Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
mamita, dobrze, że teraz to wykryto, można na tym popracować i po jakimś czasie ciężkiej pracy będzie napewno wszystko dobrze...co do szwagierki, powodzenia...nie usługuj jej za bardzo, zawsze możesz zająć się dzieckiem jakby co ;-)
Amelcia dziś na imieniny od Babci i Prababci dostała nie tylko kasę, za co ochrzaniłam, bo się ostro rzuciły jak zwykle (mówię tu o mojej mamci i Babci, bo R matka nawet nie zadzwoniła złożyć wnuczce życzeń, pewnie nawet nie wie, że dziś jej święto
)i dostała dużego resoraka, boszzzzzzz jaka szczęśliwa, chodzi z nim, jeździ po podłodze po całym mieszkaniu, tuli do siebie i jeździ nim po brzuchu swoim 

Amelcia dziś na imieniny od Babci i Prababci dostała nie tylko kasę, za co ochrzaniłam, bo się ostro rzuciły jak zwykle (mówię tu o mojej mamci i Babci, bo R matka nawet nie zadzwoniła złożyć wnuczce życzeń, pewnie nawet nie wie, że dziś jej święto
)i dostała dużego resoraka, boszzzzzzz jaka szczęśliwa, chodzi z nim, jeździ po podłodze po całym mieszkaniu, tuli do siebie i jeździ nim po brzuchu swoim 

A jakby Twój perkusista grał jeszcze kiedyś w Krakowie, to ja chętnie się z Tobą wybiorę
:-)
, ale zapomniałabym, przecież większość chyba wyjechała
...no nic w takim razie i ja się zmywam, może uda mi się naszą Księżniczkę szybko utulić do snu, w co watpię, bo nic na to nie wskazuje 
pewnie przyjade gorzej zmeczona