reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wózek firmy "Wózkoland" (682382498) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko na stalowych rurkach był i ważył 16kg:szok:.
A teraz takim z Julem śmigam,tylko z tygrysem i są rączki a nie pałąk do pchania http://www.allegro.pl/item680803598_hauck_super_lekka_spacerowka.html
a wcześniej taki,ale plastik między kółkami w tylnym kółku pękł i nie dało rady dokupić,jeszcze daszek w naszym modelu był a kolor ten sam
http://www.allegro.pl/item681129214_spacerowka_parasolka_pro_baby_tanio.html

Ostatnia edycja:
Wózek wielofunkcyjny ELCAR (683355567) - Aukcje internetowe Allegro

znalazłam tylko kolorystyka inna jest, bo jest jaskrawo zielony z granatowym, ale wózka jako takiego nie polecam, co prawda teraz bedzie służył trzeciemu dziecku, ale ja wszystko teraz musze zaszywać bo szelki sie orwały, pasek w kroku też, i koszyk jest popruty, a buda od samego początku jest krzywa (może mi się taki feler trafił :confused::confused::confused:)

no to na mnie też pora :tak::tak::tak:

a to tak dla dobrego humorku od ranka:

Było to lat temu kilka pracowałem na promie, przewożącym samochody przez rzekę. Pewnego razu podjeżdża samochód z francuską rejestracją. Podchodzę do szyby i do kierowcy "Parle wu la france?" (czy mówisz po francusku) Na to kolo w aucie "Parle wu". No to ja mu dla zgrywy odpowiadam "Bo ja ni w ****a" na to dostałem odpowiedź której nigdy bym sie nie spodziewał -"Ja też nie".
Już nie żartuje z "obcokrajowców"

Zachciało mi sie gruszek, ide wiec do warzywniaka i stoje w kolejce. W końcu pora na mnie, sprzedawca pyta: a pani czego sobie życzy?
Na co ja zaaferowana: Ja poprosze ze 3 klapsy!
I cegła!!!!!!!!!!!!

za młodu dzwonię do kolegi i mówię "hej łysy,ty s@@@ysynu" a na to odpowiedź-"to ja już daję syna"

Zagaiłem kiedyś do mojego Pchełka tymi słowami...
- Wiesz kochanie, ja to chyba pantofel jestem...
Na to moja luba z przebłyskiem w oku.
- No dobrze, że mi przypomniałeś - buty miałam sobie kupić!

miłej pobudki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

714
Facet w wielkim markecie kupil mrozonego kurczaka, pewnie pochodzil miedzy polkami jeszcze z pol godziny wiec miesko zaczelo sie powoli rozmrazac. Akurat stalam za nim w kolejce. Wyklada koles zakupy na tasme, a z owego nieszczesnego kurczaka zaczela ciec struzka wody. Kasjerka przez mikrofon (na caly sklep): pani ze srodkami chemicznymi proszona do kasy nr 13, panu z ptaka pocieklo!"

musiałam, poprostu musiałam :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
witam porannie z kawą i tostami:happy2:wstawać:-D:-D:-D
u mnie za oknem piękne słoneczko zaraz nastawim zupkę antoszkową obiorę nam ziemniaczki i jak julia wstanie zje śniadanko to śmigamy na spacerek:tak:

Do góry