reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Kurka!!!
A ja nie moge słoika z ogórkami otworzyc:wściekła/y: Chciałam te hot-dogi zrobic..
Kurka.. słoik zimny bo w lodówce stało i już mi ręcę odmarzły od otwierania:angry: Ale hot-dogi i tak będą:-p Spróbuje zaraz znów otwierac;-):-D

Kochana zrob tak: duza lyzka do reki, wloz raczke lyzki miedzy sloik a poktywke i podwaz, powinno tak pyknac a teraz sproboj otworzyc. Powinno zadzialac ;-)

reklama
Kochane moje :-) Zrobiłam ankietę o ziółkach ks. Sroki... zajrzyjcie proszę :tak:
Chcę je zacząć stosować, bo jakoś tak mi się źle robi jak pomyślę o CLO i Bromergonie i chciałabym jeszcze choć 1 cykl ich nie brać :no:

Szukałam na forum korzystając z FAQ'a i nie znalazłam opinii na których najbardziej mi zależy więc postanowiłam założyć nowy wątek :sorry2:

Kurde​

Ta cala ekstasia to gada jak Irlania - jakby byla ta sama jedna osoba. Widzialas na badaniu sluzu ? Normalnie porazka. Obie mowia nam jakie my glupie - ale zadna nie poda szczegolow gdzie my takie rzekome brednie piszemy.​

Bardzo mozliwe, ze Irlandia to Ekstasia :-D Kazda inna osoba, ktora czyta tamten watek zawsze mowi, ze Irlandia na maxa przesadzila i tylko Ekstasia ja tak zaciekle broni. Teraz robi z siebie ofiare, ze ona biedna tak pomaga a my na nia nasza klika naskakujemy.. Az brak slow... :-D
Oj dziewczyny faktycznie inteligencją to wy nie grzeszycie - wystarczy kliknąć w ikonkę 28dni w sygnaturze każdej z nas- i będziecie miały odpowiedź - chyba że uważacie, że jeszcze Irlandia prowadzi sobie podwójne wykresy na portalu 28dni, żeby was wkręcać - ojojoj - a wystarczyło zadać pytanie czego nie rozumiecie, w tym co wam pisałyśmy, ale najprościej jest naskoczyć na kogoś - "najlepszą obroną jest atak", no nie;-).

Dobrze... ja więc pytam! Do cholery dlaczego piki LH wychodzą, śluz jest jak trzeba i tempka też, jajniki bolą a owulacji nie ma?? Taka jesteś mądra to odpowiedz na to pytanie!! Żaden pierd...ny NPR tu nie pomoże! :angry::angry::angry:

Sorry wszystkich ale się zdenerwowałam! :wściekła/y:

Oooo, i jeszcze sledzenie po watkach sie rozwija :-)
No nie wyrobie - jakas komedia lipcowa :-D:-D:-D

Black Opal - Ty sie lepiej NPRu doucz, a nie zadajesz takie pytania :-D:-D
Nie nerwuj sie kochana. Skad wiesz ze nie ma owu ? Mialas monitoring ?

reklama
Dobrze... ja więc pytam! Do cholery dlaczego piki LH wychodzą, śluz jest jak trzeba i tempka też, jajniki bolą a owulacji nie ma?? Taka jesteś mądra to odpowiedz na to pytanie!! Żaden pierd...ny NPR tu nie pomoże! :angry::angry::angry:

Sorry wszystkich ale się zdenerwowałam! :wściekła/y:
Rozumiem twój żal i zdenerwowanie, ale zrozum, że ja też mam uczucia i to w jaki sposób mnie atakujecie wcale nie jest przyjemne.
To, że pik Lh ci wychodzi pozytywnie wcale nie świadczy o tym, że miałaś owulację, bo testy reagują na ustalony przez producenta uśredniony poziomu Lh u kobiet podczas owulacji - uśredniony nie zawsze znaczy, że ty taki masz - możesz mieć owulację przy miejszym lub przy wyższym poziomie Lh - dlatego dobrze przy robieniu testów również prowadzić obserwacje i potrafić odpowiednio zinterpretować wykres i inne wskaźniki - a jeśli sama tego nie potrafisz, to dobrze jakbyś miała kogoś kto ci w tym pomoże.
Mówisz tempka jak trzeba - tzn jaka ona jest na niskim poziomie? widać skok poowulacyjny? śluz płodny tzn rozciągliwy?

Do góry