reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Smaki, smaczki, kulinaria

a ja lece piec karpatke... zobaczymy co mi z tego wyjdzie :-) to bedzie moj debiut :-D
ja też chcę karpatkę....
klaudzia podjadę do ciebie na kawę i karpatkę....:-p hehehe

a co do paznokci to french jest najlepszy...:tak: z małymi dodatkami np różyczki albo coś srebrnego lub złotego:tak:
ja sobie takie robiłam na siostry wesele.... i były ładniejsze od niektórych wymyślnych kolorowych i wzorzystych

reklama
ja tez stawiam na prostote:tak:sa wtedy bardzo eleganckie..delikatne...ja bym proponowala french z brokatem delikatnym(pylkiem bialo..swietlistym)a do tego jakis paseczek zloty lub srebny(osobiscie proponuje zloty-do obraczki bedzie sie ladnie prezentowac i odbijac swiatelko)od zaczynajacego sie frencha...:-)na tym bym zakonczyla...a efekt jest naprawde super...duzo dziewczyn u mnie taki robily i byly bardzo zadowolone:tak:

Kupiłam sobie 25 dkg mini ptysi na wagę z bitą śmietaną.Ale odjazd:-D karpatki też bym zjadła ale w sklepie nie było za to z 6 róznych serników:-)

chyba przestane patzrec na ten watek, taie smaki mi robicie:)
Ja na obiadek zrobilam nalesniki z tartymi jablkami dodanymi do ciasta i cynamonem-pychota!

hehehe dobre :-D raz zostawilam kartke zeby zostawil paczke u sasiadow i te imbecyle angole odpakowaly stwierdzily ze sie im nie podoba i wyrzucily!(co tam ze przesylka byla na moje imie i nazwisko) Pozniej musialam czyscic ze smieci hehe :-D byla to czesc do lampy do paznokci wiec teraz wole juz poczekac :-)
no co Ty jak mogli odpakowac paczke od ciebie...co za narod:-)
chyba przestane patzrec na ten watek, taie smaki mi robicie:)
Ja na obiadek zrobilam nalesniki z tartymi jablkami dodanymi do ciasta i cynamonem-pychota!

mniam:-)

Dziewczyny wyrobilam ze wszystkim :-) Karpatka chlodzi sie, Wyszla IDEALNIE. najlepsza podobno na drugi dzien ale krem juz wcinalam hehe nie moglam sie powstrzymac
Rosolek tez zrobilam i kurczaczki pozniej upieklam no poprostu dumna z siebie jestem bo jeszcze z 2 miesiace temu nie umialam nic ugotowac (tyle co jajecznice) no ale trza sie uczyc jak chce sie byc dobra zonka i mamusia :-):-)

ja też chcę karpatkę....
klaudzia podjadę do ciebie na kawę i karpatkę....:-p hehehe

a co do paznokci to french jest najlepszy...:tak: z małymi dodatkami np różyczki albo coś srebrnego lub złotego:tak:
ja sobie takie robiłam na siostry wesele.... i były ładniejsze od niektórych wymyślnych kolorowych i wzorzystych

Hehehe wpadaj :-) zapraszam!

no co Ty jak mogli odpakowac paczke od ciebie...co za narod:-)

Jak oni to mowia.... "Wszyscy jestesmy jedna rodzina" hehehe :-D buraki no... podobno nie zauwazyli ze to do mnie hehe a ja ich nie poinformowalam ze ma przyjsc cos do mnie :p

reklama
Do góry