badaicka
Paulusia i Filipek
AchaStroi się wejście do domu pani młodej i pana młodego - w tym przypadku do klatki i do mieszkania młodej, bo młody wychodzi do ślubu z hotelu:-), przy tym się pije alkohol i imprezuje - robią to młodzi goście i jest niezła zabawa![]()

Tak,tak może uda się z tego coś wykluć.Magda - realizujesz widzę dalej plan "na Agniesiaka"seks codziennie ;-)

Jeśli nie to zakupujemy testy i sprawdzamy czy jest owu

Mój za bardo nie lubi słuchac takich historii, bo jest mu zaraz bardzo przykro że tak sie dzieje :-( ale wczoraj odziwo słuchał z zainteresowaniem moze dlatego że opowiadałam o Was jak o bardo bliskich mi osobach a nie o jakis paniach X skadś tamja też czasami opowiadam mojemu o wasi też widze ze sie bardziej stara jak sie nasluchal jak może sie dlugo nie udawac i jakie tragedie czasami są......
az zdziwiony czasami jest jakbym historie zkosmosu wymyslala hihi:-)
No jak nie jak TAKMarzenko - to jest bardzo wzruszający moment dla młodych - siostra miała łzy w oczach i szwagier też - mam nadzieję, że się wszystkim spodoba![]()

Ja wiem kochana że to zadnej gwarancji na fasolke mi nie daje ale do stracenia tez nic nie mam.To mój 2 cykl starań więc spokojnie jak nie teraz to następnym razemu mnie ten plan sie nie sprawdzil.. bylo co dzienni i lipa.. niestety my musimy sobie dawkowac życiodajny płyn..