reklama
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Dziendobry
Martynko i s.joanna 3mam kciuki za betke.
Co za wieczor hmmmmm ;-), ale ze mnie diablica. Przez caly dzien M robil jakies podjazdy ale ja go lekko "gasila", ze dzis raczej nie itp Ale wieczorkiem wzielam bombelkowa kapiel przywdzialam sexi koszulke i bardzo niewinnie usiadlam obok niego w salonie. Dziewczyny, ten blysk w oku mowil sam za siebie, wciagu paru sekund byl pod prysznicem :-)

Zajączek81
Fanka BB :)
Siemacie poniedziałkowo...
Widzę ze ładny tu cyrk z rańca....
ale dziewczyny, pogoda ładna - nie ma co się denerwować na brak kultury
A tak w ogóle to dlaczego ja Cię nie mam na NK???

I najważniejsze że już masz cały plan działania i niedługo Wam się uda na pewno!!
A on niech zachowuje się jak facet a nie jak troki od kaleson!!! A jakbys Ty mu powiedziała że Twoi znajomi go nie akceptują, bo jest taki śmaki i owaki???
A tą baba się nie przejmuj. Stara pinda może sobie nie pouzywała... Wiecie co, jak można tak ludzi osądzać.
Ja rozumiem, jeśli pary się rozstaja - bo cos sie nie układa. Ale żeby mi ktoś miał mówic co ja mam robić to chyba bym nie zdzierżyła.
A propos dziecka, to on chce dzidzi i ma takie dylematy???

ale mi wstyd 

biję się w pierś.Pamiętaj że nawet ja nie piszę nic to i tak Aj low ju do bólu szalony Niepączku

jak się czujesz Jarzębinko???

oj wątpię w to, ze było mechanicznie i bez namietności

Jak króliki normalnie:-)

dobre

U mnie tylko jeden dzień wypadł w zeszłym tyg. więc mozna powiedzieć że metoda zastosowana;-)
A tak w ogóle, jak sie Mężulo czuje??
Martynko , czekamy na wieści!!!!
Hanka, moze byś sie chociaz w weeken pojawiła!!!
Buziole dla "staraczek" czekających aż "fasolinka zagości pod serduszkiem";-);-);-)
Boże, ty widzisz i nie grzmisz...czy my im włazimy z buciorami na wątki??
Widzę ze ładny tu cyrk z rańca....
ale dziewczyny, pogoda ładna - nie ma co się denerwować na brak kultury

Agniesiak.. Powiedz mi tak w ogóle kobito, czy ty miałas jakies objawy przed terminem @???Cześć:-) A u mnie dobrze. Na razie nie mam mdłości ani nic z tych rzeczy.. może lekko piersi się powiększyły i siusiu częściej robię i to na tyle.A! i może lekki wstręt do jedzenia.O właśnie mi się obiadek odbija
A tak w ogóle to dlaczego ja Cię nie mam na NK???

Szafirku, jak sie czujesz dzisiaj?? Nie testowałaś wcześniej?? Trzymam kciuki nadal:-)teraz zaczyna mnie brzuszek jak na @ bolec,ale na razie nie zapeszam![]()
Gosieńko, jak sobie pomyslę o tym co przechodzisz i przechodziłaś to mnie sama skręca. Buziak dla Ciebie specjalnyprzezywa to i owszem, tylko ze on z tych co tak naprawde dopoki dzidzi nie zobaczy to nie wierzy ze jest:-):-):-). Tak bylo z synkiem, jak go wzial na rece to sie poryczal awczesniej tak naprawde to bal sie brzucha...on jest fanem "obcego" i moze dlatego tak ma... pociesza mnie jednak i obiecuje, ze wszystko bedzie dobrze i za niedlugo znow bedziemy miec fasolke...
Teraz jest nam latwiej przez to przejsc ale pierwsze poronienie przed szymkiem bylo okropne...
No nareszcie Kaprysiu.:-) Podwójne MEGA GRATULACJE!!!!!!!!! ale wykształcone to nasze forum:-)Dzien dybry
Przyszlam sie pochwalic, ze na dyplomie bede miec angielski odpowiednik 5 ( a tu w przeciwienstwie do Polski, to bardzo wazne)![]()
Druga rzecz, to w ta srode bylismy w klinice i jestem w szoku, bo juz zaczynamy caly proces q IVF. Po najblizszym@ bede musiala tam jezdzic na monitoring, w sierpniowym cyklu, 21 dnia zaczynam "uspienie" a we wrzesniu stymulacja i transfer:-)
![]()
I najważniejsze że już masz cały plan działania i niedługo Wam się uda na pewno!!
Lilu... są ludzie i są taborety. Niby nie powinnismy się przejmować tym co ludzie myślą i mówią tylko być w zgodzie z sobą. Ale k* tacy ludzie potrafią uprzykrzyć zycie że się rzygac chce.!!!! I wcale się nie dziwię ze się wkurzyłaś.Nie kochane my slubu nie mamy
Wczoraj wieczoraj moj M troche wypil i zrobil awanture ze ja taka sraka i owaka sam pierwszy powiedzial ze mnie zostawia ze mam sie wyprowadzic bo on zasluguje na lepsza tak jak twierdza to jego znajomi, tak poprostu z takim czyms wyjechal do mniei polozyl sie w salonie na kanapie, ja spalam w sypialni.
Ps. sorrki za bledy ale jestem tak wsciekla ze nawet nie zwacam uwagi jak pisze...
A on niech zachowuje się jak facet a nie jak troki od kaleson!!! A jakbys Ty mu powiedziała że Twoi znajomi go nie akceptują, bo jest taki śmaki i owaki???

A tą baba się nie przejmuj. Stara pinda może sobie nie pouzywała... Wiecie co, jak można tak ludzi osądzać.
Ja rozumiem, jeśli pary się rozstaja - bo cos sie nie układa. Ale żeby mi ktoś miał mówic co ja mam robić to chyba bym nie zdzierżyła.
A propos dziecka, to on chce dzidzi i ma takie dylematy???
Cześć Słońce, martwiłam się o Ciebie. Ale super że się lepiej czujesz i że będziecie starac się znowu:-):-) BuziakiCzesc dziewczyny
Ostatnio byłam bardzo wyczerpana po pracy , spałam wieczorami , musiałam sie przyzwyczaic , ze znow chodze do pracy prawie po 2 m-cznej przerwie, chce wam powiedziec, ze u mnie wszystko dobrze, pozbierałam sie i wszystko jest oki
Teraz czekam na okres , jeden cykl odczekam i potem moge wrocic znow do staranek
no niezła jest:-)* zaktualizowałam listę staraczek 2009 o nowe fasolkiwygląda imponująco
Dobranoc
pozdrawiam wszystkich bez wyjatku! i Zajączka - co mnie dzis nie wspomnial ani raz- tez! Niech widzi jaka jestem dobroduszna ...i ze wybaczac umiem zanim jeszcze powie "sorry kropko"
!

jak się czujesz Jarzębinko???
A ja wczoraj do 2 w nocy opowiadałam mojemu Pawłowi o Was.
Wzruszył sie bardzo i powiedział,że dzielne z Was dziewczyny :-)A potem powiedział,że choćby mechanicznie bez namietności i polotu to bedziemy sie serduszkowac żeby mieć baby
Ehhh sie działo![]()

Olesiu, daj znac koniecznie jak po wizycie. A ty miałas robiole HSG skoro beda ci robili drożność już??Co u mnie...staranka w toku, ksiazkowe co 2 dni, owulka pewnie jutro lub we wtorek sikne dzis na testa to sie okaze. Jutro ide na konsultacje z gin. co do mojej operacji (niecierpie tego slowa)droznosci, wiem jedno nie chce laparoskopii strasznie sie jej boje+pamietam ta z przed 3 lat i jak sie po niej czulam. Zobaczymy co mi powiedza jutro.
...nawet sie nie spostrzerzesz a bedzie to miedzynarodowa metoda starania sie o dzidzie :-);-)

O właśnie Lilu, tez uważam że to dobry pomysł!!!Pisałaś, że masz swoich zaufanych przyjaciół a skoro Twój M chce do ludzi, to może zacznijcie się spotykać z Twoimi znajomymi, wtedy będziesz się czuła komfortowo.
Kotecek, a kiedy ty bedziesz robić powtórne badania??narazie staranka odsuniete..na kiedys tam..
musze prace znalezc i badania porobic..
a zostaje z wami mimo ze nie staraczka bo ciezko mi was opuscic
Trzymamy i czekamy na dobre wieści. w końcu trzeba tydzień dobrze zacząć:-)Witam po weekendzie!
Mam nadzieje, że wszystkim Wam minął tak samo miło jak mi.
A ja nadal czekam, aż sama jestem zdziwiona że tyle wytrzymałam. Dziś chyba pobiegnę zrobić test z krwi. Czekam i czekam i "na szczęście" nie ma @. Ale ciekawość mnie zrzera. Generalnie nie odczuwam żadnych zwiastunów ani @ ani ciąży. Trzymajcie więc kciuki i pozdrawiam
No to czekamy na zdjęcia:-)Witam sie!
Kroptuniu ja robilam akurat w piatek tort i robilam biszkopcik z przepisu Badaicki :-)
A tak w ogóle, jak sie Mężulo czuje??
Martynko , czekamy na wieści!!!!
Hanka, moze byś sie chociaz w weeken pojawiła!!!
Buziole dla "staraczek" czekających aż "fasolinka zagości pod serduszkiem";-);-);-)
Boże, ty widzisz i nie grzmisz...czy my im włazimy z buciorami na wątki??
HIT DISNEY KONIK+KARETA +SPIACA KROLEWNA GRATIS (679697589) - Aukcje internetowe Allegro mnie sie to podoba
)))
Justyś...czekam na 5dc..i wtedy robie badania hormonów..a trójglicerydy dopiero we wrzesniu i zobaczymy co dalej..
Justyś...czekam na 5dc..i wtedy robie badania hormonów..a trójglicerydy dopiero we wrzesniu i zobaczymy co dalej..
Zajączek81
Cześć Lachonku:-) mnie tez bardziej disney się podobano ja mam kuchenke stare daty, ma jakies 20 lat i jest chodzacym zlomem ale poki co dawala rade hihih :-)
bym kupila ale wlansie mi pare dni temu siadla pralkazyc nie umierac :-) a do tego remnot trwa
Dziewczyny doradzccie co wybrac mam metlik:
Littlest Pet Shop Elektroniczny ORGANIZER róż (685462567) - Aukcje internetowe Allegro
HIT DISNEY KONIK+KARETA +SPIACA KROLEWNA GRATIS (679697589) - Aukcje internetowe Allegro
:-)
Jak sie czujesz??
Co za wieczor hmmmmm ;-), ale ze mnie diablica....Potem mi powiedzial, ze jestem diablica tak sie nad nim znecam, przez caly dzien mowie NIE a tu taka niespodzianka...hahahahahaha

PM, to już niedługo będziesz wiedziała jakieś konkrety...:-) To super
Kroptusia jak się czujesz słoneczko?Napatrzec sie nie moge na Twój brzusio na avatarku
Aaaa czuje sie jak to mowia 7-8mc jest kryzysowy, u mnie wiele dziewczyn w 7mc wlasnie ze juz by chcialo rodzic czy zeby ciaza trwala nie 9 ale 7 mc :-) tez mi sie cos ciagnie, w nocy mam koszmary :-( co noc jakis sen ze maly owiniety pepowina i sie udusil potem cos gdzies przeczytalam przez przypadek <nie krzyczec> i takie skutki...A brzus w Avatarku stary sprzed mc :-):-) choc mi sie wydaje ze juz az tak nie rosnie, od ostatniej wizyty przytylam 400g a byla 4 tyg temu, z czego dzidzius teraz przybiera 200-300g / tydzien :-)
Czuje sie w miare jak nie ma tych upalow a tak to sapie, dysze, jak siade na sofe ciezko wstac

ps. w srode wizyta, trzymac kciuki Lasensje
ps.2 - wiem ze smiesznie zabrzmi ale MAM JUZ KIBEL :-) M robi sam wc i lazienke wiec nie bylo kibelka 2 dni, coz to byla za udreka glownie z mala po sasiadach bo sie zachcialo :-)
Ostatnia edycja:
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Siemacie poniedziałkowo...
Olesiu, daj znac koniecznie jak po wizycie. A ty miałas robiole HSG skoro beda ci robili drożność już??
dobre
U mnie tylko jeden dzień wypadł w zeszłym tyg. więc mozna powiedzieć że metoda zastosowana;-)
Kochana ja mialam laparoskopie kilka lat temy tyle, ze bylo to zwiazane z ciaza pozamaciczna, teraz mam tylko jeden jajowod i musza go sprawdzic czy jest drozny. Dzis ide tylko na konsultacje przed operacyjan ale tak naprawde HSG chyba wystarczy. Taka mam nadzieje.
Jak narazie "na Agniesiaka" jest wykonywane wedlog planu:-)

Zajączek81
Eve, hmmmm to ty robiłas teścior wczoraj?? Ni pisałaś nic (albo mi umknęło). Kurczę, ta temperatura spadła brzydko

Olesiu, będzie dobrze. na która idziesz na konsultacje??
Olesiu, będzie dobrze. na która idziesz na konsultacje??
reklama
Zajączek81
cześć Asiq
Podziel się: