Ja nie odpowiedzialam,bo kompletnie nic nie wiemHej!!
Pytałam dziś o wyjazd na mazury ale nie dpowiedział mi nikt :--
-(
A byłyście w Iławie? Napiszcie coś. My raczej po wstępnej rozmowie tam planujemy tam jechać.

To nie nasze rejony

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie odpowiedzialam,bo kompletnie nic nie wiemHej!!
-(
A byłyście w Iławie? Napiszcie coś. My raczej po wstępnej rozmowie tam planujemy tam jechać.
Hej!!
-(
ja tez sie na mazurach nie znamHej!!
-(
nie wiem czy mnie to pocieszamoj sie troche pohamowałspi...
Kaja to zeby daja czady a nie Twoja grzeczna kochana coreczkaspojrz jaka ona słodka
![]()
nie wiem czy mnie to pocieszato raz
a dwa,ona wcale nie jest taka grzeczna;-)uwierz mi na slowo![]()
ale chyba na chwilke zajela sie pietka od chleba![]()
ja tez sie nie orientuje....ale chetnie poslucham.....bo sama bym sie wybrala...no ale to juz chyba w przyszlym roku![]()
ja osttanio widzialam lakierki w warszawie w sklepie Bhsa w ogole to potrzebuje kupic jej lakierki,czarne,do kiecki na wesele....
gdzie mam isc po takowe jak juz bedziemy w pl??
coby za duzo nie bladzic....wie kto??
z racji tego ze szykuje sie nam remont w mieszakniu polskimto zapytowywuje sie Was co lepsze wszystko na gaz czy wszystko na prad...czy moze jakies miksy macie?
i ile Was wynosza rachunki te nieszczesne
![]()