reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dziendobry

Martynko i s.joanna 3mam kciuki za betke.

Co za wieczor hmmmmm ;-), ale ze mnie diablica. Przez caly dzien M robil jakies podjazdy ale ja go lekko "gasila", ze dzis raczej nie itp Ale wieczorkiem wzielam bombelkowa kapiel przywdzialam sexi koszulke i bardzo niewinnie usiadlam obok niego w salonie. Dziewczyny, ten blysk w oku mowil sam za siebie, wciagu paru sekund byl pod prysznicem :-):-D Potem mi powiedzial, ze jestem diablica tak sie nad nim znecam, przez caly dzien mowie NIE a tu taka niespodzianka...hahahahahaha

Siemacie poniedziałkowo...
Widzę ze ładny tu cyrk z rańca....
ale dziewczyny, pogoda ładna - nie ma co się denerwować na brak kultury:baffled:
Cześć:-) A u mnie dobrze. Na razie nie mam mdłości ani nic z tych rzeczy.. może lekko piersi się powiększyły i siusiu częściej robię i to na tyle.A! i może lekki wstręt do jedzenia.O właśnie mi się obiadek odbija:sorry2:
Agniesiak.. Powiedz mi tak w ogóle kobito, czy ty miałas jakies objawy przed terminem @???
A tak w ogóle to dlaczego ja Cię nie mam na NK???:confused::confused:
teraz zaczyna mnie brzuszek jak na @ bolec,ale na razie nie zapeszam :tak:
Szafirku, jak sie czujesz dzisiaj?? Nie testowałaś wcześniej?? Trzymam kciuki nadal:-)
przezywa to i owszem, tylko ze on z tych co tak naprawde dopoki dzidzi nie zobaczy to nie wierzy ze jest:-):-):-). Tak bylo z synkiem, jak go wzial na rece to sie poryczal awczesniej tak naprawde to bal sie brzucha...:-D:-D:-D on jest fanem "obcego" i moze dlatego tak ma... pociesza mnie jednak i obiecuje, ze wszystko bedzie dobrze i za niedlugo znow bedziemy miec fasolke...
Teraz jest nam latwiej przez to przejsc ale pierwsze poronienie przed szymkiem bylo okropne...
Gosieńko, jak sobie pomyslę o tym co przechodzisz i przechodziłaś to mnie sama skręca. Buziak dla Ciebie specjalny
Dzien dybry :-D
Przyszlam sie pochwalic, ze na dyplomie bede miec angielski odpowiednik 5 ( a tu w przeciwienstwie do Polski, to bardzo wazne) :-D:-D:-D:-D
Druga rzecz, to w ta srode bylismy w klinice i jestem w szoku, bo juz zaczynamy caly proces q IVF. Po najblizszym@ bede musiala tam jezdzic na monitoring, w sierpniowym cyklu, 21 dnia zaczynam "uspienie" a we wrzesniu stymulacja i transfer :-D:-):-D
No nareszcie Kaprysiu.:-) Podwójne MEGA GRATULACJE!!!!!!!!! ale wykształcone to nasze forum:-)
I najważniejsze że już masz cały plan działania i niedługo Wam się uda na pewno!!
Nie kochane my slubu nie mamy :no:
Wczoraj wieczoraj moj M troche wypil i zrobil awanture ze ja taka sraka i owaka sam pierwszy powiedzial ze mnie zostawia ze mam sie wyprowadzic bo on zasluguje na lepsza tak jak twierdza to jego znajomi, tak poprostu z takim czyms wyjechal do mnie :szok: i polozyl sie w salonie na kanapie, ja spalam w sypialni.

Ps. sorrki za bledy ale jestem tak wsciekla ze nawet nie zwacam uwagi jak pisze...
Lilu... są ludzie i są taborety. Niby nie powinnismy się przejmować tym co ludzie myślą i mówią tylko być w zgodzie z sobą. Ale k* tacy ludzie potrafią uprzykrzyć zycie że się rzygac chce.!!!! I wcale się nie dziwię ze się wkurzyłaś.
A on niech zachowuje się jak facet a nie jak troki od kaleson!!! A jakbys Ty mu powiedziała że Twoi znajomi go nie akceptują, bo jest taki śmaki i owaki???:wściekła/y:
A tą baba się nie przejmuj. Stara pinda może sobie nie pouzywała... Wiecie co, jak można tak ludzi osądzać.
Ja rozumiem, jeśli pary się rozstaja - bo cos sie nie układa. Ale żeby mi ktoś miał mówic co ja mam robić to chyba bym nie zdzierżyła.
A propos dziecka, to on chce dzidzi i ma takie dylematy???
Czesc dziewczyny
Ostatnio byłam bardzo wyczerpana po pracy , spałam wieczorami , musiałam sie przyzwyczaic , ze znow chodze do pracy prawie po 2 m-cznej przerwie, chce wam powiedziec, ze u mnie wszystko dobrze, pozbierałam sie i wszystko jest oki
Teraz czekam na okres , jeden cykl odczekam i potem moge wrocic znow do staranek
Cześć Słońce, martwiłam się o Ciebie. Ale super że się lepiej czujesz i że będziecie starac się znowu:-):-) Buziaki
* zaktualizowałam listę staraczek 2009 o nowe fasolki :) wygląda imponująco :)
Dobranoc
no niezła jest:-)
pozdrawiam wszystkich bez wyjatku! i Zajączka - co mnie dzis nie wspomnial ani raz:wściekła/y: - tez! Niech widzi jaka jestem dobroduszna ...i ze wybaczac umiem zanim jeszcze powie "sorry kropko":-D
!
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale mi wstyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: biję się w pierś.Pamiętaj że nawet ja nie piszę nic to i tak Aj low ju do bólu szalony Niepączku:-D:-D:-D
jak się czujesz Jarzębinko???
A ja wczoraj do 2 w nocy opowiadałam mojemu Pawłowi o Was.:tak:
Wzruszył sie bardzo i powiedział,że dzielne z Was dziewczyny :-)A potem powiedział,że choćby mechanicznie bez namietności i polotu to bedziemy sie serduszkowac żeby mieć baby :tak::happy2:

Ehhh sie działo
Sexe16.gif
:-D:-D:-D:-D oj wątpię w to, ze było mechanicznie i bez namietności:-D:-D:-D Jak króliki normalnie:-)
Co u mnie...staranka w toku, ksiazkowe co 2 dni, owulka pewnie jutro lub we wtorek sikne dzis na testa to sie okaze. Jutro ide na konsultacje z gin. co do mojej operacji (niecierpie tego slowa)droznosci, wiem jedno nie chce laparoskopii strasznie sie jej boje+pamietam ta z przed 3 lat i jak sie po niej czulam. Zobaczymy co mi powiedza jutro.
Olesiu, daj znac koniecznie jak po wizycie. A ty miałas robiole HSG skoro beda ci robili drożność już??
...nawet sie nie spostrzerzesz a bedzie to miedzynarodowa metoda starania sie o dzidzie :-):-D;-)
:-D:-D:-D:-D:-D dobre:-D:-D:-D U mnie tylko jeden dzień wypadł w zeszłym tyg. więc mozna powiedzieć że metoda zastosowana;-)
Pisałaś, że masz swoich zaufanych przyjaciół a skoro Twój M chce do ludzi, to może zacznijcie się spotykać z Twoimi znajomymi, wtedy będziesz się czuła komfortowo.
O właśnie Lilu, tez uważam że to dobry pomysł!!!
narazie staranka odsuniete..na kiedys tam..
musze prace znalezc i badania porobic..
a zostaje z wami mimo ze nie staraczka bo ciezko mi was opuscic
Kotecek, a kiedy ty bedziesz robić powtórne badania??
Witam po weekendzie!
Mam nadzieje, że wszystkim Wam minął tak samo miło jak mi.
A ja nadal czekam, aż sama jestem zdziwiona że tyle wytrzymałam. Dziś chyba pobiegnę zrobić test z krwi. Czekam i czekam i "na szczęście" nie ma @. Ale ciekawość mnie zrzera. Generalnie nie odczuwam żadnych zwiastunów ani @ ani ciąży. Trzymajcie więc kciuki i pozdrawiam
Trzymamy i czekamy na dobre wieści. w końcu trzeba tydzień dobrze zacząć:-)
Witam sie!
Kroptuniu ja robilam akurat w piatek tort i robilam biszkopcik z przepisu Badaicki :-)
No to czekamy na zdjęcia:-)
A tak w ogóle, jak sie Mężulo czuje??
Martynko , czekamy na wieści!!!!
Hanka, moze byś sie chociaz w weeken pojawiła!!!
Buziole dla "staraczek" czekających aż "fasolinka zagości pod serduszkiem";-);-);-)
Boże, ty widzisz i nie grzmisz...czy my im włazimy z buciorami na wątki??

no ja mam kuchenke stare daty, ma jakies 20 lat i jest chodzacym zlomem ale poki co dawala rade hihih :-)
bym kupila ale wlansie mi pare dni temu siadla pralka :-p zyc nie umierac :-) a do tego remnot trwa
Dziewczyny doradzccie co wybrac mam metlik:
Littlest Pet Shop Elektroniczny ORGANIZER róż (685462567) - Aukcje internetowe Allegro
HIT DISNEY KONIK+KARETA +SPIACA KROLEWNA GRATIS (679697589) - Aukcje internetowe Allegro
:-)
Cześć Lachonku:-) mnie tez bardziej disney się podoba
Jak sie czujesz??
Co za wieczor hmmmmm ;-), ale ze mnie diablica....Potem mi powiedzial, ze jestem diablica tak sie nad nim znecam, przez caly dzien mowie NIE a tu taka niespodzianka...hahahahahaha
:-D:-D:-D nieźle. Też tak musze zrobić...tylko kurka. Nie wiem czy dam radę odmówic:-D:-D wczoraj nawet pół dnia mi się udało;-)
PM, to już niedługo będziesz wiedziała jakieś konkrety...:-) To super

Kroptusia jak się czujesz słoneczko? :) Napatrzec sie nie moge na Twój brzusio na avatarku

Aaaa czuje sie jak to mowia 7-8mc jest kryzysowy, u mnie wiele dziewczyn w 7mc wlasnie ze juz by chcialo rodzic czy zeby ciaza trwala nie 9 ale 7 mc :-) tez mi sie cos ciagnie, w nocy mam koszmary :-( co noc jakis sen ze maly owiniety pepowina i sie udusil potem cos gdzies przeczytalam przez przypadek <nie krzyczec> i takie skutki...A brzus w Avatarku stary sprzed mc :-):-) choc mi sie wydaje ze juz az tak nie rosnie, od ostatniej wizyty przytylam 400g a byla 4 tyg temu, z czego dzidzius teraz przybiera 200-300g / tydzien :-)

Czuje sie w miare jak nie ma tych upalow a tak to sapie, dysze, jak siade na sofe ciezko wstac :-p no i mdlosci jak nie bylo cala ciaze to teraz sie zaczely i potrafi muuuuulic caly dzien i cala noc, lacznie z zygankiem...coz ...nie bylo w 1 trymestrze jest w 3 jakaz ja jestem nie ksiazkowa ciaza :-)

ps. w srode wizyta, trzymac kciuki Lasensje :)))) co do prezentu tez sie sklaniam do karety bo do tego gratis 2 pudelko z lala i konikiem, bedzie wiecej frajdy...a tamto moze innym razem...

ps.2 - wiem ze smiesznie zabrzmi ale MAM JUZ KIBEL :-) M robi sam wc i lazienke wiec nie bylo kibelka 2 dni, coz to byla za udreka glownie z mala po sasiadach bo sie zachcialo :-)

Ostatnia edycja:
Siemacie poniedziałkowo...
Olesiu, daj znac koniecznie jak po wizycie. A ty miałas robiole HSG skoro beda ci robili drożność już??

:-D:-D:-D:-D:-D dobre:-D:-D:-D U mnie tylko jeden dzień wypadł w zeszłym tyg. więc mozna powiedzieć że metoda zastosowana;-)

Kochana ja mialam laparoskopie kilka lat temy tyle, ze bylo to zwiazane z ciaza pozamaciczna, teraz mam tylko jeden jajowod i musza go sprawdzic czy jest drozny. Dzis ide tylko na konsultacje przed operacyjan ale tak naprawde HSG chyba wystarczy. Taka mam nadzieje.

Jak narazie "na Agniesiaka" jest wykonywane wedlog planu:-):-D

Eve, hmmmm to ty robiłas teścior wczoraj?? Ni pisałaś nic (albo mi umknęło). Kurczę, ta temperatura spadła brzydko:(:(
Olesiu, będzie dobrze. na która idziesz na konsultacje??

reklama
Do góry