reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

ja mam piekarnik osobno i mam elektryczny i jestem baaardzo zadowolona nigdy nic nie przypalil itp :-)
Tak i jeszcze termoobieg :-D SUPER SPRAWA
Dziewczyny doradzccie co wybrac mam metlik:

Littlest Pet Shop Elektroniczny ORGANIZER róż (685462567) - Aukcje internetowe Allegro

HIT DISNEY KONIK+KARETA +SPIACA KROLEWNA GRATIS (679697589) - Aukcje internetowe Allegro

musze dzis zamowic, mala ma urodziny w poniedzialek ale przyjecie w sb...oba jej sie podobaja a ja sama nie wiem co dluzej posluzy :-) za pet shopami szaleje i przepada wiec ten organajzer chciala miec, ale lalki to uwielbia i co rusz jakas chce do kolekcji ... tyle ze ta kareta to ma gratis lalke i konika i wiecej by miala chyba frajdy :-)
Wybrałabym DISNEY PRINCESS ale...
jeśli mówisz że szalałaby z zachwytu z organizera i jestes pewna,że nie bedzie leżał w kacie to kupiłabym organizer :tak:

Dziendobry

Martynko i s.joanna 3mam kciuki za betke.

Co za wieczor hmmmmm ;-), ale ze mnie diablica. Przez caly dzien M robil jakies podjazdy ale ja go lekko "gasila", ze dzis raczej nie itp Ale wieczorkiem wzielam bombelkowa kapiel przywdzialam sexi koszulke i bardzo niewinnie usiadlam obok niego w salonie. Dziewczyny, ten blysk w oku mowil sam za siebie, wciagu paru sekund byl pod prysznicem :-):-D Potem mi powiedzial, ze jestem diablica tak sie nad nim znecam, przez caly dzien mowie NIE a tu taka niespodzianka...hahahahahaha

[URL="http://www.smileycentral.com/dl/talking_preview.jhtml?i=F/1/349&partner=ZSzeb075_ZSfox000%282%29"][/URL]

Siemacie poniedziałkowo...
Widzę ze ładny tu cyrk z rańca....
ale dziewczyny, pogoda ładna - nie ma co się denerwować na brak kultury:baffled:

:-D:-D:-D:-D oj wątpię w to, ze było mechanicznie i bez namietności:-D:-D:-D Jak króliki normalnie:-)
A jak wczoraj do 1 w nocy buszowalismy aż Paweł zaspał dzisiaj do pracy :cool2:

:-D:-D:-D:-D:-D dobre:-D:-D:-D U mnie tylko jeden dzień wypadł w zeszłym tyg. więc mozna powiedzieć że metoda zastosowana;-)
My to niby jak króliki ;-) Wy za to ja zajaczki :cool2::-D:-D:-D;-);-);-)

Buziole dla "staraczek" czekających aż "fasolinka zagości pod serduszkiem";-);-);-)
Boże, ty widzisz i nie grzmisz...czy my im włazimy z buciorami na wątki??
FOR YOU

reklama
A ja po wizycie "wspaniałej" pani ekstasi dostałam TAKĄ wiadomość.

Dear badaicka,

You have received a warning at Forum BabyBoom.

Reason:
-------
Inappropriate Language

Forum BabyBoom

Badaicka - chyba się tym nie przejęłaś za bardzo?
A czemu to po angielsku jest? Jak się komunikowałam z moderatorami w sprawie zmiany nicka to po polsku pisały...

Mam pytanie odnosnie biszkoptow: do tej pory wychodzily mi bezbledne a ostatnio siadaja strasznie i wogole do bani

Kroptusia a nie zmieniłaś mąki ostatnio? Ja kiedyś upiekłam na jakiejś innej i porażka:no:, wróciłam do starej i wychodzą:tak:

a ile ma lat? jak mniej niż 6 to zdecydowanie konik, jak idzie do szkoły lub starsza to little pet shop - będzie się mogła chwalić:-)

Czuje sie w miare jak nie ma tych upalow a tak to sapie, dysze, jak siade na sofe ciezko wstac :-p no i mdlosci jak nie bylo cala ciaze to teraz sie zaczely i potrafi muuuuulic caly dzien i cala noc, lacznie z zygankiem...coz ...nie bylo w 1 trymestrze jest w 3 jakaz ja jestem nie ksiazkowa ciaza :-)

Kroptusia a jaką masz morfologię? mnie ostatnio bardzo spadła poniżej normy i miałam trochę problemów z oddychaniem - jakbym astmę miała, mniej żelaza we krwi, hemoglobiny i nie ma co tlen nieść po organiźmie

A tak w ogóle to cześć i dzień dobry:-D

Dziendobry dziewczynki poniedzialkowo:tak:

Trzymam mocno kciuki za dzisiejsza bete martynko napewno sie kochana udalo zaraz pisz co i jak:-):tak:

Agniesiak co u ciebie jakies dolegliwosci ciazowe pokazaly sie;-)

Ewe wykresik z leksza dziwny tempka poprostu szaleje poczekaj jeszcze troszke i wybiez siena betke to bedzie wszystko jasne:tak:

No a ja dzis z samego rana sie poryczalam bo @ przylazla ech kolejny raz szlag trafil:zawstydzona/y::-(

hello, hello!

Martynka i Joanna-trzymam kciuki za betke!!!!! Powodzenia!!!

Olesia-moja ziomalko:-D-buziaczek przed wizyta i powodzenia-pisz jak tylko wrocisz - co ci powiedzieli!

Kroptusiu-ja bym kupila karete...jakos tak bardziej slodko wyglada i pewnie mala bedzie snula mega historie o ksiezniczkach:-)....:tak:

Zajaczku...teraz to "niepączek"???? jak ja juz sie do niego przekonalam...no zaś zmiany...nie wyrobie chyba:-D BUZIAM!

Badaicka...no no no...ostrzezenie...powazna sprawa...a na serio...:wściekła/y: brak mi slow, nie skomentuje tej sytuacji...:baffled: pamietaj - jestem z Tobą:tak: biszkoptowy potworku...a propo's:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=shbgRyColvE&feature=fvsr"]YouTube - Sesame Street: Kermit And Cookie Monster And The Mystery Box[/ame]

jak o Tobie mysle w kontekscie tych slodkich wypiekow, to cieplo wspominam ciateczkowego potworka:-))))

:-):-D:-) wiesz ja jestem bardzie takie niewiniontko z zakrytymi rogami, "cicha woda brzegi rwie"
Dzieki Slonce :-) i za wiadomosc na n-k...wiesz musialam Ci to napisac bo jak sie tu naczytalam o tych udach to juz mialam mega pojecie i wrazenie a tu prosze :-p...
nie ma sprawy, bardzo mnie to ubawilo. W ciuchach tego tak nie widac, to nie jest jakis tam wielki problem ale ja zawsze porownuje moje uda do tego jakie kiedys mialam jak tanczylam, teraz tylko rowerek od czasu do czasu, wiec nie ma tego samego efektu :baffled:

Dziewczyny mam pytanie...Jak nadmiar estrogenów może wpływać na zachodzenie w ciążę albo nieutrzymywanie jej?
Wiecie może? Bo nigdzie nie mogę się doszukać..

CZEŚĆ KROPKA :)))))

dla poprawy humorku
Stara para zginęła w wypadku samochodowym i została zabrana w drogę do nieba przez św. Piotra:
- Tutaj macie mieszkanie nad morzem, tam są korty tenisowe, basen i dwa pola golfowe. Jeśli byście chcieli coś przekąsić, tu możecie pójść do któregoś z barów.
- Cholera, Gloria - syknął starszy pan, kiedy św. Piotr odszedł - mogliśmy być tu 10 lat temu, gdybyś nie usłyszała o tych przeklętych otrębach, kiełkach pszenicy i dietach odchudzających!

Badaicka - chyba się tym nie przejęłaś za bardzo?
A czemu to po angielsku jest? Jak się komunikowałam z moderatorami w sprawie zmiany nicka to po polsku pisały...

Kroptusia a nie zmieniłaś mąki ostatnio? Ja kiedyś upiekłam na jakiejś innej i porażka:no:, wróciłam do starej i wychodzą

Cześć i czołem :-D
Kochana nie wiem czemu po angielsku :baffled: a ja angielskiego nie znam to sie nie przejęłam, ja również jak pisałam do administracji to po polsku otrzymywałam odpowiedzi a tym razem taka surprisses ;-)

A z ta mąką to nie pomyślałam ale faktycznie tez tak może byc

Nooo a to wypociny mojego M...2 dni bez kibla ale bylo warto :-)

picture8923.jpg

no i moje wczorajsze wypociny w zepsutym piekarniku:

picture8924.jpg

Hey Kropeczko, Sisi,Kanko

...zaczynam sie troche cykac, ide na 15:20 UK czasu...
:-) no coś ty, nie ma czego - przeciez to tylko wizyta:-)
ja dziewczynki juz zglupialam ... a @ kompletnie nie czuje :dry::sorry2: cycki pobolewaja po bokach szyjka zamknieta i wysoko :confused: a temp sobie tak idzie to w gore to w dol :dry:
testa wczoraj walnelam ale o czulosci 25 j. lezal se tak to go zrobilam nic wam nie pisalam wczesniej bo nie bylo sensu
No rzeczywiście strasznie dziwaczne to. Kurczę, wcześniej miałas regularne cykle?? bo nie moge sobie podejrzec poprzednich wykresów...
A jak wczoraj do 1 w nocy buszowalismy aż Paweł zaspał dzisiaj do pracy :cool2:
My to niby jak króliki ;-) Wy za to ja zajaczki :cool2::-D:-D:-D;-);-);-)
FOR YOU
Dziękówa za buziaki:-):-) No nam pewnie przejdzie jak M. pobędzie trochę dłużej:-D:-D
Dziendobry dziewczynki poniedzialkowo:tak:
No a ja dzis z samego rana sie poryczalam bo @ przylazla ech kolejny raz szlag trafil:zawstydzona/y::-(
Baardzo mi Przykro Słoneczko:-:)-:)-:)-( Trzymaj sie cieplutko
Zajaczku...teraz to "niepączek"???? jak ja juz sie do niego przekonalam...no zaś zmiany...nie wyrobie chyba:-D BUZIAM!
no załamałam się. Ja tu wyjeżdżam z Niepączkiem, bo nie chciałam podpaść bardziej niż w sobotę, a i tak mam przegrabane...BUUUUU

reklama
temp sobie tak idzie to w gore to w dol :dry:
testa wczoraj walnelam ale o czulosci 25 j. lezal se tak to go zrobilam nic wam nie pisalam wczesniej bo nie bylo sensu

Czy ze jaki wyszedl??? nie doczytalam chyba...?
A wogole-czesc Eve!:-)

a ten cykl to masakra... jeszcze nawet owulki nie mialam a juz dola mam :confused::confused::baffled::baffled:

No ja Ci dam dola, ja Ci dam dola...jak tam wparuje do ciebie to ci zaraz doly z glowy powybijam....:-p
Łap!!!!!! i wyciągamy z dola za line do gory...raz...i dwa... i trzy....
No i gra gitara:-) USMIECH!!!!!! i tak trzymac:-):-):-)

Witaj Kanka!
Co u Ciebie??? jakies badania, wizyty, terminy???

Sisi...przykro mi kochanie...:-(
Ale ja juz rady dalam Ci na przyszlosc wczesniej...mam nadzieje, ze zbadasz meza -zanim znowu Ciebie beda kluli.....i dopinguje by kolejnym razem sie juz udalo!

W ciuchach tego tak nie widac, to nie jest jakis tam wielki problem ale ja zawsze porownuje moje uda do tego jakie kiedys mialam jak tanczylam, teraz tylko rowerek od czasu do czasu, wiec nie ma tego samego efektu :baffled:

A o co biega z udami??? Byly jakies tematy nóżkowe poruszane, czy co??? Chyba mnie cos ominelo...?????:confused:

Dziewczyny mam pytanie...Jak nadmiar estrogenów może wpływać na zachodzenie w ciążę albo nieutrzymywanie jej?
Wiecie może? Bo nigdzie nie mogę się doszukać..

CZEŚĆ KROPKA :)))))

hej OLU PM! Ja kurcze nie wiem.....ale sprobuje cos Ci znaleźc...

Do góry