reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Co robicie dzis na obiad...

reklama
ja dziś serwuję kurczaka z woreczka winiary ziemniaki i mini marchewki i mizeria.

jutro klopsiki gotowane w sosie i ryżyk

w środę jakaś zupa jarzynówka

czwartek, piątek sobota niedziela - restauracje jedziemy do Warszawy i Zamościa na wesele.

U mnie wczoraj grill, Milenka zjadła kurczaczka z grilla i dopchała bananem :-p Dzisiaj gulasz na ostro z papryką, czerwoną fasolką i ryżem, na jutro mam filety z mintaja.

Karola widzę cały tydzień zaplanowany :-D:tak:

u mnie dziś jeszcze nie wiem co Robert robi jak na razie kompocik z czereśni ;-)

ja robiłam z wisni okropnie kwsny :baffled:

moja siostra zrobiła sobie taka taleblkę na cały tydzień z menu, dobry pomusł bo jej maz jedzie raz w tyg na zakupy i wie co ma kupic juz na cały tydzień:tak:

ja dzisiaj mam kalafiora jajko sadzone+zieniaczki

na kolacje chyba zrobie kotleciki jarzynowe od Wolfi :tak:

reklama
Do góry