Marta1981
Rodzyneczka
Fajny wózio
,u nas to już 3 wózek śmiga
,jak znajdę to wkleję.
Ale czego chcieć 2 chłopaków wyturlałam w nich

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajny a używasz już?a ja sie pochwalę naszym nowym nabytkiem, prezent od chrzestnego
SPRINT BARDZO LEKKA SPACERÓWKA!!! KOLEKCJA 2009!! (682078052) - Aukcje internetowe Allegro
witam aga1840 my też jakoś się nie znamy![]()
Szukaj szukaj i pokazuj.Fajny wózio,u nas to już 3 wózek śmiga
,jak znajdę to wkleję.
Ale czego chcieć 2 chłopaków wyturlałam w nich
![]()
No cena jest wysoka. My też odwlekamy cały czas kupno spacerówki. W sumie sebek jeszcze mały ale ja potrzebuję, bo ten wózek co mamy jast zaciężki i za duży dla mnie do auta a w tym foteliku-nosidełku strasznie mi ciężko. a do miasta przeważnie sama z nim jeżdze bo mój m w pracy. A i tak ten wózek kupiliśmy używany dla seweryna to już swoje wysłużył. Mi się podobają te graco co medeuskie pokazywałam albo taki NEW ! WÓZEK CONECO TRAPER+2xGRATIS+WYS.0ZŁ (676375320) - Aukcje internetowe Allegroużywam, juz dawno bym u7żywała, ale najpierw mieliśmy inne wydatki wiec kupno spacerówki poszło w las,
później jak juz kupiłam spacerówkę to się zpsuła
ale teraz mamy już porządną (przyznam sie szczerze i bez bicia, sama bym takiej nie kupiłajak dla mnie za drogo)
a ja sie wam nawet nie żaliłam, jak wiecie padło mi autko
dziś był mojego m kuzyn mechanik, zobaczył i...
...o zgrozo to nie jest żaden wahacz, poprostu auto tak przegniło że amortyzator wpadł mi do środka,![]()
rozzłożył mi tylne siedzenie a tam dziura jak wiadro, normalnie górą można by ten amortyzator wyjąćmówi że tu już tylko blacharka, trzeba nadkole całe wymienić i przyspawać, a najlepiej od razu drugie też wymienić żeby sie to samo nie stało,
totalna załamka, teraz pewnie pięknie popłyniemy![]()
No cena jest wysoka. My też odwlekamy cały czas kupno spacerówki. W sumie sebek jeszcze mały ale ja potrzebuję, bo ten wózek co mamy jast zaciężki i za duży dla mnie do auta a w tym foteliku-nosidełku strasznie mi ciężko. a do miasta przeważnie sama z nim jeżdze bo mój m w pracy. A i tak ten wózek kupiliśmy używany dla seweryna to już swoje wysłużył. Mi się podobają te graco co medeuskie pokazywałam albo taki NEW ! WÓZEK CONECO TRAPER+2xGRATIS+WYS.0ZŁ (676375320) - Aukcje internetowe Allegro
ale bardziej bym chciała z tacką dla dziecka