reklama
badaicka
Paulusia i Filipek
Jakie słodkie- HELLO KITY

w.kropeczka
Fanka BB :)
Kropeczko dawno temu obiecałam wrzucić fotkę córci,żebyś nie krzyczała na mnie ;-)
Ale sliczna i słodziutka panienka!!!!! Loree-gratuluję córci!!! :-) Laleczka normalnie:-)..
jak do tego wyglądu doszedł jeszcze talent wokalny....ta mala zrobi karierę! mówie Ci!
dziekuję za odslonę:-) buziaczek!...
To teraz czekam cierpliwie (nie krzycząc bron oze) az mama sie przelamie i kiedyś ujawni nam swe oblicze.....;-)
kinguś
Nie poddam się
Jakoś się podzielimyHmmmmm to kurcze będzie walka o prawa autorskie czy co??![]()

DobreSiedzi Francuz, Włoch i Polak przy piwku i rozmawiają jak doprowadzają swoje kobietki do szału.

I bardzo dobrze zrobiłaśdzieki dziewczynki no i powiedzialam basta moj m idzie na badania i koniec nie mam zamiaru sie znowu co miesiac denerwowac i zastanawiac czemu znowu klapa bedzie dobrze musi byc nie ma innej opcji nowy cykl nowe staranka :*

Nie tracimy nadziei ;-);-)
u mnie @ zbliza sie wielkimi krokami.. dzis tempka jeszcze ciut w dol.. no coz... moze kiedys
Ja też się załapała, śliczna dziewczynkaKropeczko dawno temu obiecałam wrzucić fotkę córci,żebyś nie krzyczała na mnie ;-)

P
patrysia*
Gość
Kropeczko dawno temu obiecałam wrzucić fotkę córci,żebyś nie krzyczała na mnie ;-)
słodka dziewczynka:-):-):-)
Mam mieszane uczucia dziewczyny. Właśnie wybieram się na betkę. Zrobię ją jutro rano najpewniej, bo dziś już nie zdąrzę. Robiłam test ciążowy domowy i wyszedł negatywny. Zrobiło mi się bardzo przykro i przyznam, że nie chciałabym znowu się rozczarować. Niby piszą na opakowaniach testów, że ich pewność kształtuje się na poziomie 99,9%. Skoro wyszedł mi negatywny to co ja mam sobie myśleć? Czy są kobiety, które mają może bardzo niski poziom hormonu HCG, że im w początkach ciąży nie wykrywa ten teścik aptekowy? Może ja do takich osób należę? Siedzę w pracy a w głowie mam tylko jeden tok myśli..... Jakie to straszne uczucie!!! Wolałabym znać prawdę już.
reklama
badaicka
Paulusia i Filipek
Loree Twoja córa ma superaśne oczy
Podziel się: