reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Kropeczko dawno temu obiecałam wrzucić fotkę córci,żebyś nie krzyczała na mnie ;-)

Ale sliczna i słodziutka panienka!!!!! Loree-gratuluję córci!!! :-) Laleczka normalnie:-)..
jak do tego wyglądu doszedł jeszcze talent wokalny....ta mala zrobi karierę! mówie Ci!
dziekuję za odslonę:-) buziaczek!...
To teraz czekam cierpliwie (nie krzycząc bron oze) az mama sie przelamie i kiedyś ujawni nam swe oblicze.....;-)

Hmmmmm to kurcze będzie walka o prawa autorskie czy co??:)
Jakoś się podzielimy:-D:-D
Siedzi Francuz, Włoch i Polak przy piwku i rozmawiają jak doprowadzają swoje kobietki do szału.
Dobre:-D:-D:-D
dzieki dziewczynki no i powiedzialam basta moj m idzie na badania i koniec nie mam zamiaru sie znowu co miesiac denerwowac i zastanawiac czemu znowu klapa bedzie dobrze musi byc nie ma innej opcji nowy cykl nowe staranka :*
I bardzo dobrze zrobiłaś :tak::tak:

u mnie @ zbliza sie wielkimi krokami.. dzis tempka jeszcze ciut w dol.. no coz... moze kiedys
Nie tracimy nadziei ;-);-)

Kropeczko dawno temu obiecałam wrzucić fotkę córci,żebyś nie krzyczała na mnie ;-)
Ja też się załapała, śliczna dziewczynka:-D

Dzięki za komplementy. Zaraz wrzucę jedno z moich ulubionych zdjęć. Jest z grudnia, więc nie aktualne, ale je uwielbiam.

Mam mieszane uczucia dziewczyny. Właśnie wybieram się na betkę. Zrobię ją jutro rano najpewniej, bo dziś już nie zdąrzę. Robiłam test ciążowy domowy i wyszedł negatywny. Zrobiło mi się bardzo przykro i przyznam, że nie chciałabym znowu się rozczarować. Niby piszą na opakowaniach testów, że ich pewność kształtuje się na poziomie 99,9%. Skoro wyszedł mi negatywny to co ja mam sobie myśleć? Czy są kobiety, które mają może bardzo niski poziom hormonu HCG, że im w początkach ciąży nie wykrywa ten teścik aptekowy? Może ja do takich osób należę? Siedzę w pracy a w głowie mam tylko jeden tok myśli..... Jakie to straszne uczucie!!! Wolałabym znać prawdę już.

reklama
Do góry