reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

No a ja dzis z samego rana sie poryczalam bo @ przylazla ech kolejny raz szlag trafil:zawstydzona/y::-(
Ehh no i co mam Ci napisac żeby później nie było,że robimy tu kółko wspierających te co dostały @ :baffled::-(
BUZIAM MOCNIUTKO

Badaicka...no no no...ostrzezenie...powazna sprawa...a na serio...:wściekła/y: brak mi slow, nie skomentuje tej sytuacji...:baffled: pamietaj - jestem z Tobą:tak: biszkoptowy potworku...a propo's:

YouTube - Sesame Street: Kermit And Cookie Monster And The Mystery Box

jak o Tobie mysle w kontekscie tych slodkich wypiekow, to cieplo wspominam ciateczkowego potworka:-))))
Ale sie usmiałam
a for you mój Avatar ;-)

Dziewczyny mam pytanie...Jak nadmiar estrogenów może wpływać na zachodzenie w ciążę albo nieutrzymywanie jej?
Wiecie może? Bo nigdzie nie mogę się doszukać..

CZEŚĆ KROPKA :)))))
Olu ja niestety nie wim :-(

Nooo a to wypociny mojego M...2 dni bez kibla ale bylo warto :-)

no i moje wczorajsze wypociny w zepsutym piekarniku:

Hey Kropeczko, Sisi,Kanko
No,no,no,no,no :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Mam do was prosbe - chce isc do apteki po jakies witaminki, cynki i takie tam... podpowiedzcie mi co powinnam kupic tak na pierwszy rzut zeby sie troche poreperowac...
Ja tylko cały czas brałam kwas foliowy nawet nie pomyślałam o witaminach:baffled:

uFFFFFFFF chyba nie dala bym rady :-D
My w sumie tylko 6 dni pod rząd ale się udało :-D:-D:-D:-D

Martynko odezwij się

Ostatnia edycja:
MATYNKO calym serduchem jestem dzis z Toba,domyslam sie jaka jestes podenerwowana!
OLESIA na biegu wyczytalam ze czeka Cie zabieg!trzymam kciuki i za Ciebie!
witam sie z ranca! smigam do pracy,milego dnia dla Wszystkich!!

a robiłaś morfologię?
tak - dwa tyg temu i w szpitalu przy zabiegu... ta pierwsza wyszla ok i w szpitalu tez chyba bo nic mi nie mowil lekarz a po wypis nie chce mi sie jechac - zreszta po co tam i tak nic nie bedzie - dopiero wynik histopatologiczny jest wazny... aaa i potas, magnez i zelazo tez mam ok... hormony tez byly ok ze 3 m-ce temu... nawet prolaktyna...

dzieki dziewczynki no i powiedzialam basta moj m idzie na badania i koniec nie mam zamiaru sie znowu co miesiac denerwowac i zastanawiac czemu znowu klapa bedzie dobrze musi byc nie ma innej opcji nowy cykl nowe staranka :*

Kroptusia kingus kropeczka badnicka olesia romka i inne nie wymienione dziewczynki pozdrowionka:)

Mialam juz tyle zlych przezyc, wiadomosci kazda taka wizyta wzbudza we nie niepozadane uczuciE STRACH
Oleśka, przestań natychmiast!!!! Bo sie do Cię przejdę
Kto mi chce podkraść moją skuteczną metodę na serduszkowanie codziennie ;-);-);-);-)
Hmmmmm to kurcze będzie walka o prawa autorskie czy co??:)
Ja tylko cały czas brałam kwas foliowy nawet nie pomyślałam o witaminach:baffled:
o shiet....zapomniałam o kwasie foliowym Skończył mi się i nie kupowałam ze 3 tyg.

reklama
Olesia - trzymam kciuki za wizyte - oby jajowod byl drozny...
Co do biszkoptow to sie nie wypowiadam bo nigdy zadnego nie upieklam ale z waszymi przepisami pewnie sie pokusze:-):-)
i dziewczyny nie dostalam odpowiedzi wiec puszczam jeszcze raz:-):-)
Mam do was prosbe - chce isc do apteki po jakies witaminki, cynki i takie tam... podpowiedzcie mi co powinnam kupic tak na pierwszy rzut zeby sie troche poreperowac...
Gosieńko ja Ci nie doradzę bo nawet ja byłam w ciązy to nie łykałam witamin bo po nich wymiotowałam

Do góry