reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
To fajnie tygrysie, ze już z grubsza po wszystkim, a tymi kartonami się nie martw, można je łatwo w jakąś kompozycję ułożyć.
...
oooooooo o tym nie pomyslalam:-D:-D:-D:-D

a tak wogule to dzien dobry my juz zaliczylismy nowego lekarza ale o tym na opiece , spacer osiedlowy i dupa czekam na meza aby jakies gotowe danie odgrzac w mikrofali bo kuchnie nam dopiero podlacza pod koniec tygodnia!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

niech no ktoras kajis krupnik domowy czy co mi kurierem przesle bo oszaleje:no::no::no::baffled::baffled::baffled::baffled:

ide was dalej nadrabiac

Helo :-)

Nie wyspałam sie dzisiaj ... mały mi sie budził co chwile w nocy ... pewnie zęby
Byłylismy wczoraj na zakupach, mały nie chciał w ogole we wózku siedziec... ryk taki ze szok, cały czas musielismy go nosic, nawwet nie mogłam go ululac do snu. Dopiero padł mi na rękach w pionie i mogłam go odłozyc do wózka.... no masakra.

Wczoraj się wkurzyła. Pojechalismy do teściowej a tak zawsze mają w kazdym pomieszczeniu okna pootwierane i przeciągi są. Mówie zeby pozamykali drzwi, albo okno w kuchni a w pokoju zostawili, zeby mały nie lezał w przeciągu. No weic zamkneli, za chwile patrze a okno juz jest otwarte wiec zamnknęłam drzwi. A teściowa poszła z mały do drugiego pokoju ja patrze a tam okno otwarte jak szeroko i jeszcze stanęłą z nim w drzwiach a przeciąg taki ze mni aż wiało. No kurde mówie do niez zawsze jak do słupa. Mały juz dzisiaj obudził sie z karatem :-(. Jak znowu bedzie miał zapalenie ostrzeli to ją zabije. :wściekła/y:

zagryzlabym:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mati mi zrobił taki koncert pierwszy raz :zawstydzona/y:... normalnie juz nie miałam siły i chciałam jechac do domu nic nie kupując. A jak go wkłądałąm do wóżka to był taki był zły i ryk na cały sklep. Moze te zęby, bo ostatnio jest taki marudny ze ja juz nie wyrabiam.

oj bidulko to napewno zabki u nas teztaki dzien mielismy ze nawet na raczkach byl placz:-:)-:)-:)-(

dzisiaj ze spacerku nici bo leje i leje...a jak przestanie to tylko na max 10 min...i tak w kolko....liptonada:angry::angry:
dzieciowi lepiej...zjadl zupe ale cos nie bardzo mu to szlo...:confused:
a teraz rzadzi na podlodze i steruje matka:-D

reklama
Teraz jak mi monowali ta szafe to musiałam w nowej wszystko poukładac od nowa i wiecie co ... nie wiedziałam, że mam tyle ciuchów ... w połowie nie chodze ale mi szkoda wyrzucic. jedną torbe ciuchów juz uszykowałam do wydania a i tak duzo zostało. Oczywiście już w nich chodzic nie bedę, no ale mi szkoda :dry:

Do góry