reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
u mnie to już trzeci wózek na stanie, w styczniu, jeden idzie do kolejnego pokolenia, a jeden idzie na sprzedaż, po tygodniu uzywania pęknęła tylnia ośka:szok::szok::szok::szok:
niestety kupilam używany wiec gwarancji nie bylo :no::no::no::no:

używam, juz dawno bym u7żywała, ale najpierw mieliśmy inne wydatki wiec kupno spacerówki poszło w las :tak::tak::tak:,
później jak juz kupiłam spacerówkę to się zpsuła :szok::szok::szok:
ale teraz mamy już porządną (przyznam sie szczerze i bez bicia, sama bym takiej nie kupiła :no::no::no: jak dla mnie za drogo)

używam, juz dawno bym u7żywała, ale najpierw mieliśmy inne wydatki wiec kupno spacerówki poszło w las :tak::tak::tak:,
później jak juz kupiłam spacerówkę to się zpsuła :szok::szok::szok:
ale teraz mamy już porządną (przyznam sie szczerze i bez bicia, sama bym takiej nie kupiła :no::no::no: jak dla mnie za drogo)
No cena jest wysoka. My też odwlekamy cały czas kupno spacerówki. W sumie sebek jeszcze mały ale ja potrzebuję, bo ten wózek co mamy jast zaciężki i za duży dla mnie do auta a w tym foteliku-nosidełku strasznie mi ciężko. a do miasta przeważnie sama z nim jeżdze bo mój m w pracy. A i tak ten wózek kupiliśmy używany dla seweryna to już swoje wysłużył. Mi się podobają te graco co medeuskie pokazywałam albo taki NEW ! WÓZEK CONECO TRAPER+2xGRATIS+WYS.0ZŁ (676375320) - Aukcje internetowe Allegro
ale bardziej bym chciała z tacką dla dziecka

a ja sie wam nawet nie żaliłam, jak wiecie padło mi autko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dziś był mojego m kuzyn mechanik, zobaczył i...

...o zgrozo to nie jest żaden wahacz, poprostu auto tak przegniło że amortyzator wpadł mi do środka,:szok::szok::szok::szok:
rozzłożył mi tylne siedzenie a tam dziura jak wiadro, normalnie górą można by ten amortyzator wyjąć :szok::szok::szok: mówi że tu już tylko blacharka, trzeba nadkole całe wymienić i przyspawać, a najlepiej od razu drugie też wymienić żeby sie to samo nie stało,
totalna załamka, teraz pewnie pięknie popłyniemy :hmm::unsure::hmm::unsure:

a ja sie wam nawet nie żaliłam, jak wiecie padło mi autko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dziś był mojego m kuzyn mechanik, zobaczył i...

...o zgrozo to nie jest żaden wahacz, poprostu auto tak przegniło że amortyzator wpadł mi do środka,:szok::szok::szok::szok:
rozzłożył mi tylne siedzenie a tam dziura jak wiadro, normalnie górą można by ten amortyzator wyjąć :szok::szok::szok: mówi że tu już tylko blacharka, trzeba nadkole całe wymienić i przyspawać, a najlepiej od razu drugie też wymienić żeby sie to samo nie stało,
totalna załamka, teraz pewnie pięknie popłyniemy :hmm::unsure::hmm::unsure:
:szok::no::szok::no::szok::no::szok::no::szok::no::szok::no::szok::no::szok::no::szok::no::szok::no::szok::no::szok:

reklama
No cena jest wysoka. My też odwlekamy cały czas kupno spacerówki. W sumie sebek jeszcze mały ale ja potrzebuję, bo ten wózek co mamy jast zaciężki i za duży dla mnie do auta a w tym foteliku-nosidełku strasznie mi ciężko. a do miasta przeważnie sama z nim jeżdze bo mój m w pracy. A i tak ten wózek kupiliśmy używany dla seweryna to już swoje wysłużył. Mi się podobają te graco co medeuskie pokazywałam albo taki NEW ! WÓZEK CONECO TRAPER+2xGRATIS+WYS.0ZŁ (676375320) - Aukcje internetowe Allegro
ale bardziej bym chciała z tacką dla dziecka

też fajny wózeczek, ja też chciałam taki najlepiej zeby miał tacke dla mnie i dla dziecka, z autopsji wiem ze jak dziecko ma tacke to wszystko z tej tacki wyrzuca :sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry