martyna222
udało się ! :)
przed ...jutro beta!Martynko, a Ty już po teście czy jeszcze przed ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przed ...jutro beta!Martynko, a Ty już po teście czy jeszcze przed ??
Wszystkie te miejsca znamy bardzo dobrze.Badaicka, to może wybierzesz się na kilka dni do Szklarskiej Poręby??Tam jest dużo miejsc do zwiedzenia nie wspinając się w wysokie górySą wodospady, muzea, w Szklarskiej polecam odwiedzić chatę Walońską
Na Szrenicę można wjechać wyciągiem!Ze Szklarskiej blisko do Karpacza, a tam kościółek vang i śnieżka, którą warto chociaż z dołu zobaczyć
Wiem, że to nie to ale chociaż klimat załapiecie
Naprawdę polecam!!!
Marytnko nic sie nie bój ja stresuje sie za CiebieDziewczyny strasznie się boję...![]()
bardziej się czuję na @ niż na ciąże...niestety!Trzymam kciuki cały czas
A jak się czujesz?? Coś boli, strzyka, czy zero objawów ???![]()
zastanawiam się co dalej...jak teraz się nie udało to co zrobic czy jeszcze raz spróbować czy odpuścić i zebrać kase na in vitro, mam taki mętlik w głowie...
dziękuję wam!![]()
wiecie ja już po prostu nie wierzę że się kiedykolwiek uda...