reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

ze co?????????:szok::szok: ze jakie niby babsztyle przebrzydle!!!!!!!!!!:szok::szok: make up juz przeciez zrobiony:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:;-);-)

kochana ja kielbache z ogorkiem malosolnym a kajka z cebula:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Przebrzydłe mimo make upu:-p, nie mają litości nad biedną pracującą Agą:no:.
Dawa mi tu kiełbaskę na drugie śniadanko;-):zawstydzona/y:

no zdrowa żywność jak nie wiem co:-D:-D:-D

weź sobie tymianek pastylki do ssania, u mnie się sprawdziły, gardło już oki,bo jeszcze tydien nie mowilam w ogole, ale w nocy kaszel okropny, chociaz doktorka mowie ze pluca i oskrzela sa oki:confused::confused::confused:
Dzięki, cos tam ssałam, ale musiłam wziąc cos mocniejszego, bo nic nie pomagało, a nie miałam jak mówic, a telefony trza odbiearac

reklama
no zdrowa żywność jak nie wiem co:-D:-D:-D

weź sobie tymianek pastylki do ssania, u mnie się sprawdziły, gardło już oki,bo jeszcze tydien nie mowilam w ogole, ale w nocy kaszel okropny, chociaz doktorka mowie ze pluca i oskrzela sa oki:confused::confused::confused:
A bo Amo dzwoni ze glodny i zaraz bedzie,gdziez ja bym pomylone zdazyla zrobic:szok:

to co to za problem adres znasz:tak:
no znam, ale póki będę czekać na transport to już umrę z głodu:-D:-D:-D
zjadłam kanapkę z serem na śniadanko i coś boli mnie żołądek, a kręgosłup na dole to boli jeszcze bardziej, a tam stara jestem juz:-:)-:)-:)-(
no i co pyciolku schowałaś się z tym makijażem w krzakach????????????:-D:-D:-D:-D

zjadłam kanapkę z serem na śniadanko i coś boli mnie żołądek, a kręgosłup na dole to boli jeszcze bardziej, a tam stara jestem juz:-:)-:)-:)-(
no i co pyciolku schowałaś się z tym makijażem w krzakach????????????:-D:-D:-D:-D

ja Cie kochana caly czas kontroluje czy niewypisujesz jakis glupot zas albo czy zas nie siedzisz u mnie na nk:-D:-D

a tak serio to myłam podlogi przeciez teraz codziennie na szmacie siedze bo ten maly zamiast na puzzlach to wszedzie byle wlasnie nie tam:dry::dry::sorry2::sorry2::-D:-D

ja Cie kochana caly czas kontroluje czy niewypisujesz jakis glupot zas albo czy zas nie siedzisz u mnie na nk:-D:-D
siedzę, siedzę, przed chwila byłam na twoim Nk, ano i widziałam ze twój niemaz mnie oglądał:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D
a tak serio to myłam podlogi przeciez teraz codziennie na szmacie siedze bo ten maly zamiast na puzzlach to wszedzie byle wlasnie nie tam:dry::dry::sorry2::sorry2::-D:-D
łoooo matko zrobila make-up i myje podlogi:szok::szok::-D:-D:-D

reklama
:-D:-D:-D:-D
to ja Ci obiecuję na sobotę zrobic następną:tak:

łoooo matko zrobila make-up i myje podlogi:szok::szok::-D:-D:-D
a to nie wiedziałaś że do szmaty też trzeba jakoś wyglądac?;-):-D:-D:-D:-D:-D

Do góry