reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moja wola na nocnik przewaznie sekunde przed zlaniem, nawet nie zdaze doleciec, a gdzie tu o rozebraniu, ale sie stara maluda

Joasiu,mój M też na łatwiznę idzie :wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:i jak małego od pieluchy przy buzi do zasypiania oduczyłam :tak:to on wciska małemu niuchę:sorry2:.Co do nocnika to my już 2 tygodnie korzystamy a akurat Julu się produkuje;-):tak:,pampek na noc zakładany ale rano suchy,więc i temu nocnemu podziękujemy.Zawsze te rodzinne zostanie w kieszeni:-p:tak::cool2:.

Mamo Helenki i Aniki ;-) prosze o przepis na makron ze szpinakie mbo ja uwielbiam i makaron i szpinak

To banalny przepis, bo naprawdę zrobiłam jedną ręką :tak: Zaraz wrzucę tam gdzie trzeba :tak:

Niki chwilowo śpi :cool2:

Helena już og pół roku nie używa pieluch a majtki i tak się zasikują przy siadaniu na nocnik...

To banalny przepis, bo naprawdę zrobiłam jedną ręką :tak: Zaraz wrzucę tam gdzie trzeba :tak:

Niki chwilowo śpi :cool2:
dziekuje a ja zawsze myslalam ze szpinak nie pasuje do makronu:zawstydzona/y:
Marta ja kupilam ostatnio w lidlu tak na zaczepke 12 szt pieluch za 6.50 a dzis jak nigdy pielucha z nocy byla mokra ale zobaczymy jak bedzie nie wszysko od razu prawda? choc powiem ze Gabi nie chce pieluchy na noc strasznie sie wscieka jak jej zakladam po myciu

reklama
Do góry