reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2008

mamita, dobrze, że teraz to wykryto, można na tym popracować i po jakimś czasie ciężkiej pracy będzie napewno wszystko dobrze...co do szwagierki, powodzenia...nie usługuj jej za bardzo, zawsze możesz zająć się dzieckiem jakby co ;-)

Amelcia dziś na imieniny od Babci i Prababci dostała nie tylko kasę, za co ochrzaniłam, bo się ostro rzuciły jak zwykle (mówię tu o mojej mamci i Babci, bo R matka nawet nie zadzwoniła złożyć wnuczce życzeń, pewnie nawet nie wie, że dziś jej święto :wściekła/y:)i dostała dużego resoraka, boszzzzzzz jaka szczęśliwa, chodzi z nim, jeździ po podłodze po całym mieszkaniu, tuli do siebie i jeździ nim po brzuchu swoim :-D:-D:-D

reklama
Cosmo, może spróbuj tej diety co Hannah stosuje, bo na jednym jogurciku dziennie długo nie pociągniesz :no: A jakby Twój perkusista grał jeszcze kiedyś w Krakowie, to ja chętnie się z Tobą wybiorę :tak::-)

Pustki dziś straszne :dry:, ale zapomniałabym, przecież większość chyba wyjechała :sorry2:...no nic w takim razie i ja się zmywam, może uda mi się naszą Księżniczkę szybko utulić do snu, w co watpię, bo nic na to nie wskazuje :dry:

Miłego wieczorku

Hej,

RZeczywiście pustki. Zasiadłam do kompa z myślą że czytania będzie duuuuużo a tu mnie tak zaskoczyłyście. Dzisiaj przywiozłam sobie czarnych porzeczek i jutro będę soki robić. Juz mi się nie chce....
Próbowałam dzisiaj złapać siuśki Zuzi do tego woreczka. 4 wpreczzek do wyrzucenia bo wyleciały z niego. Starałam się jak najdolklładniej go przykleić ale zuzia się wierciła i wszytsko w pieluszce wylądowało. Chyba juz mi się nie uda złapac tych siusków:-(

mamita - powtórze po Dotkass dobrze że tak wczesnie wykryte. Będzie czekała was ciężka praca ale dla efektów warto:tak:

Cosmo - kochanie nie głodź się. Proszę cie spróbuj diety takiej co Hannah wprowadziła. Jak widzisz daje efekty:tak:

hej
ale dziś kopa dostałam, przypomnialo mi się, że sprzedałam jakieś ciuszki na allegro więc zmuszona byłam wyjść z domu na pocztę :-D
dietę Ha-nn-ah wypróbuje ale dopiero gdzies od wrześnie paźćdziernika bo przypomniało mi się, że jestem fanka bobu i fasolki szparagowej, w tamtym roku nie jadłam bo karmiłam więc w tym odbiję, jutro z rana ruszam na zakupy :-D

migotka oj będzie On na pewno w Kraku, lubi tam występowac, był już 3razy, grał w Loch Ness.
i jeszcze nasz mnich koncertuje, tylko z troszke inną muzyka niż kiedyś, ale tez fajną... pojechałabym ale żadko gra i przewaznie niemcy lub francja, moja ekipa się niestety wykruszyla a na stopa sama nie pojadę :szok::-D
Kiedyś chodziłam też na koncerty Hey żeby się na Banacha napatrzeć :-D tak mi się skubaniec podobał :-D:-D:-D

patrzyłam na Indiosów i Makowieckiego ale nie grają nigdzie w okolicy :wściekła/y:
muszę sobie odbić bo nie lubię tak bez muzyki na dłużej... hope, że Wawa wypali ;-)

a tak w ogóle to najlepszego dla AMELKI W Dniu Imienin :tak:

Ostatnia edycja:
No tak juz lepiej Cosmo:tak:.music myslec o sobie bo kto pomysli za Ciebioe a masz skarbenka dwa wiec nie glodz sie bo musisz byc na chodzie:tak:drastycznbe troche ale prawdziwe:sorry:

Wszytskiego naj....dkla Amelcii,wlasnie zapomnialam rano napisac:sorry:
ja dzis wyjelam moj stary wozek Graco bo tamten po wczorajszej ulewie jeszcze mokry byl:szok::szok:maly usnal mi ok 12 i spal do 3ej i ja sie gdoz z nim drzemlam.ocknelam sie jak sobie juz gadal w lozeczku:-D:-D:-D:-D
NIE MIALAM CZSU DZIS.JUTRO TEZ NA ZAKUPKI SZYBKO.POTEM BRAT PRZYJEDZIE:SORRY:I TAK ZLECI
dobranoc kobiety

najlepszego dla AMELKI W Dniu Imienin :tak:
dietę Ha-nn-ah wypróbuje ale dopiero gdzies od wrześnie paźćdziernika bo przypomniało mi się, że jestem fanka bobu i fasolki szparagowej, w tamtym roku nie jadłam bo karmiłam więc w tym odbiję, jutro z rana ruszam na zakupy :-D
Wszytskiego NAJ NAJ dla Amelci

Cosmo nakopię ci do du..py, aniemiku jeden:szok:, jak to jeszcz tylko 1 jogurt dziennie? Zmniejszysz matebolizm i jak zaczniesz jeśc normalnie to dopiero ci waga podskoczy. Trzeba go nakręcać, tak aby po diecie móc się delektować pysznościami w dowolnej ilości.
Fasolkę szparagową MOŻNA w fazie warzywa + proteiny!!!!!​

Hehehe to teraz nazywa się dieta Ha-nn-aH ??? hihihi:-p
My z Polką to protomaniaczki, od poniedziałku dołancza do nas Keyko.
Dziubek też się dietuje:-p
A mi centymetry leeeecą......:szok:
Chyba się uraczę dzisiaj sernikiem Dunkana :)

reklama
Cześć Dziewczynki,

Na początek bardzo dziękuję w imieniu Amelci za życzenia :tak::-)

Podły mam humor, bo R od rana mnie wkurzył, kurde normalnie chyba zaraz wsiąde w auto, jak Ami się obudzi i pojedziemy do mojej siostry, jej małżon akurat wyjechał na weekend, więc byłybyśmy same z dzieciaczkami...pomyślę, no chyba, że mój coś ciekawego wymyśli, w co niestety wątpię, bo "przypiął" się do konsoli i od rana "z nią walczy" :wściekła/y:

cosmo, trzymam kciukasy za Wawę, nie tylko dlatego, że wreszcie się wyrwiesz i pojedziesz na długo wyczekiwany koncert, ale także z mojego powodu...liczę na to, że uda nam się spotkać, napić piwka, pogadać tak szczerze w cztery oczy :tak:;-):-)

Ha-NN-aH, ja do Waszej grupy "dietowiczek" Dukana dołączę, ale dopiero na jesieni, teraz po pierwsze: brak weny, po drugie: brak motywacji (na plaży dupci nie będę w tym roku smażyła), po trzecie: musi wyjaśnić się sprawa z domem, bym na spokojnie mogła zająć się dietą i sobą :tak:

Do góry