ponawiam pytanie![]()
ja mam wszystko na prad,plyte indukcyjna ktora ciagnie jak SZLAK:................

Ale jakbym miala mieszkac w Pl to chyba gaz wychodzi najkorzystniej cenowo??
A du....nie wiem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ponawiam pytanie![]()
Pytam,bo chcialabym isc i kupic....bez latania jak oszolom po sklepach w dzien weselaco do lakierek ja nie wiem...zazwyczaj szukam bojowek i adidasow
i nie mam pojecia o polskich sklepach dzieciecych....![]()
Pytam,bo chcialabym isc i kupic....bez latania jak oszolom po sklepach w dzien wesela![]()
włacha....moja siostra dla swojej cory robi zakupy w cocodrillo,smyk,hot oil,bartek
skocz do jakiegos C.H.i na bank beda dzieciece sklepy i na bank cos zgarniesz.![]()
a jaka masz kiecke dla malej?fajne sa ciuszki dla dziewczynek...
Kolo nas jest tylko cocodrillo i reserved z tyc dla dzieckow...Ale bylam tu w hm i nie majaTylko rozowe,a rozowych ma dwie pary...I do kiecki nie pasuja
......
......bo kiecka jest biala,taka marynarska z ciemna,chyba granatowa albo czarna obramowka,do tego biale skarpetki z koronka,lakierki i granatowy kapelusik z bialym kwiatem;-)
wizja mamusi![]()
neeeeeeeehahhahahahha...corka odwalona bedzie a matka pojdzie w "starej ' kiecceczy juz kupilas nowa?
![]()
neeeeeeee
ale moze ujde w tloku,na panne mloda beda patrzec a nie na mnie![]()