w życiu nie zaglądałam.
A w ogóle to zjadłabym coś

Mopku, ja też się szwedam, przeglądam sobie kąciki bb na które jeszcze w życiu nie zaglądałam.
A w ogóle to zjadłabym coś

reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
niema zdjęcia o jakoś już mi się to znudziło,a nowego nie mamMamusia, gdzie się podziało zdjęcie mojej synowej? Było przy Twoich suwaczkach i nie ma
A w ogóle to zjadłabym coś![]()