reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Badaicka, to może wybierzesz się na kilka dni do Szklarskiej Poręby??Tam jest dużo miejsc do zwiedzenia nie wspinając się w wysokie góry :) Są wodospady, muzea, w Szklarskiej polecam odwiedzić chatę Walońską :) Na Szrenicę można wjechać wyciągiem!Ze Szklarskiej blisko do Karpacza, a tam kościółek vang i śnieżka, którą warto chociaż z dołu zobaczyć :)Wiem, że to nie to ale chociaż klimat załapiecie :) Naprawdę polecam!!!
Wszystkie te miejsca znamy bardzo dobrze.
Ale na Śniezkę bym wlazła żeby zobaczyć jak wygląda po zawaleniu sie stacji :-(

Dziewczyny strasznie się boję...
Peureux04.gif
Marytnko nic sie nie bój ja stresuje sie za Ciebie
A tak na poważnie to wierzę,że to czekanie i niewiedza co i jak jest straszna :-(

zastanawiam się co dalej...jak teraz się nie udało to co zrobic czy jeszcze raz spróbować czy odpuścić i zebrać kase na in vitro, mam taki mętlik w głowie...

Ostatnio wszystkie zafasolkowane czuły @ :-)
Jesteśmy z Tobą i będziemy Cię wspierać bez względu na to jak się będzie pisać Twoja historia! Na razie trzymamy kciukasy za jutrzejszy test! Oby był na 5 :-D

zastanawiam się co dalej...jak teraz się nie udało to co zrobic czy jeszcze raz spróbować czy odpuścić i zebrać kase na in vitro, mam taki mętlik w głowie...

Wiem co czujesz i trzymam kciuki najmocniej na swiecie ;-)

Andzia, Kropeczko - Dzieki wielkie!!!!!!!!!!

Gosiu, tak strasznie mi przykro :( /przytulam

Ostatnia edycja:
dziękuję wam!
Bisous18.gif

wiecie ja już po prostu nie wierzę że się kiedykolwiek uda...

Ja tez tak czasem mam ale wiesz co jest dobre, to ze niezaleznie od tego w co wierzymy i co chcemy, co ma sie stac i tak sie stanie. Oj widze, dola masz ciotka strasznego. Kiedy mialabys miec termin @?

Nektarynka, Szafirek <----dzieki wielkie, sorka ze spoznione ale wlasnie nadrabiam czytanie :)))
Lilu <----- trzymaj sie kochana, dasz rade jestes kobieta a my jak trzeba to gory mozemy przenosic. Trzymam kciuki za fasolke!
Agniesiak , co Ty wymyslilas z tym wybielaniem zebow. No przeciez nie jestes glupia laska, to skad taki chory pomysl?? Sorry ale jak dla mnie to zajebiscie nierozsadnie i egoistycznie dzialasz :///// Zdenerwowalam sie >((

Ostatnia edycja:
reklama
jutro będzie 14 dni po IUI...muszę zrobić bete bo biorę duphaston i jak go nie odstawię to nie będzie @.... lekarz kazał zrobić po 12 dniach bete ale ja się wczoraj bałam!
Mam doła bo wiem że znowu będę płakać ale wiem że i tak się nie poddam, najbardziej się martwie kasą na in vitro...

Do góry