reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
włacha....moja siostra dla swojej cory robi zakupy w cocodrillo,smyk,hot oil,bartek

skocz do jakiegos C.H.i na bank beda dzieciece sklepy i na bank cos zgarniesz.:tak::tak:

Kolo nas jest tylko cocodrillo i reserved z tyc dla dzieckow...Ale bylam tu w hm i nie maja:szok::baffled:Tylko rozowe,a rozowych ma dwie pary...I do kiecki nie pasuja:-D:-D......
a jaka masz kiecke dla malej?:zawstydzona/y::zawstydzona/y: fajne sa ciuszki dla dziewczynek...

......bo kiecka jest biala,taka marynarska z ciemna,chyba granatowa albo czarna obramowka,do tego biale skarpetki z koronka,lakierki i granatowy kapelusik z bialym kwiatem;-)
wizja mamusi;)

Hej mamusie
Ja od dzisiaj na urlopie, pospałam sobie dzisiaj dłuzej, a potem śniadanko, spacerek, obiadek, nom i oczywiscie teraz nadrabiam. Zrobiła sie fajna pogoda, wiec jutro moze wyskocze nad morze, dziisaj tak było niepewnie, bo co chwilę chmurki i wiaterek, ale i tak jest fajnie. Zaraz znów spadam na dworek

Pyciołku, na naszej ulicy nie ma gazu, ale kuchenke mamy na gaz z butli, a piekarnik elektryczny, z tego co sie orientuję, to gaz wychodzi taniej.

Agacia, współczuje zakupków i humorku Matiego, może to te zeby tak mu dokuczają.

Moja dzisiaj popłakiwała w nocy kilka razy, co jej sie prawie nie zdarza, albo przez zęby albo przez katar, bo niersttey dostała.

Kolo nas jest tylko cocodrillo i reserved z tyc dla dzieckow...Ale bylam tu w hm i nie maja:szok::baffled:Tylko rozowe,a rozowych ma dwie pary...I do kiecki nie pasuja:-D:-D......

......bo kiecka jest biala,taka marynarska z ciemna,chyba granatowa albo czarna obramowka,do tego biale skarpetki z koronka,lakierki i granatowy kapelusik z bialym kwiatem;-)
wizja mamusi;)

hahhahahahha...corka odwalona bedzie a matka pojdzie w "starej ' kiecce:-D:-D czy juz kupilas nowa?:dry::sorry2:

reklama
dobra,mykamy i my na dworek bo zaczyna sie krzyk..................................................................................................

Do góry