badaicka
Paulusia i Filipek
Tak i jeszcze termoobiegja mam piekarnik osobno i mam elektryczny i jestem baaardzo zadowolona nigdy nic nie przypalil itp :-)

Wybrałabym DISNEY PRINCESS ale...Dziewczyny doradzccie co wybrac mam metlik:
Littlest Pet Shop Elektroniczny ORGANIZER róż (685462567) - Aukcje internetowe Allegro
HIT DISNEY KONIK+KARETA +SPIACA KROLEWNA GRATIS (679697589) - Aukcje internetowe Allegro
musze dzis zamowic, mala ma urodziny w poniedzialek ale przyjecie w sb...oba jej sie podobaja a ja sama nie wiem co dluzej posluzy :-) za pet shopami szaleje i przepada wiec ten organajzer chciala miec, ale lalki to uwielbia i co rusz jakas chce do kolekcji ... tyle ze ta kareta to ma gratis lalke i konika i wiecej by miala chyba frajdy :-)
jeśli mówisz że szalałaby z zachwytu z organizera i jestes pewna,że nie bedzie leżał w kacie to kupiłabym organizer

Dziendobry
Martynko i s.joanna 3mam kciuki za betke.
Co za wieczor hmmmmm ;-), ale ze mnie diablica. Przez caly dzien M robil jakies podjazdy ale ja go lekko "gasila", ze dzis raczej nie itp Ale wieczorkiem wzielam bombelkowa kapiel przywdzialam sexi koszulke i bardzo niewinnie usiadlam obok niego w salonie. Dziewczyny, ten blysk w oku mowil sam za siebie, wciagu paru sekund byl pod prysznicem :-)Potem mi powiedzial, ze jestem diablica tak sie nad nim znecam, przez caly dzien mowie NIE a tu taka niespodzianka...hahahahahaha

A jak wczoraj do 1 w nocy buszowalismy aż Paweł zaspał dzisiaj do pracySiemacie poniedziałkowo...
Widzę ze ładny tu cyrk z rańca....
ale dziewczyny, pogoda ładna - nie ma co się denerwować na brak kultury
oj wątpię w to, ze było mechanicznie i bez namietności
Jak króliki normalnie:-)

My to niby jak króliki ;-) Wy za to ja zajaczkidobre
U mnie tylko jeden dzień wypadł w zeszłym tyg. więc mozna powiedzieć że metoda zastosowana;-)

FOR YOUBuziole dla "staraczek" czekających aż "fasolinka zagości pod serduszkiem";-);-);-)
Boże, ty widzisz i nie grzmisz...czy my im włazimy z buciorami na wątki??